Jul jul strålande jul.

Ny vecka igen, helgen spenderades med att vara hemma och ha det mysigt och lungt. Nästan i alla fall. I fredags var vi hemma och kika på tv/film. I lördags efter jobbet åkte vi till stan en sväng sen vart det grillning hemma hos Jimmy och på kvällningen va vi först där sen åkte jag och Jane ut en sväng och lite senare kom Jimmy efter. Åkte med han in till stan och hämta folk och när vi va tillbaka hämta vi Linda och prata med Martin Sebban Kew och några andra. Åkte hem och sov vid ett och kl 7 ringde klockan.

Igår va jag och Monika på formex från morgon till tidig kväll. Shoppa, fick och kika på massa fina saker. Faktiskt så innehöll jul formex inte alls mycket jul i år tyckte jag. Va förvånad av att det inte va rött och glammigt överallt som det brukar. Men skoj hade vi och nu är man helt full proppad med information och intryck. En sak vet jag i alla fall, julskyltningen är på G!

När vi kom hem blev det pizza med familjen Eriksson och sen åkte vi hem och sov. Va så slut så jag somna nog innan Jimmy och han som skulle upp halv fyra i morse. Idag blir det mäss prat och beställningar, kolla kataloger och tänka till va man sätt. En skön dag men det är en trött florist som jobbar idag.


Loveelliii.


BlomsterDesign.

Dem sista dagarna har det grejats otroligt mycket i butiken. Har städat, dammat, plockat fram och om. Vi passa på när ändå allt va upp och ned efter persienn bytet i måndags. Så såhär ser det ut i några av vrårna i butiken.

 
   
 
   

Foto:Loveelliii.

Helgen.

Haft en underbar helg! I fredags va jag hemma och greja lite innan jag drog ut med Annso en vända på bruket. Prata med folk och umgicks lite vilket va lääänge sen nu. Jimmy kom ut han också och lite senare åkte jag med honom och Pontus in till stan en sväng. Väl hemma vid ett tiden så blev det film och mys i soffan innan det va dags att sova.

I lördags va de marknad här utanför men regnet öste verkligen ner så det var inte så jätte mycket folk ute, fast nog våga folk sig ut allt. Blev ungefär som en vanlig lördag vilket var bra med tanke på vädret. Jimmy sov när jag gick och jobba och förvånad som jag blev så sov han när jag kom hem fyra timmar senare också. Stackarn va helt slut efter veckans arbetspass. Helt sjukt att behöva kliva upp kl två på natten och jobba 12 timmar.. men men snart är det slut jobbat på det där stället i alla fall.

Efter lite mat och grejer så åkte vi in till stan och kika på biltema och på gränby. Gissa vilket ställe vem ville åka till? haha. Va där några timmar sen åkte vi hem igen. Skulle ha varit ut med Harras på promenad men blev inte så. Stanna och prata med massa folk i stället och bestämde att det skulle bli en tripp in till stan igen med chevan och kika på alla fina bilar på american car show. Jimmy jag raggarn jossa och ullis åkte in på kvällningen, åkte runt lite sen åt vi lite på max innan vi körde hemåt igen, hem till film och sängen. 

Igår va vi hemma och bara hade det skönt på morgonen, gjorde lite sånt som behövdes och sen åkte vi till Höhhuvud och gratta Linda på födelsedagen :). När vi kom hem hämta vi upp Olivia, Jimmy åkte och jag och lill tjejen tog vagnen och traska hem till han. Läskigt med stora bilar. Va ute i lekparken några minuter sen gick vi på promenad alla tre med Harras pojken.  Efter en timmes prom så blev det lekparken igen någon timme så lill tjejen fick leka av sig lite. Hade det riktigt roligt och Jimmy skratta lagom åt mig när jag försökte hänga med i alla svängar på både motorcyklar och rutchkanor (hur det nu stavas :S ) Vid halv sju tiden gick vi hem med Olivia igen. Så blev många promenader igår. 

Väl hemma hämta vi volvon och drog iväg hem till Martin och hämta nästa volvo. Vi råka bli kvar en stund och åkte lite fyrhjuling och andra motorfordon haha. Jävligt kul va det. Man blev som barn på nytt. Sebban Martin Lina jag och Jimmy for runt i skogen och på vägen med "cyklarna" själv våga man sig bara på fyrhjulingen men de räckte gott och väl. Så kul! 

När vi kom hem blev det först ica sen äta grillen mat för vi råka ju som sagt fastna ute i Ramhäll i stället för att skynda hem och laga mat. Jimmy hjälpte mig att fixa butiken för persienn grabbarna som skulle komma i morse sen åkte vi ut och träffa hans kompisar en stund. Väl hemma vid tolv blev det film och sova, ovanligt va? haha. 

Och nu sitter man här och har lite rast mellan all städning som blev efter att alla bänkar bord och saker flyttats på när dem kom och gjorde om här inne. Blir riktigt bra nu, passa på att göra om överallt på alla hyllor när ändå allt va flyttat på. Så det blir nog till att ta lite nya kort i morgon.


 
 
 
 


Foto:Loveelliii.


Fredagens horoskop.

Oxen 21/4-21/5

Fredagen blir både rolig och avkopplande, med fina inslag av romantik. Mycket bättre blir det inte.

Låter som om jag kommer få mig en bra dag :)

Loveelliii.


Effektiv ja visst.

Sitter hemma i soffan med hemma gjord pizza, täcke, tvn igång och datorn på. Försöker bli trött så jag kan krypa ner i sängen bredvid min pojke som sover så gott sen några timmar tillbaka. Man blir effektiv dem timmarna det verkligen går att greja innan han ska sova. Idag skynda jag in på affären sen hem och gjorde pizza, slängde in en maskin tvätt och börja stryka gardinerna till köket undertiden det andra skötte sig självt. Lagom till Jimmy kom hade både maten, tvätten och pizzan blivit klar sen vart det bara små greja lite och sen hamna jag här när han hoppa i säng. Skönt på någe vis att göra allt för fullt sen bara slappa tills man ska sova. Skönare än skönast när man vet att man faktiskt har hunnit med lite idag.

I morgon ska jag försöka komma upp tidigt, tidigare än vad jag alls brukar gå upp. Jag måste nästan för är helt slut på förmiddagarna på jobbet. Börjar tro att jag får för mycket sömn. Har en del beställningar på massa nya varor att ta hand om så jag måste verkligen vara i form...

Får se vad som händer på kvällen sen, äntligen är Jimmys fm vecka slut så man kan få träffa honom en stund på kvällarna. Med lite tur kanske vi kan hitta på nåt skoj.


Loveelliii.


Kan faktiskt vara duktig.

Igår va jag jätte duktig! för att vara jag och just nu efter en liten form svacka. På lite mer än en timme han jag med att laga mat, tvätta, damma och dammsuga!!! Kände mig otroligt duktig som äntligen tog tag i det. Nu är det bara rensa och göra fin liret kvar. Men de är mycket enklara att ta tag i det och fixa med det i en ren lägenhet än i en dammig och tråkig. Måste slänga massa gammalt skit så det kan få plats med nytt och så herrns kläder kan sluta ligga uppe på skåpet i vardagsrummet. En låda vore smidigare och snyggare. I alla fall tills jag hunnit med det jobbigaste, garderoben! Usch vill inte fixa den men tänk så bra jag kommer må när det är klart och så mycket enklare det kommer bli att både hitta saker och att lägga iväg dem. Så det måste göras snart.






Foto:Loveelliii.

Mycket på en gång.

Igår fick jag ännu mer besök. Få se om ni hänger me! Först kom Folke på dagliga visiten sen kom Jane förbi och prata lite när hon skulle gå löstes hon av av Erika  som både prata och kika på alla nya saker. Lite senare kom Monika och börja jobba och efter nån timme kom Kusin och Elina och hälsa på <3 innan dem skulle gå kom Jimmy förbi efter jobbet och en kvart efter han gått kom Ekkah och Challe. Efter att dem kom innanför dörren kom pappa och skulle hälsa på och hämta lite saker. När Ekkah och Challe gick så kom Kusin och Elina tillbaka igen. Sen droppa alla av en efter en. Först Monika sen Kusinen sen pappa strax innan stängning. Mycket på en dag vart det. Men trevligt va de! 

Loveelliii.

Små blir stora.

 

I tisdags, första dagen efter semestern fick jag fin besök av Julia och ungarna. Dem kom med fika och skulle hälsa på mig lite. Ludvig har växt så enormt sen i början av sommaren (juni) då jag såg honom sist. Inte lilla killen längre. Olivia va sig lik, lika busig och söt som alltid. Va riktigt skoj att dem kom och gjorde mig sällskap en stund. Så nu är det bara se till så vi träffas lika ofta nu igen som tidigare. Så inte barnen hinner bli för stora mellan gångerna, vi bor ju ändå vara 5 minuters promenad väg från varandra.

Foto:Loveelliii.

Salusand.


När vi va på väg hem från stugan va Johnnie och Anna på väg uppåt så vi intog
en av badplatserna närmast stugan för en fika och en liten strandpromenad innan
vi fortsatte åt varsitt håll. Så mysigt vid Salusand. Synd att det inte var finare väder
och vi va uppe längre då hade det blivit ett till besök på stranden.







Foto:Loveelliii.


Drivan III.






Foto:Loveelliii.

Drivan II.






Foto:Loveelliii.

Drivan I.




Foto:Loveelliii.


Umeå - Stugan Trip II

Sitter uppe i stugan i Umeå för andra gången i år. Andra! det har nog aldrig hänt något tidigare år. Är helt underbart och jag njuter för fullt både för att vara här och för att få komma iväg och bort med Jimmy en sväng. Vi kom hit igår em/kväll och det började med grillning och båt åkning. Idag har vi varit iväg till Nordmaling en sväng och varit ute med båten och fiskat. Just nu laddas det ner bilder på datorn och snart är det dags för mat igen. Idag blir det grillad lax, mums! Morbror är en hejare på att laga mat så att vara här är som en lyx restaurang. I morgon bär det iväg in till Umeå en sväng och hälsa på mormor och morfar, kika på stan och till kusin och kika nya huset igen och ta en fika kanske. Men nu ska jag bära in datorn från klipporna och in till älsklingen som är inne i våran stuga och grejar. Jag vill inte åka hem på måndag!






Foto:Loveelliii.

Mera semester planer.

Sitter och spanar på nätet och råka komma in på lite rese sidor. Nu blev jag galet sugen på en tripp någonstans. Berätta för älsklingen om mina ideer och han gillat men sen va de resten me. Inte bara åka inte. Blir nog ingen resa utomland nu men däremot så kanske det blir en tripp inom sverige nämligen ume igen. Det vore inte helt fel och plutten min va riktigt på. Men vart ska vi då? Varför kan vi inte känna lite folk som äger hus/stugor vid vattnet för? Han har lång helg nästa helg och det är min sista semester vecka sen blir det bara jobb igen. Men ska de lösa sig så lär Monika rycka in och de är inte helt säkert det går. Vi får väl se om mina små planer och önskningar kan tänkas slå in. Jag vill, jag önskar, jag längtar.. .. . Hoppas hoppas hoppas. Om inte dit så någon annanstans vore underbart.






Foto:Loveelliii.

Kvällningen.

Va fortfarande helt depp hela kvällen igår, vet inte vad det var för fel på mig. Va hemma med Jimmy en stund tills han skulle sova sen åkte jag hem och böt om lite och åt lite. Sen blev det simbadet och hälsa på Törna, Tina, Johan, Robban, Jing, Parran och alla andra. Åt korv och chips och slogs med myggen. Åkte en sväng sen hem för att sova. Känndes lite ovant att sova själv i natt faktiskt, men va skönt oxå och kommer måsta vänja sig vid det så herrn får sova om nätterna när han ska upp tidigt. Han ringde och väckte mig i alla fall så jag fick prata lite med honom innan jag steg upp.

Sitter på jobbet nu och grejer lite. Med lite tur så kommer Jane och hälsar på en liten stund innan hon ska åka och jobba. Har inte träffat henne alls mycket på sista tiden, saknar dig vännen!!!!!! Hoppas du kommer vara här i krokarna i helgen så vi kan festa lite tillsammans. Vore skoj!


Finaste flickan <3


Foto:Loveelliii.


Ett år äldre då.

Grattis pappa!!!!!



Foto:Loveelliii.

Tusen bitar.

Ingen bra dag idag. Usch allt har bara gått fel eller blivit knas. Känner mig inte på humör för någonting alls, inte jobba inte vara gulliga flickvännen inte snälla trevliga chefen eller butiks ägaren. Vill bara gå och sova så den här dagen tar slut nu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



Foto:Loveelliii.

En riktig road trip, fast med Scania.

Jobbar dag idag igen, tänk att det redan gått en vecka sen jag skrev nästan samma sak. Tiden rullar verkligen på någe nog. Har inte gjort så märkvärdiga saker i veckan, tagit det lungt bara. Åkte med Jimmy lite på jobbet och som jag skrev sist varit till stan och kikat. Vi va och bada igår kväll vid stenbrottet, behövdes verkligen efter en så varm dag så häligt och inga andra där förän vi skulle åka då kom Mackan och co.  

I scanian igår blev det bra många mil, först Gryttjom (Tierp) sen Skutskär och lossa, sen vidare till Gryttjom igen. Åkte med det lasset till Fors (Avesta) Vidare till Vivastbo (mellan Avesta och Tärnsjö) lossa det i Karskär (Gävle) åkte till Gryttjom och lasta sen byta chaufför och åka till Månkarbo sen hem till bruket igen. Tog sådär 12 timmar från att vi åkte hemifrån tills att vi kom hem igen. Lång dag men vart inte alls lika trött den här gången som förra veckan på 9 timmars passat. Satt och klura igår om inte det skulle vara lite fräckt med ett lastbils kort, fast ute i nån skog skulle jag då inte tordas köra. I så fall i grupp som Jimmy gör nu. Men men de är väl bara fantasier som vanligt.

Så kusin, jag va inte så långt bort i från er i Dalarna. Va inom samma län i alla fall. Hade kunnat blivit ett lass till Insjön med lite tur men så vart det inte. I så fall hade vi nästan varit grannar då ett tag på dagen igår. Hoppas ni har det härligt på semestern <3.




Foto:Loveelliii.




Valö skogen 090802.












Foto:Loveelliii.

Det händer något hela tiden.

Helgen har varit toppen. Blev ingen bio igår för dem andra banga och jänkare till Öregrund banga vi på hade ingen lust att dricka, men de va rätt skönt i alla fall. Kunde vi ta de lite lungt i stället. Åkte till Öregrund och lämna tre fyllskallar Jens, Patrik och Peter haha dårar. Sen vidare till Gimo trakten och hämta Jimmy och Carro som vi kört till samma ställe på eftermiddagen. Prata lite med Kevin, Bella, Kenny och Johan när vi kom hem, eller jag somna i bilen och Jimmy prata så vi åkte hem och sov i stället.

I morse börja vi dagen med nyaste Wallander kan den heta kuriren kanske innan vi ens hunnit upp ur sängen. Sen blev det frukost och fixa sig i ordning inför släkt grejset i Valö skogen på em. Åkte dit till ett och kom hem vid halv fem. Börja ös regna när vi precis hade ätit klart smörgåstårtan, mums så smarrigt. Dagens höjdpunkt. Lekte med Patrik och rally bilarna han hade tagit med sig, sötaste grabben han är för go.

När vi kom hem körde jag Eva till fiket och hämta pizza sen va vi ju tvugna att hjälpa till och äta upp dem. Fy bara massa tjockis mat idag, får helt enkelt äta bara nyttigt i morgon. Åkte iväg och kika vart Jimmy skulle jobba i morgon bitti och va in på affären. Linda åkte med hon också. Hem till dem och lämna av henne och hämta Jimmys grejer och dem två Linda och Jimmy är ju som plåster på varandra, jävlas och grejar. Hahaha helt knäppa när dem börjar och genom att jag är så snäll så hjälpte jag Linda att jävlas me storebror sin så jag kommer säkerligen få igen rätt snart.

Nu ligger söt och sover där hemma och jag gick ner på jobbet för att data och greja lite så han får somna ifred. Kände inte riktigt för att sova ännu men ska väl bege mig hem om ett tag ändå bara för att. I morgon bitti ringer klockan vid halv åtta och vid halv nio ska jag hämta Linda. Ska åka till stan och hämta blommor, till ikea och shoppa nytt täcke, gränby för att leta present och lite sånt. Får se om Linda vill in nånstans kanske. Snäll som man är så tar man med sötnosens lillasyster till staden. Blir trevligt de där!

Kommer bilder från Valö i morgon om det hinns med annars dyker dem väl upp så småningom. När vi kommit hem från stan blir det till att göra begravning och sen ska vi in till stan igen. Köra Jimmys morfar som ska in och handla lite grejer. Nej nu ska jag kila upp hem till min sötnos igen.

Loveelliii.

RSS 2.0