Sött till små söta.

Sitter i lastbilen med min pojke. Han lastar och jag surfar. Hoppa in i lastbilen för nån timme sen och slet med mig datorn för att fördriva tiden lite medans han är ute. Betteriet på den bärbara är grymt dåligt så att köpa en mini dator står ganska högt på listan nu, batteritiden på en sån är 7-8 timmar och de känns ju bra mycket bättre.

Ska inhandla lite från Hm hade jag tänkt, inte just nu men i veckan. Med lite rabatter kan man ju passa på. En sak som kommer följa med hem med posten är den här.....



Kärlek vid första ögonkastet. På vägen hem från Umeå stanna vi i Sundsvall. Därifrån åkte det med an body hem, självklart med en sköldis på i brunt, oliv och rost. När vi va till Valbo fick jag äntligen min BRIO leksak. Så sköldpaddorna samlas på hög nu. Inte kan man väl få för mycke av de goda?

Foto:hm.com
Loveelliii.

2010-01-19 <3

Igår fick jag världens överraskning. När Jimmy kom hem från jobbet drog han till stan med Kevin bara sådär ändå.. hade väl lite små aningar om att de kanske va nåt lurt i farten men tänkte inte så mycket mer på de utan jag jobba och greja på. När han kom hem kom han in till mig på jobbet med världens smile och sa att han hade en överraskning till mig. Jag sken upp som en sol och hade världens leende på läpparna. Nyfiken som en tok jobba jag vidare en stund till, hjärtat åkte hem till mor och far och hämta matlådan. Fick ett sms en stund senare där det stod att jag måste gå direkt hem efter jobbet. Ännu mer nyfiken jobbade jag vidare sista minuterna medans jag fin slipa på en liten sak till honom.

Efter stängning gick jag hem..... de va långa sekunder till ytterdörren, kände hur jag log stort och va lite smått rädd för att möta nån granne där i trappen som skulle tro jag va galen, haha. Öppna dörren och de första jag ser är bordet i vardgsrummet. Va står de där? Jo ett stort paket, kort och en inslagen bukett. Kände hur tårarna börja rinna. Glädjetårarna. Har jag världens finaste pojke eller vad. Skickade ett mess åt honom att nu är de du som kommer hem bums så jag kan öppna. Inom några minuter va han innanför dörren och jag slängde mig i hans famn...... Öppnade blommorna och en fin bukett med sju röda rosor, strån och ticki gömde sig där i. Mitt hjärta berätta sen historien bakom hur dem köptes och han är så himla härlig.. I paketet va de en stor nalle, en Miranda nalle som höll i en röd ros. Sötnosen hade valt den med ros till mig. Hade världens mysigaste kväll men god mat, mys i soffan och sen fick sova (i för sig som vanligt) bredvid den jag älskar. Du gjorde min dag som vanligt helt perfekt! Älskar dig Jimmy!

Foto:Loveelliii.

Det är min blomma.

I söndags åkte vi upp till Valbo, till Tina och Tommy. Va ute i snön flera timmar och åkte bob och grejer med deras barn. Det första man fick höra när vi kom till backen va Julia, Tommy sa vem kommer nu då och hon svara min blomma! Är så man smälter. Hade riktigt roligt! Snön yrde och man va helt slut efteråt... Men så härligt med friskt luft och roligt sällskap. Efter åkte vi hem till dem, lekte med barnen och åt pizza, kolla tv och lekte lite till. Jag och Tina va iväg till köpis och handla lite leksaker. Äntligen fick jag min sköldpadda från brio som jag har suktat efter så länge. Tur min andra hälft påminde mig att jag faktiskt kunde passa på att köpa den. Så nu äntligen. Åkte hem mot kvällningen och sen blev det mys och tv innan vi somna helt utslagna båda två.







Foto:Loveelliii.


Brista.

I förra veckan spenderade jag ett antal timmar på vägen och i skogen men min lastbils chaufför. Alltid lika mysigt att åka med. Sova i lastbil är bra skönt ändå. Men bäst är nog ändå att sitta där och prata och skratta och ha de så där mysigt som vi alltid har.



Foto:Loveelliii.


Umeå.

Mitt hjärta tillhör dig! Dig för alltid...

Sitter eller snarare ligger i sängen hemma hos morbror nu och vilar. Ska snart sova lite. Skönt att vara här uppe i norr med hjärtat och bara koppla av. Mysa och hitta på lite saker. Dess värre är min rygg helt sväld och gör ont ont ont :( och igår när vi åkte upp blev jag förkyld till tusen. Hade kunnat vara bättre. Men Jimmy är så söt som vanligt och tar hand om mig. Han är guld värd! min bästa!

Har varit till morfar på sjukhuset idag och hälsat på lite. Efter åkte vi till mormor och fika och åt lite. .. Efter blev det lite shopping. När vi kom hem hade morbror lagat mat, fläskfile och potatisgratäng mums. Han är kung på de där med man han.....

I morgon får vi de vad det blir. På dagen vill jag vill centrum en sväng och kika och köpa lite presenter och senare på kvällen ska vi till kusin och Mattias på inflyttningsfest i "nya" huset. Trevligt!


Men nu ska jag krypa ner i sängen bredvid den jag älskar!

Loveelliii.


Nya pärlan....

Snygging bilen, älskar nya volvon. Vi har haft den kanske tre veckor nu och den är så fin. Det är ju då Jimmys egentligen men som vanligt är ditt mitt och mitt ditt ;) Härligt med diesel när man kan åka en hundra mil på en full tank. På onsdag åker vi upp till Umeå så tror nog passaten får stå kvar hemma då, det blir nog v70n som kör upp oss dit.....





Foto:Loveelliii.

Från ett år till ett annat.

Det har hänt så mycket sen sist. Jobbet har tagit grymt mycket tid och inte nog med det så har vi varit sjuka hela bunten. Både jag Jimmy pappa och Monika. Så jobbandet har varit riktigt påfrästande. Men galet kul nu när det varit jukförsäljning.

Sen sist har det också hunnits med....

*Klippning och färgning av håret. När jag ändå va i Östhammar passa jag på att kika hem till kusin och Elina och lämnade julklappar och prata/lekte en liten stund innan det var dags att åka hem och jobba.
* Har varit hemma och bara myst med hjärtat, kikat film och de har somnats på soffan haha! kan de vara jag tro..
*Varit ute och fart med kompisar till oss... till Valbo med Bella och Kew bland annat.
*Bio, Göta kanal 3 med Jimmy, Johan och Ludvig i Uppsala.
*Shopping shopping och åter shopping lite här och var och nu och då.


Julafton spenderades först på jobbet, pappa höll mig sällskap dem tre timmarna. Sen åkte han hem och jag gick hem till hjärtat som va hemma och pyssla. Vi öppna lite klappar och mös framför tvn några timmar innan vi åkte hem till hans föräldrar en stund innan de bar av hem till hans farmor. Va sexton personer i lilla lägenheten, god mat, tv och trevligt sällskap. Va underbart att få spendera julafton tillsammans med älsk och med hans släkt. Fick världens finaste och minsta julklapp av honom. Så nu är inte mitt högra ringfinger ensamt längre!

Juldagen och annandagen blev det fika hos pappa, shopping i Uppsala, till Väsby och kika till Ingers lägenhet, körde kompisarna ut på partaj, hade det mysigt hemma och va hos Jimmys familj.

Nyår blev det lugnt och skönt, jobba lite först sen blev det middag hos Eva och Tommy. Körde och hämta lite kompisar, kika på fyrvärkerier och va till Jimmys faster och hämta hans kusin och Ingela och körde hem dem.

Igår blev det Valbo hela dagen. Först kika i butiker sen hem till familjen Berglund på middag. Tommy och Tina hade lagat supergod mat. Tommy grilla ute!!!!!!!!!!! han är galen han. Men de va inte tokigt. Lekte med barnen, spela yatzy, prata och kolla på tv. Härlig kväll.

Idag kommer det blir en lugn och skön dag, i varje fall hade jag tänkt mig en sån. Greja lite hemma och få lite ordning, tvätta och fixa...... så det är väl bara sätta i gång då antar jag!


Loveelliii.


RSS 2.0