GÄVLE OCH VALBO.

I lördags efter jobbet var vi till Gävle och Valbo. I Gävle stannade vi till bara för att jag skulle in på Polarn o Pyret och till Åhlens, grabbarna fick vänta i bilen. Med värdecheckar måste man ju passa på. På polarn blev de två par brallor och en vår mössa till Theobus. Byxorna finns på bild här nedanför. Perfekta och passar till alla bodysar. Mössan är grön vit randig och verkligen vårig. Måste säga att deras Polarn butik var bra mycket bättre än den på Gränby. Dit vill jag gärna igen. På Åhlens blev det en till tavellist till Theos rum, den han hade hemma fick han av Olivia och Ludvig i julklapp passande nog hade mamman kikat på dem innan så de blev tok bra med två stycken lika i rummet. Köpte också flera gröna tyg boxar till nya "leksakshyllan" och så blev de två klädes plagg till lillkillen också. Som sagt kul när de blir bra mycket billigare när man handlar.

Sen åkte vi vidare till Valbo och var in på Ikea och handla en hylla till Theos rum och en del annat som var uppskrivet på listan. Något som blev poppis var matstolen oj va han gilla den. Han vägrar sitta lutad bakåt längre ska bara upp och stå eller sitta... Men med lite hjälp så klart. Här om dagen börja han trava omkring när han fick komma upp stående. Jimmy fick flytta på smöret och mackorna från bordet för de vart full fart på lillkillen. De räcker att hålla i under armarna lite sen är de full gång upp på våra magar eller i soffan. En fot framför den andra. Hallå de är väl inte normalt? Inte ska dem väl vilja göra sådär redan nu. Att han vill upp och ner i knät är en sak men han vill bara röra på sig och få trava fram.

I vilket fall så var vi till Jimmys jobbarkompis efter Ikea besöket. Tommy Tina och barnen Gustaf Matilda och Julia. Har inte träffat dem sen Jimmy fyllde och Theo var bara ett par veckor så de va verkligen på tiden. Grillat vin godis och melodifestival. Alltid lika trevligt att umgås. Kom nog inte hem förän tolv på natten.

En bra dag helt enkelt och Theo va sååå duktig hela tiden.




Kommentarer
Postat av: Therese & fröna

Frågar du mig så är det fullt normalt med ungar som vill fort framåt.... =)

2012-02-16 @ 17:56:35
URL: http://sorkboet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0