FIKA BESÖK.

Mitt på dagen kom pappa med pellets lådan som nu är ihop satt i källaren. Jädrar så stor den är. Med sig hade han också lite utemöbler som kusin T med familj haft där hemma, farmor och farfars gamla. Tack! Nu har vi äntligen något att sitta på vid den gigantiska altanen.

Pappa tog en promenad med Theo och Jimmy och jag gick över till grannarna där Pontus Johnnie och Patrik var. Där blev vi bjudna på glass och kaffe i solen. Trevliga grannar, Pontus farmor och farfar.

På kvällen kom Kew och fikade lite och Theo verkade gilla honom, dem såg ut att ha de skoj. Kul att de händer lite här hemma om dagarna. I morgon är Jimmy ledig då blir de en tripp till Uppsala. Pappa har förresten gjort klart vårt räcke nu och de såg riktigt snyggt ut. De kommer bli jätte bra när de kommer på plats.

Laddade över massor med bilder från kameran till datorn nu på kvällen så måste sätta mig och gå igenom dem snart. Måste framkalla så de finns några i pappers format. Så ska passa på att slänga in några här då också.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0