EN NY ÄNGEL I HIMLEN.

De blev ett sorgligt slut på kvällen, Jimmys morfar har lämnat oss och livet. Man blir så himla lätt berörd och tankarna tar genast fart iväg mot alla andra närstående som inte finns längre. Och även att man ska ha dem man bryr sig om nära och inte glömma bort att säga hur mycket man tycker om dem. Jimmy har många fina minnen av sin morfar och jag ler lite när jag tänker på allt han berättat om vad han upplevt med honom. Fina underbara minnen! Sov gott och tack för allt fint du gett Jimmy.


ÅÅÅ VILL HA.

Kolla så fina nyheter från polarn o pyret. Såg dem idag på nätet men inte i butik när jag va in igår så dem har säkert inte hunnit ut i butik än. Vill ha!!! Ena påminner väldigt mycket om andra plagg Theo hade när han bara var ett par månader. Vet inte va de är med mig och randigt med olika färger på armar och ben. Hade dem funnits igår hade dem helt klart fått följa med hem. Hade passat perfekt på Theo till ett års kalaset. Himla otur. Och den bruna randiga, som jag har väntat på att dem ska få in den färgen. Får helt enkelt kika nästa gång vi är in.


THEO KAN GÅ!

Han har gått gått och gått idag. Dock inga längre sträckor men han gör de själv när som helst och och om och om igen. Släpper taget och går, ställer sig upp står still en stund och ibland grejar lite innan han tar några steg mot något annat håll. Han bara gör de som om han gjort de jämt. Innan har de bara varit några steg och om vi varit med honom. Nu alldeles själv! Mammas stora kille! Kanske de blir full fart till ett års dagen. De är så himla kul nu, de händer så mycket med vår kille. Han är så duktig och framåt.


BAKA BAKA LITEN KAKA.

Bullar kolakakor chokladsnittar hallongrottor kokoskakor mockarutor grahamsbröd och så ost/skink/champinjon paj plus egna köttbullar och eget mos till middag.. Ja de är vad som har hunnits med i vårt kök nu i helgen. Plus att jag och Theo inledde helgen med förkylning från ingenstans. Så nu är i alla fall den mesta bakningen klar inför ett års kalaset.


GÅ VAGNEN ÄR SÅ SKOJ.


PÅ BESÖK HOS MORFAR.


HÖST PROMENAD.


FINA PÅSLAKAN.

 
Theo skulle behöva ett nytt påslakan.. han har ju som sagt två sängar ibland tre med resesängen som brukar vara hos morfarn. Men de är lite dåligt med påslakan. Han har ett med bilar som morfar sytt åt honom och ett rutigt i andra sängen som är lite stort men de skulle va skönt att kunna byta ibland utan att va rädd att de inte hinner torka innan de ska bäddas i igen.
Grått grönt svart rött eller brunt passar ypperligt i den lille herrens rum.
Storleken är 100x130cm.
Alla på bilderna finns att kika på hos lekmer.se
 

NÅGRA BILDER FRÅN DAGEN.


DUPLO.

Theo gillar verkligen att sitta och greja med mitt gamla duplo. Han kan sitta länge och vrida vända och testa sig fram. Dem bilar jag har och dem djuren som finns är extra skoj och man märker verkligen att han trivs att pyssla och inspektera allt noga. Så duplo kommer nog bli en stor favorit för den lille herren framöver också.
 
Han älskar duplo bilar av alla slag och djuren! Så de är ett säkert kort. Här kommer några små förslag vad som kan tänkas gå hem hos den lille.
 

FINT FRÅN LINDEX.

Allt i 86, översta collaget från 86 den mindre avdelningen och understa 86 den större avdelningen. Älskar verkligen dem randiga ziptröjorna i de undre collaget dem påminner en del om geggamojas och är betydligt billigare. Tror inte ni missat att ränder är en favorit.
 
 
 
 
 
 

MER TLL ÖNSKELISTAN.

 
 
Bilar bilar bilar och mera bilar. Vikings bilar är verkligen tåliga, lika populära som plastos. Theo har några stycken och han gillar dem lika bra som dem stora från plasto. Tänk så skoj pappan morfarn och Theo kommer ha i sandlådan nästa nästa och nästa sommar med alla bilar och lastbilar. Hihi.

GEGGAMOJA TILL THEO.

 
Så himla fina saker geggamoja har.. Här mössor filtar och små snuttefiltar i mossgrön/svart blå/turkos och sist brun/vit. Alla lika underbart fina. Deras ziptröjor är också så underbara! Och inte bara dem alla deras kläder. Vill haaa till Theo. Bilderna är från geggamoja.com om någon vill kika.
 

VÅRAN MORGON.

Klockan är halv tio och vi har för längesedan klarat av frukost och Theo leker för fullt i vardagsrummet och mamman sitter i soffan och tittat på nyhetsmorgon och surfar med mobilen. Snart dags för Theos fm sömn och mamman skulle inte må dåligt av att göra honom sällskap men hur ska jag då hinna med allt jag måste och behöver göra. Får kanske bli en dusch i stället så man vaknar till.
Theo somna vid 21 efter många tårar men till slut så.. Inte lätt att va trött men vilja vara vaken så man inte missar något som händer. Han sov helt otroligt nog i sin säng till kl halv sju utan att vakna och grina och vilja sova hos oss där nån gång på natten. Otroligt skönt att kunna sova utan att ha honom tätt intill i sängen. Dock är mamman ändå trött idag men vilken dag är jag inte de.


GILLESTUGAN BLIR VIT.

Igår påbörjade jag äntligen operation fixa till gillestugan. Så på två dagar har de målats hälften av väggarna och öppna spisen har fixats till. Bara resten kvar ;) tegelväggen är väl de som tagit längst tid och som krävt flest timmar med penseln. Men nu är den vit och fin. Från att ha haft gula aprikosa och beige/grå väggar där nere så blir dem nu vita och fina. Så mycket bättre de ser ut redan nu. I morgon ska jag förhoppningsvis fortsätta i alla fall lite. Inte de lättaste att måla och renovera när man är själv hemma med en liten nyfiken kille.


FREDAGS KILLEN.

Lite bilder från igår em.. Full galopp med leksakerna ;) och så är man så klart en liten flörtis också.


FINA VILLERVALLA KLÄDER.

Jag är helt kär i kläderna från villervalla, underbart mjuka sköna och fina. Här är några som Theo skulle passa utmärkt i framöver :) Dock ingen bild på byxor, han har ett par i blueberry annars är de tomt på villervalla byxor i byrålådan.

(storl 86 för dem som undrar, än har han 74/80)

            


THEOS ÖNSKELISTA.

Har lite förfrågningar om vad Theo kan tänkas vilja ha inför ett års dagen och till jul. Så de fick bli en ny katagori på bloggen. Så de kommer bilder och ännu mer bilder på sånt som passar honom, sånt han gillar och sånt som skulle passa honom att ha på sig osv. En liten hjälp på traven kan man säga. Eftersom födelsedag och jul ligger så pass nära varandra så tänker vi att allt behöver inte vara sånt som ska passa honom nu utan kan lika gärna vara saker som han kommer vilja använda om ett halvår eller så. De kan ju vara kul att även kunna få saker som hör till vår och sommar fast man fyller år på hösten/vintern.
 
Föst ut är PLASTO bilarna, han har en baklastare röd och blå som han fick på bakluckan och den är en stor favorit här hemma. Tänk så kul att kunna köra såna i sandlådan till nästa sommar och bra kvalite är det också. Har en sen jag va liten som alltid var med i sandlådan, den har hållt sig jätte bra endast lite urblekt men annars hel och fin. Den bor hemma hos morfarn, man måste ju ha lite leksaker där också. Alla bilder kommer från lekmer.se
 
 
 

SÖNDAG.

Igår hade vi hemma fixar dag hela långa dagen, en dag som gick otroligt fort. Kan möjligen bero på att Theo vakna vid halv fem fem tiden och tyckte vi skulle gå upp men efter välling och ny blöja så somna han om tillslut, mamman också... Enda till nio med undantag för att jag vakna till så fort han rörde sig. Men till nio när hände de sist liksom. Så dagen blev inte lika lång som man är van vid. Han ska ju oftast upp vid sex sju tiden den lilla guldklimpen.
Vi fick i alla fall himla mycket gjort igår, pappa måla klart inuti en av stora hall garderoberna, Jimmy täta nästan alla fönster och jag tvätta dem. Så nu ser man ut igen. Plus att vi han med mycket annat också. En bra dag helt enkelt.


RSS 2.0