ORD.

Igår bubblade Theo ur sig några nya ord:
Morfarn råkade lära honom.. Rackarns skit så nu springer han runt och säger de nu och då. Som igår när han försökte få av sig sina strumpor då sa han rackarns skit när de inte gick bra.
Morfarn och Theo tittade mot Aaron och Mollys hus och pratar lite om dem. Då säger Theo Aaron, men kanske mer Aaon. Jag frågar om han saknar Aaron och vill leka med honom JA säger Theo direkt och pekar mot deras hus.
Han säger också Hej totto högt klart och tydligt nu.
Lego (legå) är också något han börjat säga.
De händer så mycket nu. Ett bra tag har han härmat och babblat på mycket, dem hade reagerar på dagis för några veckor sen att han va så me och hade lätt för att göra dig förstådd och härmade de dem sa och de hördes va de är han säger. Dem fråga om vi märkt de hemma eller om de bara va där. Men nog babblar han på hemma allt.
Han vet precis vad han vill.. Ja och nej hela tiden. Är du hungrig, ska vi byta blöja, vill du ha... Osv och han säger ja eller nej och sen står han för de också. Frågar man är du trött ska vi äta välling och gå och sova. Ja säger han och nickar och springer till toan för att byta till pyjamas eller om han redan har den på går han direkt till köket och pekar upp mot flaskorna.

Tänkte försöka skriva ner ett inlägg sen för minnes skull.. Alla ord han kan och när han lärde sig dem. Alltid bra att spara minnena, kul att komma ihåg när han sa och gjorde vad. De har varit alldeles för dåligt med sånna inlägg så här långt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0