DAG TVÅ.

Theo vakna kl 04.50 idag, jäsp! Men han sov rätt bra i natt i alla fall så de va skönt. Vakna och ville sova med mamma och pappa vid 23-24 och somna om hos oss ganska omgående. När han vakna hade några prickar/blåsor börjar spricka, några såg de ut som att han hade kliat sönder. Och en del nya prickar hade ploppat upp lite varstans på kroppen bl.a. i ansiktet. Igår em hade han 38 graders feber och de har hållt i sig sen dess. Har dock inte tagit någon temp på honom idag än men han är inte riktigt lika varm nu på morgonen som han va igår. Nästan som vanligt med energi till tusen men blir ledsen för minsta lilla så inte helt pigg inte. 

Igår kväll kom mormorn och hälsa på också, hon hade varit med dem på sitt jobb på något möte med middag och åkte bil så hon stanna till här på vägen hem. Hon fyllde år igår så vi passa på att gratta henne lite när hon så passande kom hit. Jag baka sockerkaks bottnar dagen innan och igår gjorde vi tårta av dem. Skulle bli en liten stubbe men de blev inte så liten. Väldigt hög och mastig. Theo hjälpte till och bl.a. garnera den med färska hallon och strössel. Han själv ville inte ha någon tårta och ingen mat eller välling heller. Så han fick glass och lite päronsaft. Glassen åt han nästan hela sen ville han inte ha mer. Märks att de inte riktigt är som de ska med den lille herrn. Han frågar efter festis (päronsaften) men säger också ont i magen mamma vilket brukar betyda att han är hungrig. Nu på morgonen var de också bara festis som dög men bättre de än inget alls i alla fall. Några smörgåsrån och lite frukt fick han också ner under dagen. 

Är ruggigt trött idag och om någon timme eller två kommer morfarn hit igen. Han har bilen på service en bit härifrån och kommer förbi när de är klart. Sån tur att vi har morfar, va skulle vi göra utan honom. Även fast Theo är väldigt mammig just när han är hängig så underlättar de verkligen att kunna få vila sig lite till och från och bara kunna koppla bort lite. Får se dem kommande dagarna om Jimmy kommer vabba och va hemma med oss, hans lastbil ska in på lagning och blir borta en vecka så han kanske inte kan jobba så mycket ändå och vore guld värt som han va hemma lite också. Kanske morfarn kommer lite ändå och grejar i vårt sovrum, igår kom han med en kärra full med material så de finns att göra. Längtar lite tills allt är klart, inreda lillebrors rum och få sova inne hos oss igen. Har inte riktigt kommit till ro i de "nya" rummet än, sover ändå väldigt dåligt om nätterna och byte av rum verkade inte underlätta ett dugg. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0