FÖRSTA DAGEN.

Det har hänt mycket idag. Själv med båda gossarna på riktigt! Igår va en prövo dag kan man säga, Jimmy va iväg på lite möten och sen ett tandläkarbesök men va ändå borta från 8-18.. idag va han borta 4-17. Men de har gått bra, både idag och igår. Värst va de dock igår då Theo va en galning hela fm och jag börja fundera några gånger va jag gett mig in på.. Två barn!! Men på em va han lugnare och idag hitta han tillbaka till sitt rätta jag igen. Vissa mindre utbrott men de är väl inte konstigt.. Trotsig tillhör ju åldern och idag va den varan lite mildare. 
 
Vi började dagen med att va inne och städa lite. Vid 11 skulle vi vara på 1 års kalas hos William. Theo skötte sig fint och va nyfiken och lite små busig. Va flera andra barn i liknande ålder och dem busa och bada i Williams pool. Vi åt korv med bröd drack saft åt bullar kakor och glass. Vid 13 va vi tvugna att åka hemåt då BVC skulle komma på hembesök idag på em. 
 
När vi kom hem somna Theo utan några större problem. Tar på att leka och va på kalas. Han sov under hela BVC besöket (1 1/2 Tim) och va så slut när jag väckte honom och ville inte alls gå upp. Victor som gick ner i början (precis som sin storebror) 11% som mest men har sen dess knatat sakta men säkert uppåt igen. Idag hade han passerat sin födelsevikt och väger nu 3620g och är 53 cm.. Alltså växt 3 cm på 16 dagar. Ska jämföra med Theo tänkte jag som väl säkert låg runt 3000g när han va så här många dagar pga alla spyor. Men har inte hunnit med de ännu så de får vi ta sen. Victor är otroligt matfrisk i alla fall och så skönt att de denna gång finns mat så de räcker och blir över (i alla fall så här långt) han vet va han ska göra och visste de redan på bb till skillnad mot brorsan. 
 
Efter BVC besöket har de inte hänt så mycket här hemma. Middag, handlat mat och underhållit barn. Snart dags för en måltid för Victor också och sen är de sängen. Såå trött. I morgon kommer morfar och Inger och hälsar på liten. Victor har inte träffa Inger ännu. Blir antagligen ett besök i Tierp och inköp av lite ute blommor medan Theo sover middag också. Dags att pimpa dem tomma krukorna/amplarna lite.
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Therese

Två barn!! Ja du... Det kommer inte vara sista gången du tänker den tanken ;-) men nu, när man hör dem skratta och prata i sina sängar innan de somnar så tänker man två barn <3 !!

2014-05-24 @ 22:31:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0