Älskar sol och värme.. .

Sommar, eller i alla fall nästan.. . Underbart  väder och jag jobbar.. . har inte bestämt om de blir stänga fyra eller sex idag än de beror på hur de ser ut me kunder. Dem flesta andra stänger fyra, så kan vara bra att ha öppet längre men njaa vore skönt att sluta oxå, på valborg och allt. Men de blir säkert att jobba, får se när J kommer till bruket oxå först. De kan ju vara så att många jobbar och inte är hemma förens fyra fem å då kan de ju vara dumt att ha stängt igen redan.. . Men de visar sig får ta de som de kommer. Monica kommer hit kl två idag oxå, söta hon är så härlig. 

Vilken dag de blev igår, jobba, va me J, grillen, lekte frisör och klippte Olof, promenad, va hemma och sen iväg till M och kom inte hem förens närmare två.. men de va såååå värt de :) Är på toppen humör idag, länge sen de kändes så bra.. Men sen är de nog solen och de fina vädret som gör det oxå. .. . Känner på mig att den här helgen kommer bli kalas, jag hoppas i alla fall <3
  Foto:loveelliii

En vanlig tisdag.. .

Sitter och äter lunch på jobbet nu, (ja vet jane alldeles för sent) så himla härligt väder..
tänk om man fick vara ledig ändå och ute.
Hade P och W här nyss, dem är bra roliga. Dem kom förbi och levde rövare här inne och kolla blocket så klart, tror dem är mera här för att äta godis och kika lastbilar än att hälsa på mig :P 
Idag blev de dock inge kaffe för dem hade redan varit in på bageri och fika. Tror nästan det blir att baka något ikväll så man kan lura in dem i morgon oxå.
Men dem försvann ut nyss för snart kommer bästa Monica och är här ett par timmar, härligt me lite sällskap och lite hjälp hon är för härlig.  

loveelliii

Värme och soool...

Då va de måndag och ny vecka igen då, kort vecka så skönt. Ledig i för sig bara fredag och söndag men mer än vanligt i alla fall :)
Den här helgen har varit riktigt bra, gått alldeles för fort som vanligt men har hunnit med grymt mycke. Har knappt varit hemma ens utan bara ute i de fina vädret överallt och ingenstans. Har faktiskt inte ens tagit ett enda kort, måste vara något slags rekord.

Hoppas veckan fortsätter vara solig och varm, så himla härligt. Allt känns på topp nu, eller nästan i alla fall lite små grejer som ligger och gnager bak i huvudet men de ska nog lösa sig det också. . Men i de stora hela är det underbart!!!! :)Foto:loveelliii

Ögongodis.

Undrar va det blir i helgen tro, jag är sugen på shopping nya våriga kläder och inte lika varma kläder som finns i garderoben nu. Är riktig sommar värme idag så skööönt :) Så man går som me ett leende på läpparna hela tiden.

Fick hem massa nya saker till butiken igår och idag oxå, snygga smycken från Snö of Sweden, vill ha vill ha vill ha tur man kan gå och känna och klämma på dem varje dag så man slipper köpa hem alla :P Fick oxå härliga ute saker, krukor, amplar, korgar ska fota i helgen eller i morgon.. . Så mycke fint! Synd att man inte hade en liten gård eller en plätt gräsmatta att pyssla på, eller i alla fall en balkong. Får helt enkelt tvinga nån annan att fixa till där hemma så jag kan få hjälpa till :) 

                 
Foto:loveelliii

Skrot kan visst va fint.. .

Dem här bilderna är från påsk helgen, samma helg som jag gick lös på chevan
grabbarna tyckte jag va galen som gick och fota "skrot" men va då det blir ju häftiga bilder
och kameran måste ju få gå varm nu när jag ska lära allt....

  
 
 

Foto:loveelliii


Summer feeling

Pärlan fick ställa upp som fotomodell när nya kameran skulle testas.
Blev riktigt bra om jag får säga de själv, kommer bli många fler bil bilder tagna
i sommar. Ska fota Pontus bil så fort den är ny tvättad, kan bli riktigt kul finns många
bra platser runt i kring här som är perfekta att ta bra och snygga bil bilder på.
Tror minsann jag köpte mig en riktigt bra kamera.


    
     

Foto:loveelliii


Vårlove

Snart har lökarna blommat ut här hemma och det är dags för dem att titta
upp ute i trädgården hos folk i stället..
Pärlhyacinter är ett härligt vårtecken och så ljuvliga.
Dem här bilderna tog jag på jobbet påskveckan och dem gick åt som smör.
Tänk att det snart är sommar tiden går ju så otroligt fort.
I helgen var vi till Öregrund på jakten pizza premiär och vidare till 
Östhammar och intog första mjukglassen, mums smarrigt va de och
solen sken varm och skön... Hoppas hoppas det blir en lika bra helg
denna vecka. 


  
  

Foto:loveelliii

Då har ...

Då har jag hittat hit också, kände för en egen liten blogg att samla alla mina tokiga och härliga bilder i då kameran, äventyr, inredning, blommor och min butik är mitt stora intresse. Så mycke inredning och mycke foton kommer rymmas här...Foto:loveelliii 

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0