Jag vill ha!

Just nu har jag en ganska lång önskelista, vissa saker inte fullt så dyra medans andra går det bara drömma om. Tänk om man vann en miljon eller fyra ojojoj men som sagt drömmar är bra att ha. Nu gäller det bara solla ur och beta av lite av vad som kanske borde prioriteras. Första inköpet kommer i alla fall att bli mera minne till datorn så man får plats med alla dessa bilder och alla musik som man visst sparar på sig. Fota vad är det, är det något jag brukar göra. Haha.

Den här skönheten vill jag ha, lika som Milas känns lite dumt och onödigt att leta en annan när jag börjar förstå mig på den hon har och hon som är foto expert lär ju ha bra kunnande i det där och tänk så bra hjälp jag kommer få.
 

 Foto:dustin.se


En kväll på stranden.

Igår kom man sig inte upp i sängen sådär värst tidigt, intog frukosten vid halv tolv och sen gick jag bort till Q8 dit Jimmy redan åkt medans jag greja och dona. Hjälpte han tvätta bilen och sen åkte vi till Östhammar. Han till Joppe och jag till familjen Almcrantz och myste lite under parasollet. Söta lill tjejen är inte så liten längre, oj va mycket nytt hon lärt sig. Lilla prinsessan. Track för att ni höll mig sällskap igår <3 saknar er redan!

Några timmar senare hämtade han mig igen och vi stanna vid stopp76 och åt middag innan vi for hemåt. Jag älskar deras mat, den är så grymt god och för att vara lite nyttigare så blev det skinksallad, ovanligt va? haha medans Jimmy åt en grymt god kycklingfile med ris, dem kan dem där pizza bagarna. När vi kom hem satt vi ute och käka lite godis och prata me hans familj och jag lag in lite nytt på usbet. Kom på att klockan va mycket och jag hade ingen frukost hemma så sprang ner för trappen och ut till chevan och gasa bort till ICA. 20,55 så fem minuter tillgodo men handla de han jag i alla fall. Emilia hade hamnat hemma hos Jimmy undertiden så när jag kom tillbaka åkte vi till rastsjön och bada med Mackan och Linnea. Första doppet för i år och så skönt så skönt. Kommer bli mera av det, gäller bara att våga visa sig i bikinin igen och bland lite mer folk än det var i går kväll. Efter nån timmes bad hämta vi Ekkah och sen fick dem för sig att det vore gott med mat så det blev stan. Sen när vi väl kom hem blev det sängen och jag tror jag knappt han innanför dörren innan jag somnade. Va bra slut.


 

Foto:Loveelliii.

Det händer något hela tiden.

Har haft en helg fylld av saker och otrolig värme.

I lördags jobbades det som vanligt, va tok varmt och inte alls de roligaste men tiden gick i alla fall. Åkte och köpte glass och for ut till Anna som va själv hemma hos Wahlström. Låg där och sola lite och prata och efter ett tag kom Pontus och Johnnie hem, dem gjorde oss sällskap på filtarna och sen vart de både vatten krig och sjuka historier. Körde hem Pontus till Österby och sen tillbaka igen för att hämta Anna och åka och handla middag. Vi fick både bestämma och laga den så tacos blev det med glass till efterrätt. Va bra gott. Pontus kom tillbaka och sen va vi där hemma ett tag.

Lite senare drog vi åt olika håll och jag hamna hos Peter och Carro. Dem och Andreas hade precis käkat mat och Bempa for som ett vild djur i trädgården. Hade ännu lite mera vatten krig, klippte Andreas och greja. Dem hade fått för sig att dem ville bada så dem drog ut med lilla gummi båten och jag tog alla grejer och åkte bort till stranden. Va mest bara mygg och kallt tyckte jag så jag fattar inte riktigt att dem klara av och bada men ungarna for runt som attan i alla fall dem. Sen vart de tillbaka med allt och alla igen och jag tänkte hem och sova men Denise ändra om min plan lite när hon ville att jag skulle komma och köra ner dem till fiket. Gjorde det och stanna utanför där en stund och prata med alla eftersom dem tänkte stänga igen precis så vart de inte så långvarigt. Så Denise, Jocke, Conny, Johan och jag åkte bort och böt till större bil, inte lätt i en golf me tre grabbs i baksätet haha. Åkte bort till Ottars i stället där det var partay i parken. Träffa massa andra folk och kika på alla snygga vrålåk. Vart inte där så värst länge heller men kul att vara ute på utflykt. Släppte av dem andra och va ute och åkte lite med Johan så va hemma vid halv tre och runt tre kom Jimmy så vart en lång och händelserik dag.

 
  
 

Foto:Loveelliii.

Love fotografering.

Foto:Loveelliii.

Dagens horoskop.

Oxen 21/4-21/5

En härligt avkopplande lördag, perfekt för stillsamma nöjen, utomhusaktiviteter eller ren romantik.Foto:Loveelliii.


Äntligen fredag. Igår kom Karina till jobbet och åt middag med mig, pizza blev det. Mycket gott men ack så onyttigt det kändes. Satt och prata och greja en stund. Efter stängning va jag ut lite vid hammarn och träffa Johnnie och Jimmy som precis kommit hem från stan, Pontus kom efter en stund så vi stod där ett tag. Sen åkte jag hem till Johnnie och fixa min ack så skitiga baklucka. Jag som tvätta bilen i onsdags em och på kvällen såg den ut som stryk. Men nu blänker den ikapp med resten av bilen igen. Hjälpte han att klippa gräset, eller i alla fall nästan halva tomten, tog sådär en halvtimme kanske, va ute och gick me Putte lite men de va ju så jädra mycket mygg så vi vände ganska snabbt. Jimmy kom ut och sen åkte vi med honom ner till Österby igen, va och hämta blommor och va iväg till filmen igen med dem. Blev så fint så vid graven <3. Sen rulla vi hemåt igen, stanna vid hammaren och så plötsligt hade de hamnat fyra fem till bilar där med folk vi kände så blev en trevlig kväll bland myggen och massa folk.

Foto:Loveelliii.

Dagens horoskop.

Oxen 21/4-21/5

Utmärkt dag för kärlek eller för familjeliv. Du är dessutom energisk, att sporta kan passa extra bra.Foto:Loveelliii.


Sommar, vatten, jobb och glass.

Igår va det en sån där seg dag, men som ändå av nån anledning gick rätt fort. När Monika kom blev det en stund ute i solen och försöka få lite färg några minuter. Va bra varmt och skönt, så man önskade att man vore ledig. Sen satt vi fart och jobba på bra. Jag vart helt yr och snurrig, mådde inte alls bra ett tag men efter lite i proppande av mat och dryck och kyla blev det aningens bättre. När hon gått hem kom Jimmy och lillasyster förbi utanför och prata lite så minuterna gick och plötsligt vart de stängning. Jimmy och Marcus vänta på mig och så åkte vi iväg och käka mat, glass och gjorde lite andra ärenden.

Sen ville folket åka och bada så vi drog iväg till rastsjön, Jimmy, jag, Buddby, Marcus och Mila. Jag som inte hade några badkläder med mig bada bara benen och lekte fotograf. Men inte med min kamera som blev kvar i bilen så några bilder har jag inte. Fota för fullt med Milas systemkamera i stället och ju mer jag har den ju mer kär blir jag och vill ha en egen. Är mycke man vill ha, gäller att prioritera bara vad behövs och vill jag ha mest. En ny dator vore guld just nu.

Efter det lämna vi av alla och åkte till Jimmy, han skulle sova och jag tänkte kika klart på filmen från tisdagen så lag in den på usbet och traska hem så han fick sova i fred, fy att gå upp klockan två och åka och jobba. Börja kolla på filmen från början och tro inte att jag höll mig vaken. Det blev samma sak igen, somna ungeför vid samma ställe som gången innan. Så i morse när jag intog frukosten så knäppte jag på filmen igen fast den här gången spola jag fram till det sista jag såg, så nu äntligen har jag sätt klart den. Wallander - Skulden och den var faktiskt helt okej. Nu är det bara den andra kvar undrar vilken dag man ska somna till den.

Foto:Loveelliii.

Love ledighet.

I onsdags gav jag upp, jag är så enormt sliten nu och känner mig inte ett dugg motiverad till att jobba. All ork och allt är helt borta. Känner mig skapligt utarbetad så jag bomma igen i onsdags och strunta helt enkelt i att jobba. En stor anledning till att jag kunde göra det var att det var löning dagen efter, hade inget inbokat plus att onsdagar är allt som oftast lugnast på hela veckan. Så när jag vakna bestämde jag mig för att skita i allt. Så skönt det var sen, jag behövde det  verkligen. Skulle ha gjort lite små saker som var inplanerade sen morgonen men de blev inget av det utan jag åkte ut och väckte Johnnie i stället. Sen hjälpte jag han och greja lite och stog i solen och njöt ett tag, efter en stund åkte vid ner till österby och hämta upp Pontus sen vidare för frukost på bagarn. Blev varma mackor, mums!
Sen drog vi iväg ut till Johnnie igen alla tre, Pontus hjälpte mig me bilen och jag hjälpte den andra herrn med grävmaskinen. Inte för att jag kan nåt om det men lite assistans klarar jag allt av. Prata me Mattias också och bestämt att jag skulle komma ut till han efter han slutat jobba. Så när det var dags för dem andra två att sätta fart iväg mot jobb åkte jag och köpte fika sen ut till Mattias. Tvätta bilen medans han klippte gräs och sen smaska vi i oss av det goda.

Några timmar senare fick jag för mig att Putte ville gå på promenad (kan vara pga allt fika jag smällde i mig haha) Så på vägen hem stanna jag till där och tog ut honom på promenad en timme, gick upp förbi Mattias igen och vände och på vägen tillbaka kom Johnnie och körde om oss.

När jag väl kommit hem ringde han och fråga om jag inte kunde fixa en sak till han och komma bort till gruvplan me så de sluta med att jag följde med han i lastbilen ett par timmar. Jag som hade tänkt vara hemma och vara duktig nu när jag ändå hade haft fullt upp hela dagen. Men de sprack, va hemma vid halv tolv och då var det sängen som gällde...

Hade bra fullt upp på min lediga dag men va ändå så skönt att vara ledig. Nu är det bara jobba på en vecka till sen får jag lite semester jag med.

 
 

Foto:Loveelliii.

Jag har gjort det!

Jag har gjort det! Jag har för första gången vågat röra och vara nära dem där krypen som finns där hemma hos Jimmy. Jag är faktiskt rätt stolt över mig själv, att jag vågade. Men det kommer nog ta ett tag till nästa gång. Första gången jag var in där va de bra läskigt men sen eftersom har jag faktiskt inte brytt mig. Men så tog Jimmy upp en av dem, jag märkte inget först förän han ropa på mig och jag vände mig om. Jag tror jag hoppa en halv meter från stolen. Men till slut och efter att han visat att dem kanske inte var så farliga ändå så vågade jag faktiskt röra vid den ena. Så vem vet, får ta ett steg i taget sen kanske man vågar hålla i dem me. Men som sagt ett steg i taget och dem stegen är pytte pytte små.Foto:Loveelliii.

Road trip.
Igår hade jag en underbar dag, i varje fall i jämförelse mot måndagen. Då gick allt åt skogen hela dagen.  Attans så sur jag var. Men igår då vände det lite, jag jobba först och det mesta där ordna upp sig. En del finns dock kvar men. Efter jobbet skulle jag och Jimmy ut med båten men han ville att vi skulle åka till Öregrund i stället. Så han fick som han ville. Han jag hans föräldrar och bus Harras hunden drog iväg. Käka glass, french och lite annat smaskigt. Åkte runt lite överallt och kika och gick ner och kolla på alla fina båtar. En härlig kväll som avslutades hemma hos han sen med nya Wallander filmen, men om den var bra eller inte det vet jag inte. Det var några som råka somna haha. Men får väl kika klart en annan dag, när man är lite mer utvilad.


 
 

Foto:Loveelliii.

Passat in action.

  

Foto:Loveelliii.


En full helg.

I lördags efter att jag vaknat upp åkte jag ut till Film skogen till Anna och Wahlström, dem var faktiskt bra pigga för att ha varit en aning på lyset dagen innan. Gjorde ren bilen en aning eftersom hela leråkern borta i Bärlinge tycks ha följt med in i bilen. Efter nån timme där ville Jimmy att jag skulle komma hem och äta me han, så i stället drog jag med mig dem andra två också som inte riktigt var kör bara än och hämta honom.
Sen blev det mat på grillen och en tur till Bärlinge igen för att hämta ännu en grabb som skulle vara med och festa på kvällen sen. Vi var borta bra länge och när vi väl kom hemåt blev det att byta bil till chevan, alla onyktra folk och såna som var bakis sen kvällen innan haha hoppa in och sen for vi iväg till lövsta.
Älskar verkligen att köra den där bilen, ska vara stort så lill golfen är ingenting den mot de där.
Vart en lugn kväll och natt borta i Lövsta. Jag och Jimmy stanna ute och prata me både den ena och den andra, hans jobbar kompisar, mina gamla goingar som jag inte sätt på länge och en hel hög med Österby folk. Jag höll mig mest inne i chevan med film och värme. Men va gjorde det för nytta? hela benen och fötterna är röd prickiga av myggbett, hatar myggor!!!!! Innan alla var hemma och allt var fixat så hade nog klockan blivit en del, tre kanske? Så det var i stort sätt bara att hoppa i säng och Jimmy hade planer på att gå upp klockan åtta så vem vakna av klockan då tror ni, JAG inte han i alla fall så sen kunde inte jag sova någe mer medans han så skönt sov till strax innan tio. FUSK!

Duscha greja och dona och sen åkte jag iväg till Lolle och hämta lilla prinsessan Edith. Var lite barnvakt åt henne hela em medans Lolle jobba och Peter va ute och åkte hoj. Vi hade det så himla mysigt. Träffa pappa och Inger, åkte till Öregrund och åt lite allt möjligt med Jimmy, Wahlström, Anna och Hollendarn. Va till Östhammar, Hargshamn och sen vidare hem med henne. En tok mysig dag och jag kommer snart och knycker henne igen! Hihi.

Sen när jag lämnat henne, bytt bil och kom hem till parkeringen igen kom Jimmy och hämta mig och sen spendera vi resten av kvällen med att tvätta bil, äta glass, prata med folk och var hemma hos honom.

 
 

Foto:Loveelliii.Tårt time.

I onsdags vart det födelsedags kalas, Lolle fyllde år så var dit och åt tårta och grejer. Mycket trevligt, lilla bus prinsessan va i farten som vanligt.


Efter fikat var jag iväg på lite hemside kurs, ska fixa hemsidan åt företagarföreningen så lär ha lite koll på hur man gör. Alla är ju så himla olika. Men de gick rätt bra ialla fall. Måste verkligen uppdatera mig i veckan så jag inte glömmer bort de jag fått in i skallen.

Foto:Loveelliii.

Update.

Update från veckan, verkar vara en vecko blogg de här. Det har varit så grymt mycket nu hela tiden så hinner inte med så mycke som jag önskar. I tisdags förra veckan ville Jimmy att jag skulle följa me han Johan och Ekkah till stan på kvällningen och jag hade ändå inte mycke för mig, om man glömmer bort allt va hemma heter. Så åkte med in och åt lite och fick min efterlängtade milkshake mums! Som vanligt gjorde jag inte så mycke nytta utan satt och fiffla med min kamera mest.

 
  
  
  

Foto:Loveelliii.
 

Då var det roliga slut.

Det var den helgen de. Fullt upp och riktigt roligt, ångrar verkligen inte att jag följde med. Har inte haft så kul på länge. Men till nästa år kanske man ska dra me sig någon fler tjej så man slipper 30 grabbs i närheten av sig hela tiden. Haha. Vore rätt kul att åka dit och se hela High Chaparral också, nu var vi ju knappt inne på området ens. Fanns liksom inte tid till det.

 

Foto:Loveelliii.

Dags för hemresa.

 
 
 
 
 

Foto:Loveelliii.

In the salooooon.

 
 
 
 

Foto:Loveelliii.

Stug fest.

 
 
 
 
 

Foto:Loveelliii.

In action.

 
 
 
 

Foto:Loveelliii.

Himmelriket.

 
 
 

Foto:Loveelliii.

Dem blå pärlorna.

  
 
 


Foto:Loveelliii.

Gröna drömmar.

 
 
 
 

Foto:Loveelliii.

En riktigt rolig helg.

Med 279 bilder på kameran sen helgen, är det på tog för svårt att solla ur till bara några stycken så här kommer nu ett helg maraton med bilder från HC-Truckmeet 2009.

Resan ner påbörjades 04.30 och gick det att sova något på bussen tror ni, nej skulle inte tro de va.

 
 
 
 
 
 

Foto:Loveelliii.

?.

Va är det för fel på bloggen. Den verkar inte gilla mig idag. Så fort de kommer in en bild i inlägget så går de inte att lägga ut. .. ..  Fy så lessss jag blir!

Uppe med tuppen och sömn vad är det.

Idag är det en trött florist som är på jobbet. Kom i säng på tok för sent igår, pga möte som varade i tre timmar i stället för en och en halv och för att jag är världens snällaste och Jossan är så söt så jag kunde ju inte motstå att låta henne komma och handla klockan tio på kvällen. Vilket va jätte trevligt så klart, hon är så söt och rar den tjejen. Sen kundej ag ju inte motstå att säga hej och prata några ord me Jane också när jag såg att hon kom hem när jag var på väg in till mig. Klockan ringde kvar över sex i morse och det va bra svårt att komma upp men till slut så fick jag ge mig och sätta fart. Klockan är snart tio då jag egentligen skulle ha öppnat, så dem extra timmarna rullar på fort.

 

Idag kommer det vara fullt upp, pappa kommer hit och kör begravning åt mig då jag inte kunde åka med den innan jobbet idag. Monika och jag ska ta kunder, göra buketter, förbereda massor för i morgon då hon och Inger ska vara butiksbiträden när jag är ute och roar mig :) Ska bli så skönt att åka iväg även fast de kan komma lite regnstänk där nedåt i morgon, men det gör mig inget jag är ju LEDIG! Så i morgon ringer klockan ännu tidigare vilket betyder att jag ska hoppa i säng vid nio ikväll annars kommer jag va helt slut i morgon, även fast de säkert kommer sovas några timmar på bussen också i fall grabbligan inte för alltför mycket oväsen. Måste komma ihåg att lägga över alla braiga låtar på mobilen också så kanske man kan skärma av omgivningen lite med musik. 

 

 

Foto:Loveelliii och hc-truckmeet.se.

Foto.

Medans jag åt har jag suttit och greja i nya programmet på datorn, jag som älskar bilder och att fota dem. För mig är det här rena julafton... Så här blev några av dem.
 

Foto:Loveelliii.

Minne.

Idag känner jag mig bra slut, sov som en stock i natt och drömde massa otäcka drömmar. Stängde lite tidigare igår och åkte med Jimmy in till stan, han skulle handla en grej till bilen och jag några presenter och en tröja. Det slutade med att det var han som storhandlade, inge bra och åka in med mig haha.. Jag hittade i alla fall en present och köpte ett usb till mig själv plus lite alkohol till helgen till oss båda. När vi kom hem var jag ju tvungen att fylla minnet med massa nya bra låtar, jag som inte äger några :P men inga nya i alla fall. Vet inte hur många som hamna på minnet men de är väl närmare 1000 nånting skulle jag tro. Måste verkligen köpa mig en liten extra hårddisk, snart sprängs väl datorn av alla bilder och musik. Efter det var gjort åkte jag hem så Jimmy fick sova som skulle upp halv tre lyssna igenom hälften av låtarna, grejade lite ordning där hemma, tvätta och vänta på att Lolle skulle ringa. Vid elva kom bussen till Österby och då va de bara ut i kylan och köra hem henne, har man lovat så har man. Men det gjorde mig inte ett dugg. Klart man hjälper om man kan. De va gårdagen de, förkylningen sitter i än me fast måste säga att de inte känns lika tungt idag. Nu är det bara hålla tummarna att det går åt rätt håll, vi som ska åka iväg i helgen och allt. Synd att de inte ska bli sol och fint väder bara, en aningens trist men man ska tänka positivt de kommer säkert bli hur skoj som helst ändå. Nej nu ska jag fortsätta med jobbandet. Snart kommer Monika också och då får jag de lite skojigare igen.


Loveelliii. 

Love.

Har träffat min älskade vän nu idag, bara en snabbis men jag ville nästan inte att du skulle gå. Jag vill bara krama om dig, får tårar i ögonen bara jag tänker tanken. Det är tur att man redan är förkyld så man kan skylla alla snyftningar och dem röda ögonen på det utåt mot alla kunder. Jag vill kunna ta bort eran smärta, få henne tillbaka och göra allt bra igen. Det går inte en minut utan att jag tänker på er och henne, försöker koncentrera mig men det går inte. Att en liten liten oskyldig varelse bara försvinner, det är så orättvist!!! Jag önskar jag kunde trolla och göra allt bra igen.. .. . Jag älskar dig vännen och jag tänker på er alla ni finns i mitt hjärta!Loveellii. Foto:google.se

Loveelliii.


Pimp my bike.

För att försöka tänka på något annat så spenderade jag dagen hemma hos Johnnie i söndags. Ringde han och fråga vad han gjorde och jag fick självklart komma dit i stället för att sitta hemma och må dåligt. Så tog på mig solbrillorna och åkte ut till skogen. När jag kom dit va Pontus också där. Han höll på och måla om Johnnies nya cykel, så tappas den bort eller blir snodd kommer den nya ägaren inte ha lätt att styla om den. Den fick till å med ägarens bild på sig med personnummer och allt. En skylt och en dryckes hållare. David kom förbi en sväng och prata och hjälpte till med ommålningen också.

 
 

Sen åkte David vidare och vi andra drog iväg på en cykeltur med Putte hund. Va riktigt trevligt faktiskt och skönt att ut och röra på sig lite. Trodde inte grabbarna skulle vara nå pigga alls på det men de va faktiskt nästan deras ide. När vi kom hem så drog Johnnie in i duschen och Pontus och jag kika tv tills han va klar och Anna kom. Sen blev det Öregrund och mat. Kände inte alls för att ens visa mig ute, men va faktiskt rätt gott med lite mat ändå. Bra att dem bryr sig och ser till så man inte bara ligger inne. Efter Öregrund åkte vi på en lite roadtrip på hemvägen, stanna bla till i Hargshamn och kolla på så intressanta saker som timmer flis skrot båtar och lastmaskiner haha. Men sällskapet var trevligt i alla fall. Sen när vi kom hem blev det sängen nästan direkt. Men va spela de för roll man va lika slut igår för det.. ..

 

Foto:Loveelliii.

Varför? <3

Det är så orättvist, varför kan vissa saker få hända. Det går inte ens att beskriva alla tankar och känslor som finns just nu. För dig vännen, för er alla nära, för familjen för alla. Fy jag gråter och tänker på det hela tiden, jag önskar jag kunde göra något hjälpa och få eran smärta mindre. Att en liten varelse inte kan få vara med längre, att den kan vara borta inte finnas mer helt ofattbart. Ni finns i mina tankar och i mitt hjärta ni underbara go, hon finns hos er hon finns där fast ni inte ser henne. Sötaste tjejen hon vet att ni älskar henne att ni gråter era tårar, hon vill torka dem men kan inte. Hon ser er och vet att ni älskar henne. Hon er eran fast hon är en ängel, eran lilla söta ängel.
Vila i frid Cassandra! <3
Å goaste vännen min jag finns här när du helst behöver mig. Jag gör allt för dig och jag ska hjälpa dig igenom de här <3
  Foto:Loveelliii.

Klassens nya fröken.

 
 
 
 
 
 
 

Foto:Loveelliii.

Är måndag.

Är måndag och jag är så trött, har varit ledig i helgen men va har det hjälpt. Ingenting! I fredags firade vi hjärtat som tagit sin sjuksköterske examen, äntligen är du klar vännen du kommer bli en grymt duktig syrra och jag är så glad för att du slipper allt plugg nå mer. Höll till där hemma med släkten hennes och lite kompisar. Va en mycket trevlig kväll som slutade med en sväng till öregrund och sen vidare till donken i stan, hon jag david och pontus, när vi kom hem träffa jag jimmy en stund innan det blev sova.

  

I lördags hoppa vi upp ur sängen rätt tidigt, åkte hem till Jimmy och hämta volvon sen vidare förbi pappa innan jag hamna hemma hos kusin och Elina. Hade bokat in en liten utflykt med dem till bakluckan, himla, pepparkaksfabriken och sen vidare till öregrund för en promenad och världens godaste glas. Hade en riktigt mysig och trevlig dag! Efter trippen bar det iväg hem och fixa sig i ordning, dags för nästa firande. Underbara Lolle som blivit klar lärare hade middag och partay där hemma. Åkte lite tidigare och hjälpte till och fixa ordning lite. Ställde frivilligt upp som fixare och serverade och grejade och såg till så alla hade det bra, då speciellt fröken som vi skulle fira. Jimmy kom och hämta mig vid halv ett, va helt slut och kände att det fick räcka för idag. Va ute med honom en sväng, halv sov i framsätet så va lika bra att hem och sova...

   

Foto:Loveelliii.
 
 

Flower and power.

Har precis slutat jobba nu, men sitter kvar här nere än. Ingenting funkar där hemma, strömavbrott sen i eftermiddags så känns som att det är lika bra att stanna här nere tills dess man ska sova. Här funkar allt i alla fall nu, tidigare idag blev det lite smått problematiskt när lampor kyl kassa telefon data allt blev svart. Men de löste sig ändå och som tur va så fick dem igång backupen ganska fort. Den brukar alltid annars gå in på en gång så det måste varit ett rejält fel den här gången. Hoppas bara den kommer tillbaka hemma också, lite små jobbigt när inte saker och ting funkar.

Kommer nog bli en lång dag i morgon, ska öppna en timme tidigare och känner mig bra slut efter dagen och kvällens arbete. I morgon kväll bär det av till Hökhuvud också, man måste ju gratta BÄSTA JANE som är klar sjuksköterska nu!! wiiiieeeeeee.. Kanske borde hem och ut i regnet och lägga sig och sova nu ändå om man ska orka med morgondagen och inte somna när det ska firas.

  
  
 

Foto:Loveelliii.

Scania in action.


  

Efter jobbet i tisdags spenderade jag hela kvällen och halva natten i den här farkosten. Å i går när jag lag in bilderna på datorn hitta jag på ett skojigt program så nu är vissa av bilderna inte alls sig lika.

 
 
 

 

Foto:Loveelliii.

En ledig dag :)

Sådär ja då var vi klara med uppdateringen då. Eller var och var jag har ju gårdagen kvar och dagen men det har inte hänt så fruktansvärt mycket. Igår var jag ledig, hade butiken stängd och jag och Monika åkte in till Uppsala. Var först på blomster grossisten och gjorde massa inköp, sen vidare till företagsvaruhuset och gjorde flera sen sista jobb grejen var klädinköp på arbetsklädshuset. Kom därifrån med nya tröjor och ett par pirat pyxor ala snickare. Så vi får se hur många som kommer skatta åt mig i sommar. Men de är så bra, massa fickor, gör inge om man skitar ner sig och bra sköna är dem. Så det blir nog bra. Efter jobb timmarna var vi in och handla och kika på lite annat. Kom hem med lite andra kläder och såna där måste/bra och ha saker. Jag min klant slog i skallen i hörnet på bakre bil dörren så jag har så ont i pannan så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Bula och sår är det med så det är synd om mig. Rör man mig får man en smäll det kan jag lova. När vi kom hem åkte vi hem till Monika där mannen hennes och Mattias va hemma så vi käka mat och fika när Micke kom hem och sen dök Jane upp efter ett tag också. Var en super bra ledig dag, jag klagar verkligen inte. Den kanske gick lite för fort och gjorde lite för ont men annars så. På kvällningen var vi iväg med Peter och käka lite glass också och fick oss bra många skratt haha, vi måste sätt ut som tre idioter haha. De var den dagen de.

Idag har det varit bra lugnt men jag har fått mycket gjort i stället. Skönt de i alla fall. Ska hem och diska och äta nu sen blir det kanske fika hos Mattias eller någe annat skoj vi får se va man hittar på om jag orkar vill säga.

Loveelliii.

Gris på rymmen.

Så i söndags jobbade jag först, var ju mors dag så inge ledigt då inte. Hade fullt upp då me precis som resten av veckan som var. Förstår inte vart alla kunder kom ifrån, måste varit rekord. Så skoj så skoj. Stängde vid två och va ut med lite blombud, stack iväg med Jane till stan och shoppa lite och hämta familjen på arlanda efter en vecka på mallis. FUSK! Dem va bruna som pepparkakor och Jane och jag höll oss på våran kant, vi såg ut som vita spöken jämfört med dem. Vi åkte hemåt Hökhuvud och jag skulle lifta med Robert hem men de gick i stöpet det med så han fick köra mig till Jane igen haha äventyr. Va kvar där hemma ett tag sen åkte vi mot Österby. Hittade på Peter, Adde x2, Trolin och grabbarna på fiket så jag stanna där en stund och Jane åkte. Blev en låååååång kväll, åkte Gillbergs värsting bil lite överallt och sen körde jag och Adde hem två pers till Örbyhus när vi kom tillbaka blev det hälsa på lite folk och sen iväg ner till Q8 sådär halv tolv på natten. Nyheten hette gris på rymmen. Haha vilken syn. Först trodde alla att det var ett vildsvin men det  var det ju inte. Dem mota bort den upp mot parkeringarna så alla bilar och bussen kunde åka förbi sen stod vi där alla 20 pers och prata gris i en timme innan polisen skicka ut folk för att hämta den och ta den till ägaren. Vilken kväll. Dem andra for till max men för mig blev det sängen. Skulle upp bra tidigt för att vara ledig. Ja ni läste rätt jag var ledig igår! Wiii!

 
 

 
 
Lite Hökhuvuds bilder hemifrån och från grann gårn.
Foto:Loveelliii.

Lugn lördag.

I lördags vart de jobb sen lite lugnt hemma hos Johnnie åt tårta och greja me Jane, David, Pontus och Anna. Sen åt Jane och jag mat och greja oss klara för en kväll på vift. vi hamna först i Bergby hos Peter där Jocke, Gillberg och Peter redan va. Satt där och prata gamla minnen med Peter, fick reda på att Micke vart pappa igen för några veckor sen, oj säger jag bara. Jag kan inte fatta allt. Men så är det och det är ju kul för dem så klart. Fick veta lite mera nyheter också men dem går vi nog inte in på här. Satt och åt godis en stund, slogs me myggen och fick ganska många skratt. Efter nån timme åkte vi till några dem kände och där va de invasion av mygg precis som här hemma så vi ledsna och lämna grabbarna där och drog iväg och kika lite i stället. Va meningen att vi skulle följa med upp på partay på IP men vi hade ingen lust eller ork så blev att prata me lite folk sen åka hem vid halv ett. Lämna av Jane sen stod jag ute ett tag och prata me Wahlström, Pontus och Jimmy innan det var dags att sova.. Hade en tanke på att det skulle bli en riktig hel kväll men den gick i stöpet men de va nog kanske tur de.

 
 

Foto:Loveelliii

Födelsedags partayyyyy.

Minnet är bra kort, jag tror jag har för mycket för mig för att komma ihåg va jag gör om dagarna. Hela förra veckan är helt svart. Kan i för sig skylla på att jag hade någe nog me kunder och jobb då och jag jobba månd till sönd så är kanske inte så konstigt. Men i helgen vet jag vad jag gjorde i alla fall, om jag får tänka en stund.


   

Wahlström fyllde år i fredags, så efter jobbet var jag med Peter, Gillberg och grabbarna tills Jimmy och Mila va klara för avfärd. Vi åkte ut vid tio och fick tårta och grejer. Va bra mycke folk så var skoj. Jag lekte papparatttttziiiii med Milas kamera, oj va jag var hatad där ett tag men roligt va det, jag vill oxå ha systemkamera och jag vill ha alla bilder MILA!.. Vore bra skoj! Va jag och typ tre till som inte drack så dem andra va bra dragna allihop haha. Jimmy blev en aning trött och onykter så han gick och lag sig i chavan och Mila höll i gång för fullt inne i huset så jag tyckte det var lika bra att åka hemåt, jag hade knappt rullat ut chevan från gården innan han somna och snarka för fullt haha bra sliten. Men det var bra skönt att komma hem i tid genom att det var jobb dagen efter också.


 
 


Mila kan hon, värsta party bruden. Blev bra skojiga kort på hennes kamera men dem har ju inte jag så får nöja mig me mina små bilder. Vet inte riktigt hur de kunde bli så röda och knasiga kort men de vart ju rätt bra ändå. Vi kan säga att det var meningen :P Längst ner till höger har vi i alla fall födelsedags barnet.

  
 

Foto:loveelliii

OJ då!

OJ då! Jag har fått höra att jag är seg på att blogga just nu, sorry! Jag har fått för mig att jag inte har tid riktigt och de är inte så många som läser det jag skriver så jag har inte så bråttom. Får väl köra en uppdatering igen då.

Jag har hunnit med en hel hög med saker sen sist. Förra fredagen var jag på Ingelas 30 års kalas, masssor med god mat och dricka. Kanske lite för mycke dricka för att orka upp och jobba dagen efter. Blev en bra seg dagen efter.


På söndagen var jag och Jane ut till Lolle, Peter och Edith. Dem skulle egentligen komma till mig och fika och gratta men vi åkte ut till dem i stället. Så blev en massa kort tagna, fika, promenad och lite senare en sväng till lekparken medans Lolle handla.

Underligt och vilken otur att aldrig jag fastnar på bild haha.
 
Foto:loveelliii

RSS 2.0