Inte en lugn stund.

Idag har det jobbats igen, börja dagen med begravning sen på hemvägen stanna jag till hos Adde där Wahlström också hade hamnat. Va där en stund och surra sen vart det full fart till jobbet. Monika och jag har varit jätte duktiga idag, skyltat om i butiken, vattnat och hängt upp dem nyinkomna snö smyckena :) När hon gick hem kom grabbarna grus och ett gäng till i stället så jag hade bra med sällskap där ett tag. Adde och Wahlström hitta tillbaka igen sen och fika också och när dem åkte kom Julia och Ludde och hälsa på :) Söta lill killen, han såg riktigt busig ut idag. Så det har varit full rulle idag kan man säga. Snart är det stängning och hemgång, ska iväg på 30 års fest hos Ingela ikväll så de kommer nog bli skoj, lite tråkigt att det har börjat regna nu bara. Men är väl så den här tiden inte kan det få vara sol en hel dag inte.. ..

  
 

Foto:loveelliii

Röda dagar är bra dagar.

Ledig igår, eller i alla fall nästan jobbade några timmar och gjorde begravning som skulle ut i morse. Tog en rejäl sov morgon så var bra segt och dagen flög på för fort. Karina kom och luncha med mig på jobbet, köpte me sig mat och höll mig sällskap :). Efter jobbandet träffa jag Peter, Gillberg, Bempa och Trolin på grillen och surra med dem ett tag och åt mjukglass, bra smarrigt det är .. Senare for jag vidare till kusinen med familj och va där några timmar, gosa me lill skruttan och hade det trevligt me mamsen och pappsen hennes. Tog upp Jane på hemvägen och sen hände det inte så mycket mer, prata i telefon och surfa lite innan det  var dags för sängen.. Det var min lediga torsdag det.



En trött liten Elina är och hälsar på mig på jobbet.

Foto:loveelliii


Övertrött?

Hade en riktigt bra helg, ska verkligen inte klaga. Träffa härliga och roliga folk, åt mycket tråta och annat smarrigt. Fick fina presenter :) massa skojigt och bra. Hade sån tur att jag fick bilen tvättad också, jag som skulle tvätta M s bil slapp och fick min fin i stället. Lyxigt värre :)

Idag har jag haft de bra segt på jobbet, va trött så in i norden. Det sitter i nu på kvällen med, har varit på butiksmöte och greja men jag kan ändå inte sova.. Underligt.. Kanske övertrött? Nej nu ska datorn stängas av och det ska grejas lite hemma i stället. Kanske  gör det mig tröttare, man kan ju hoppas.. ..


loveelliii

Ett år äldre då. ..

Idag blir det tårta!! :D jobbar först sen ska jag hämta smörgåstårta hemma hos Jimmy sen tror jag bestämt det blir fullt upp tills det är dags att sova. Kommer nog bli en riktigt bra dag tror jag, känner på mig de eller i alla fall hoppas. Är i för sig inte så olik alla andra dagar, träffar ju ALLA i vanliga fall oxå men tårtan är väl de som gör de hela. Synd bara att solen inte skiner idag, men de är ju i alla fall varmt ute inte blåsigt och regnigt. Jag fick en jätte överraskning idag, söta Bea kom och gratta mig på jobbet, jag har inte träffat henne på sååååå länge och har saknat henne så. Hon kom hit en sväng idag.. Du kan du vännen, du kan göra en glad.  Nej nu är det dags att jobba igen. .. .


Bea minnen :D

   
   

Foto:loveelliii

Tiden bara ...


Tiden bara rinner på, hinner knappt med är redan onsdag idag och inte långt till helgen IGEN. Fast jag klagar inte känner att jag behöver vila och lite lugn. Fast å andra sidan så brukar de ju aldrig  bli som man tänkt sig.
 
Nu i helgen som va var vi upp till Gävle på crusingen med Gillberg, Andreas, Trolin och massa andra. Va bra skoj och mycke skratt.. hahahaha va en himla synd att jag hade kameran kvar på jobbet hade säkerligen kunnat tagits bra många fylle bilder. Mitt lilla hjärta hon va bra rolig hon hahaha skratta så man nästan grät.
Träffa lite folk man inte sätt på bra länge oxå, Simon bla.. Han va verkligen sig lik, jag och Jane lyckades nog göra bruden hans lite sur oxå. Tror vi kom hem strax innan fyra på morgonen så kändes lite små segt hela söndan...

Men va till Julia och gratta Olivia och Johan ändå, lekte och gosa me ungarna. Sötnosar är vad dem är. Lolle kom dit och fika med oss så de va kul att hinna prata med henne oxå. Va hem till pappa efter och åt mat och fixa med bilen lite sen hem till Österby igen och va med Peter, Trolin och dem ett tag innan det var dags att sova.

Å nu i veckan har det mesta varit som vanligt, jobbat, umgåtts med Jimmy lite, träffa Jane, bakat till lördags fikat och lite sånt... . Får se vad det blir ikväll, skulle nog behöva lägga mig i sängen bra tidigt och sova ut ordentligt men har ingen ro att somna. Hmm...

Lite bilder från lördags jippo i Österby, Ballonglördag....

 
 

Foto:loveelliii

Redan dags för helg igen.

Sitter här på jobbet, Monica gick hem för snart en timme sen och jag håller på och somnar. Inge bra att inte sova om nätterna även fast man är trötter. Men kunde inte riktigt säga nej och stanna hemma. Fast intog soffan och kudden med detsamma och va nog kanske inte den roligaste att umgås me under natten men vi hade trevligt ändå, tror M oxå tyckte det.. .
Va händer idag då? ja de kan man undra, de är rätt fint väder verkar som att kunderna sparar sig lite tills i morgon när vi har jippo på bruket. Hoppas det blir sol och mängder med folk! Monica ska vara med mig några timmar i morgon oxå :) skoj skoj... Fick lite kläder av henne i onsdags och hon hade tydligen ännu mer till mig :) ska bli spännande och se annars får mamma ta det jag inte vill ha.. . kul me lite nytt! Ikväll har jag ingen aning om vad som händer, blir nog lungt skulle verkligen behöva dammsuga och diska, eller jag MÅSTE verkligen göra de. Hade tänkt baka och greja oxå men det får nog vänta tills nästa vecka kanske, vi får se.. .. Nej om man skulle ta tag och göra något igen kanske, gäller bara få lite inspiration och hitta på nåt :P

 

Bilderna är från i söndags em när vi var vid hammardammen och fiskade. Ser ut som de vore sen kväll men jag fiffla lite med kameran så bilderna blev lite annorlundare än verkligheten.

Foto:loveelliii

BlomsterDesign.

Lite bilder från butiken just nu, mycke grönt och de är ju så härligt. Har fått hem nya gardiner och mera ute saker. Å vad jag vill ha ett hus att pyssla i eller i alla fall en balkong!

 
 
 
 

Foto:loveelliii

Ska de va en kaka!

Igår hände det väl inte sådär jätte mycke. Jobbade som vanligt och efter fick jag nån knas ide att jag skulle baka, måste testa ugnen lite till och från för den funkar inte alls som den ska. Blev bara sockerkaka och kolakakor men de tog sin tid ändå genom att jag skulle handla, laga mat, plocka där hemma och fixa me miljoner andra saker samtidigt.

Middan blev vid halv tio och strax efter dök Jane förbi och ville smaka på fikat, fick godkänt i alla fall så de va tur. Sen ringde Robert så jag följde med Jane ner och sen åkte jag bort till han och Jimmy och prata en stund. Sen åkte Robert och jag vidare till Mattias och kolla på film och drack kaffe... . Så tro de eller ej jag va hemma sent i natt oxå. Jag får nog hålla mig inne med avstängd mobil om jag ska klara av att lägga mig tidigt om kvällarna men man blir ju van oxå inte lätt att somna tidigt när man ofta är uppe sent. Men ikväll måste jag, ska på möte innan jobbet så måste vara pigg....




Foto:google.se

Snart är det min dag.

Tror bestämt det är dags för födelsedag snart, inte bara min utan är väldigt många som fyller år i maj. Svårt att komma på presenter till alla. . På min önskelista är det mest inredningsprylar och presentkort i år. Har sätt så mycket fint som jag vill ha!


Snygga glas behövs verkligen, vill piffa upp med något annat än ikeas. Vill ha miques gröna vinglas och vanliga, tror jag är tokig i grönt just nu :P


 

Har en silvrig sån här ranka från Pluto i min hall, nu fattas det bara två till så blir det perfekt. Också den här snygga skapelsen från Pluto vill jag ha! Jag har en prefekt plats åt den på min vita lack hylla över sängen. Dock utan fåglar.

 
Dem här muggarna och skålen gillar jag skarpt, kan det vara för att dem är lila kanske? ;)



Den är väl för snygg! Iittala Altos äppelgröna lykta, vill också ha kivi lyktan i samma färg eller tre av dem.



Handdukar och jättebadlakan från Himla, grå och mörkblå.



 

Såna här snygga ljus från Åhlens. Eller andra våriga.



Kuddar/kuddfodral i mörkgrå och limegrön till sängen och soffan där hemma.


På min lilla lista står det också så mycket annat, mycket som jag vill ha till lägenheten men är lite svårt att rada upp allt här då skulle ni få läsa länge. Men presentkort kommer nog alltid vara min favorit att få, de är perfekt för då kan man köpa precis de där man så länge velat ha :)


Foto:dukatbord.se, ahlens.se 


Söndag.

Ja och så igår då, då var jag ute på promenad med Julia och hennes små sötnosar Olivia och Ludvig. Skulle hem dit och gratta Julia men tog ett varv med dem små så dem fick vila lite först. Dem är så goa hennes småttingar, lill grabben kommer bli en riktig tjejtjusare när han blir stor :)

 
 

Efter det åkte jag ut till Robert och Mattias, dem skulle ut och fiska så jag följde med. Men inte fick dem nån fisk inte, var bara massa mygg. Fast bättre de än förra sommaren då börja det spöregna när vi var där. Men de var trevligt i alla fall, många roliga kommentarer och skratt.

 
 

Sen bar det av hemåt och Jane kom igen, vart rätt lugnt några timmar prata me folk och kika tv bara. Lämna av henne sen och åkte med Robert ut till Mattias och kolla på film och drack kaffe. Så i de hela har min helg varit riktigt bra, hänt mycke hela tiden men ändå känns det som att jag är lite utvilad. Så ny vecka igen nu och känns som det inte är så långt kvar av den här dagen heller. Monica har fm vecka den här veckan så hon har varit här och greja me mig idag, eller det blev faktiskt mest prata idag. Men trevligt det också.

loveelliii

Lördag.

Ja va gjorde jag i lördags, jo jobba först då. Gjorde en sån underbart söt krans till en liten flicka som skulle döpas, hon och familjen skulle ha sjömanstema så allt gick i blått och vitt och lill tjejen skulle ha sjömansklänning :) så i kransen blev det vita nejlikor, blåklint och blå delphinium.

 

Sen efter jobbet drog jag och Jane ut i naturen, vi hamna i Aspo med picknick och filt och låg där några timmar i solen och hade det bra. Åt massa gott och försökte få färg. Efteråt drog vi ut och kika runt lite, va till Robert och Mattias och prata lite, åkte till Wahlström och prata lite med han också innan det blev grillen mat i butiken... Ja va hände på kvällen då, hmm vi va väl ute som vanligt och prata me folk, jag måste nog uppdatera mitt minne lite..

 
 

Foto:loveelliii

Fredag.

I fredags vakna jag av att Adde ringde, tror klockan var halv elva. Så inte mycke sömn inte men upp snabbt och iväg till han där wahlström och gillberg också var. Dem låg uppe på hans balkong/veranda eller va de nu kallas och sola, grabbarna grus va en rolig syn de droppa in en och annan eftersom och tillslut blev det Örbyhus och pizza, bra frukost :) tillbaka till byn och snurra runt lite, jag hamna bakom ratten på chevan och pojkarna festa igen.. . Vi drog till Björklinge och lämna en bil och på hemvägen va hela discobussen proppad, vidare till Örbyhus igen och sen ut till Niklas och hälsa på.. . ..  Sen resterande kvällen festa grabbsen på och jag va med Jane, Mattias och Robert. . Skönt med en lugn kväll me tanke på att det skulle jobbas i lördags.

Men nog är det full vart ändå, ingen vila här inte.. Men de är bra roligt att ha något att göra hela tiden :)



loveelliii

Sista april.

Ny vecka igen, är helt snurrig på dagarna eftersom jag va ledig i fredags, ovanligt nog har nog aldrig hänt en fredag på många många år men som tur va så inföll ju första maj så lägligt i år.

För att inte bli alldeles snurr så tror jag vi tar de dag för dag.. .. ..

På sista april jobbades det som vanligt, full dag men hade Monica här på em så tiden gick fortare, efter jobbet vart de bud körning, handling och matlagning tillsammans me jane.. . Vi var ute och åkte lite och kika runt, prata me folk och mest tog de lugnt, blev inget festa även fast ja faktiskt va ledig dagen efter.. Körde hem henne till lgh rätt tidigt så spendera resten av natten med Martin och Sebban, tror jag låg hemma i sängen vid halv fem :P men trevligt hade jag!


loveelliii

RSS 2.0