Älskart.

Är världens lyckligaste Elli....

Mår så otroligt bra och allt känns toppen just nu. ...

Livet leker och jag hoppas och önskar att det kommer fortsätta vara så här.....

Du är underbar och jag älskar dig!!!!



Foto:Loveelliii.


Loveellllliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.

Har haft en helt underbar helg!

Fredagen spenderades först hemma. Baka, tvätta och greja. När Jimmy kom hem blev det mysa lite hemma sen åka ut en sväng, hämta Magnus i Östhammar och på vägen hem träffa vi på Adde och Byris. Byris hade kört på ett råddjur så vi fick hjälpa till lite och sen bogsera hem honom så va hemma och i säng vid halv fem.

Lördagen va jag ledig!!!! Vi åkte till Thuns och Uppsala och shoppa, åkte till Bälinge med grejer till Jimmys chefer och sen hem och greja lite. Sov en sväng så man skulle orka vara vaken på kvällen. Sov tre timmar natten till lördagen, usch och fy. Åkte till Magnus vid nio och sen vidare in till stan i cadillacen. Magnus va på vaksala torg på oktoberfesten och vi åkte runt och myste i cadillacen. Underbar kväll/natt.

Söndagen spenderades först hemma i sängen/soffan till klockan va två. Duscha och fixa sig sen åkte vi hem till Jimmys föräldrar en sväng. Drog ut på en liten roadtrip; Forsmark - Öregrund - Raggarön - Älvsnäs - Sundsveden - Östhammar - Hökhuvud - Morkarla - runt i Österby och sen hem och kolla på film. I Östhammar åt vi middag och i Hökhuvud efterrätt med pappa Inger och hennes syster med familj. Kika på gamla bebis bilder på mig och kolla tv en stund innan vi åkte hem till Magnus innan hemgång. 

Bästa helgen på länge!!!!!!!



Foto:Loveelliii.

 

Ego.



Foto:Loveelliii.

@ work.

 
 
 
 
Foto:Loveelliii.

Blondin eller brunett?

Satt och kika igenom min söta vän Saras blogg nyss, har inte uppdaterat mig på ett tag kände jag. Men nu så hänger jag med lite igen. Fick en liten flasch back ( hur det nu stavs :S ) från när jag också hade det där mörka håret Sara hade på ett av korten. Mörkt och lockigt. Har precis blonderat i mina slingor igen och trivs toppen med ljust men det där chokladigt svarta, mums. Saknar det lite, speciellt när man ser bilder på andra i den där färgen som jag faktiskt trivs mycket bra i. Men vill jag färga mörkt igen, eller ska jag vara blond nu?

Jimmy vill ha mig blond, eller det låter så i alla fall. Fast han säger att jag får ha som jag vill, att jag så klart får vara mörk igen. Trivs så otroligt bra i det ljusa, känns som mitt hår är så mycket lättare att ta hand om som ljust. Men det mörka, mums det är ju inte tokigt det heller. Får grunna på det där, har som några månader på mig tills det är dags för färg nästa gång. Lagom till julen kanske. Kommer ha beslutsånges till tusen som alltid.




Loveelliii.
 

Det blir inte alltid som man tänkt sig.

Igår skulle det städas efter jobbet, städas och rensas mest resas så det blir klart någon gång och jag kan få bort alla Jimmys kläder in i skåpet. Men hjärtat ville att jag skulle åka med han på jobbet, så snäll som jag är så gjorde jag ju det så klart. Strax efter åtta va jag i Gimo och han hämta upp mig, åkte till Enköping - Börje - Enköping och så tillbaka till Gimo och böt av. Från elva till tre låg jag och sov i "sängen", va vaken lite nu och då i mellan för att kolla så jag inte hade ramlat ner och att hjärtat inte somna han med. Men han satt mest i telefon och tjattra med Tommy. Världens klockrenaste Valbo bo och lastbilsägare. Hahaha!

Idag är jag grymt trött, även fast jag sovit 4 + 4,5 h totalt i natt... Tror de är vädret med, grått och ruskigt. Riktig höst dag. Hoppas verkligen det blir mycket kunder i butiken idag så tiden går undan, skulle verkligen behöva en sån dag. Men med tanke på att det är löning på fredag så ser det lite mörkt ut. Blir i alla fall massa pappersarbete idag, vare sig jag vill eller inte. Måste göras och det är på tiden.

Men först en sväng runt i data världen...... Uppdatera butiks bloggen kanske?!




Foto:Loveelliii.

Baby.



Loveelliii.
Youtube.com

Modell för en dag del2.

 
 


 

Foto:Loveelliii.

Modell för en dag.

 
 
 

Foto:Loveelliii.

Måndag.

Känns som det har hänt mycket den här helgen fast ändå inte. Igår sålde vi "nästan" chevan :( lag in annons i lördags och det ringde direkt och mailen kommer in en efter en. Va en här i krokarna som kom förbi och kolla på den igår, oanmält och bra så han ska troligtvis köpa den idag. Snyft.. .. Så på em igår blev det till att fixa bilen och va ute och åkte den en sista gång. Va förbi gruvplan och lite andra ställen och knäppte lite minnes bilder. Är bara en bil och de kommer fler som tur är. Men den va speciell på någe vis.

Har också hunnit med dog promenix både i lördags kväll och igår på em, kika på auktion och träffa Jane en sväng, mysig film kväll, ute och greja, Uppsala med pappa, Jimmy, Pilla och Linda och massa annat.

Helgen har gått för fort som alltid!!!! Ännu en vecka framför sig, gillar inte måndagar! Kommer se Jimmy lika lite den här veckan, i morse va han i alla fall vaken en stund innan jag gick men jag tror han somna om lika fort igen när jag gick. 

Nu ska jag försöka fördriva tiden me lite allt möjligt plock till ett när Monika kommer hit, efter de får de bli en högre växel. Trött va ordet!!!!!!!




Foto:Loveelliii.

En kopp kaffe.

Som vanligt på fm idag så har jag haft Niklas här på kaffe. Idag prata vi mest tatueringar och jobb. Jag har länge varit sugen på att skaffa mig en svart liten sak nere vid foten, vristen, vaden eller något. Men det blir aldrig till och göra de. Jag vet vad jag skulle vilja ha, samma sak har det varit länge. Men jag vet inte om jag vågar mig på det och det kan ju faktiskt dyka förbi något annat som jag hellre vill ha senare. Så dum är jag.

En sak jag bara ska göra i framtiden är att skriva mina barns namn på armen. Men det är ju som sagt en senare fråga. Niklas hade miljoner med ideer om vad han själv skulle ha och det låter inte tokigt alls. För mycket tatueringar är inte snyggt men så länge man håller det på en bra nivå är det helt okej tycker jag.

Blir till att kika lite tatuerings bilder idag tror jag!




Loveelliii.
(Bild lånad.)

CRD i mina tankar.



Saknar allt gröningen. Den står "upphissad" hemma hos svärmor och svärfar så
jag får inte köra med den tills Jimmy har fixat klart den och inte heller i fall
han nu kommer få den såld. Kombi + automat + volvo = mee like..

Men men. Vi har faktiskt låtit golfen rulla lite nu. I helgen blev det lång vända. Uppsala,
Tierp, Månkarbo över skogen sen hemåt. Men det är bra så den inte blir dålig av att bara
stå still. Har kört ut bud och grejer med den också. Men saknar volvona. Både röda
och gröna. På fredag blir det röda för då har jag begravning i Film. Vill ha en egen
stor bil nu. Inte bara ha Jimmys, men men de är inte bara inte. Mycke med det hela.

Idag (om inte det blir som igår men då blir jag tokig) ska vi åka till Tierp och hämta
lite grejer till gröna. Jimmys fd jobbar polare Basse har lackat lite åt Jimmy.
Men han jobbar ju Jimmys gamla skift så det gäller att herrn kommer hem i tid idag.
Igår laga jag mums mat, fläskfile, potatisgratäng och grejer och så ringer Jimmy
och säger att Magnus vill lasta upp så han skulle komma hem sent. Va bara till att
äta själv de och sen åka hem till Eva och Tommy och hämta det han skulle ha där.
För när han väl va hemma vid 21 (börja jobba 05,00) va de bara sängen som gällde.
Fast lite bra va det allt för Eva hade bakat bull längder och dem blev
passande nog klara precis när jag kom innanför dörren så jag fick med en
hem till oss. Tack!

Sådär snart en timme kvar av den här dagen då, fy det går så segt på em. Tiden liksom
står still. Men om en timme är det hemgång. Har inte Jimmy slutat eller kommit hem så
blir det till att laga mat. Fortsättning följer får man väl säga då. För med herr M vet man
aldrig när Jimmy kommer hem.

Foto:Loveelliii.


SYL.





Foto:Loveelliii.

The last trip. ..

 
 
 
 

Foto:Loveelliii.


Vad är det som går och går och går och går. .. ..

Redan fredag? Ja helt galet nog stämmer det faktiskt. Tyckte det va helg nyss, söndag kväll och de va dags att sova för att orka upp och jobba. Men icke!

I söndags skulle vi ut på en liten road trip men i stället hamnade vi hemma, va hundvakt, åkte till Steffe och hälsa på och där va Adde, Cissi, en kompis till henne och Steffe och Cissis pappa och Jimmys pappa. Blev kvar där på tok för länge så något besök i Gimo hos faster med alla han vi inte tyvärr. Va ute på promenix och hade det allmänt skönt.

I veckan har det mest handlat om att vila och greja hemma. Åkte med Jimmy i lastbilen i onsdags kväll. Sista gången i fina scanian. Kommer allt sakna den lite måste jag säga. Men det kommer ju en annan scania i stället och lite längre fram ändå en sprillans nya en som säkerligen kommer vara en gobit. Idag är det sista dagen på Månkarbo sen kommer hjärtat aldrig vara hemma, snyft! Det kommer bli hej är du hemma nu, god natt (kl 05) och hej har du vakna nu, ska du åka och jobba (kl 17). Men men vi ses ju när vi sover och på helgerna. Tänk va mycket jag kommer hinna med att göra på kvällarna. Frivilligt eller inte, så jag har någe att pyssla med undertiden jag saknar min pojke. 

Få se vad som händer ikväll då, hoppas det blir lungt och skönt. Har inte alls någon större lust att göra någe avancerat. Laga lite mat när jag kommer hem med först handla, dammsuga och slänga in en maskin tvätt sen bara slänga sig omkull på soffan och ta de lungt. Låter som en bra plan så den kör vi nog på. Det kan hända att det slinker ner en promenad där i mellan någon stans också. Det vore ju inte tokigt. 



Foto:Loveelliii.



Seeeegt.

Har varit en seg dag idag, en tråkig och lugn än. Själv på jobbet trött och utan inspiration så det har inte hänt mycket här idag. Men men får väl ta igen det senare i veckan. Ikväll vet jag inte alls vad som händer, inte mycket hoppas jag. Kanske promenad men annars känner jag mest för att ligga inne hemma.

I morgon bitti ska vi åka till Uppsala, jag och Jimmy. Besikta chevan och jag ska in och handla lite små saker till butiken bla. Ska kika om jag hittar på någon bra färg att måla i butiken med. Så bara hålla tummarna att jag får tag i det jag vill ha så jag kan börja piffa nu. Måste göra om lite känner jag. Nu till hösten och mörkret kommer. Tror de kommer bli kalas bra bara färgen finns att få.

Ned räkning nu då, 43 minuter tills dörren får låsas och jag gå hem. Wiiii. Bäst att sätta igång med det lilla sista som måste göras.

Byebye.



Foto:Loveelliii.

Fotostudion.





Foto:Loveelliii.

Fotostudion.




Foto:Loveelliii.

Höööstigt.




Foto:Loveelliii.


RSS 2.0