SÖTNOS.

Kommer visst bli många inlägg idag, så kan de gå när man har en sötnos att visa.
Idag är han en svart vit isbjörn. Får se hur många byten de blir idag.


ÄNDRA LÖSENORD.

På onsdag nästa vecka blir Theo 6 hela månader.. Otroligt hur fort tiden går, stanna stopp vänta jag hänger inte med. Den dagen har jag planerat att byta lösenord på bloggen för att ha lite koll på vilka som är inne och bara för att ändra lite ändå. Så ni som vill ha nya får gärna höra av er, kommentera smsa maila va ni vill. Några vet jag till 100% kommer vilja ha de men sen finns de ett gäng till som jag undrar om dem är in fortfarande.


SKÖLDIS.

De här är också från igår, lill skrutten leker med sin sköldis som jag glömt visa. Den fick han av Inger får några veckor sedan.. Han grejar med den för fullt, nog för att de inte alltid går så bra att få i klossarna men man kan göra mycket annat kul med den som underhåller bra länge. Tack! <3


SOV GOTT.

Igår hade jag lite blommor till en Fonus begravning i Film. De va en fd granne till oss från vi bodde i lgh, en härligt och så trevlig dam. De tog emot lite att gå in med blommorna till kistan. Stannade till nån minut där vid hennes sida och sa god natt vi kommer sakna dig. Lolle med familj och vi lämnade en liten blomma till henne. Både dem och vi hade en fin relation till henne, hon brydde sig alltid och va alltid så trevlig. Skulle göra allt själv fast vissa saker kanske va lite för mycket för henne. Hon heja alltid och pratade när hon gick förbi butiken med sin rullator. Hon bodde på andra våningen men tog sig alltid upp och ner i trapporna efter lite om och men. Va jag förstått gick de lite hastigt och hon var inte dålig så länge. Hoppas verkligen hon inte led för mycket. Sov gott Herdis, vi tänker på dig!


LITEN SPYIS.

Idag har lilla spy grodan gjort av med fyra tröjor/bodys, suck! Men men huvudsaken han mår bra. Tur de finns tvättmaskin.



SITTA SJÄLV.

Våran fina kille har suttit själv idag flera gånger utan att man hållit i. Än så länge vågar jag inte sätta honom på alltför hårda underlag i fall han trillar och jag inte hinner fånga upp han. Men han har testat de me men med mamma väldigt nära inpå. Mjukt underlag går bäst än så länge och håller man bara balansen och inte skrattar för mycket så kan man sitta några minuter innan man trillar omkull.


COOLA KILLEN.

Min fina coola lilla Theo. Så stilig i kortärmad skjorta och svarta brallor.


FREDAG.

Otroligt nog sov Theo till 05.40 idag, sovmorgon jippi :/ Jimmy kom hem 04.30 från jobbet så vakna då me.. Dem hade fått bogsera hem Berglund till Valbo annars hade han vart hemma vid 03 tiden. Halv åtta ska han upp igen får se hur trött han är då, jag gissar på massor. Pappa sov här i natt, när vi gjort oss klara på morgonen nu ska vi åka till Uppsala allihop. Jimmy ska på möte först sen gör han oss sällskap.. vi andra tre ska handla lite andra viktiga saker undertiden..

Nu har vi bild på Theos nya kompis också, en ny liten lastbilschaufför.. Erik.


SNABB LITEN BUS.

Jag lag honom med huvudet bort från bild.. Ett par minuter senare ligger han tryckt ihop med spisen och med huvudet mot mig.. Han ser sååå nöjd ut. Han lär ha rört sig en hel del för att åstadkomna de där på den där korta tiden. Mammas bus Theo.


TVILLINGAR.

Fick just reda på att grannarna bredvid ska få tvillingar i slutet på sommaren. Wow. Dem har en liten tjej sen tidigare och han har en kanske 5 årig tjej sen förr. Tror bestämt han får ta och städa upp på tomten framöver och säkra huset lite om dem inte ska göra illa sig när mamma och pappan inte hinner med alla små. De ser milt sagt ut som...


MYS THEO.


DAGENS SÄLLSKAP.

Idag har vi varit med Elin och Svea. Promenad kikat kläder hos Cias handlat mat ätit sen lunch pratat skit och haft de allmänt trevligt. Lilla Svea är 6 veckor nu och väger strax över 4000g. Snacka om lätt hon va att bära kändes inte ens medan Elin tyckte Theo va tung som bly. Tror nog man är rätt stark i dem däringa obefintliga arm musklerna ändå. Strax innan dem åkte hem blev Theo så trött och fly förbannad och efter dem åkte somna han 40 min och vakna lika dan. Så hittills kör han på samma spår. Arg som ett bi och skriker dadada mamama eller nana blandat me annat joller. Snart kommer nog John blund och då får mina öron och tålamodet vila lite.


GAMLA LOKALEN.

För er som vill veta så ser de ut så här i gamla lokalen nu. Bilderna ser faktiskt bättre ut än de gör i verkligheten om jag får vara ärlig. Känns inte som att de är så mycket BlomsterDesign och mig kvar i de hela men de ska det väl inte heller.










HEJ INGER HÄR ÄR BILDER PÅ OSS KRAM THEO.



THEO LEKER HOS MORFAR.

Idag va vi först på öppna förskolan i Gimo.. Skoj som vanligt sen väga. 6820 g och 66.5 cm lång 44 cm runt huvudet. Min lilla kille håller sin kurva fint men han verkar inte vilja bli nån biff än inte. Sen åkte vi till Östhammar en sväng och efter de blev de besök hos morfarn.

Idag har Theos kompis kommit till världen en liten kille på 3868 g och 53 cm lång. Grattis mamma V och pappa G. Vi ser fram emot att träffa er.


FLORA LOTTA.

Idag har jag och Theo varit i Östhammar och bland annat hälsat på Lotta på blomster affären.


SNART ÄR THEOS KOMPIS HÄR.

Pratade precis mer Jimmy och sa god natt.. Han berätta att V och Gs lille bäääbis är på väg ut i vida världen. Vattnet hade gått så senast i morgon kväll borde Theos kompis va född. Åå lycka till fina ni. Snart får vi lägga beställning på fler lastbils grejer bebisen måste ju få paket.


TRÄNINGSVÄRK.

Träningsvärk va de ja och jag har inte tränat ett skvatt. Mitt på dagen lagom till Theo skulle sova så fick han hoppa ner i vagnen och tro de eller ej så somna han i den inne innan vi kom ut så han va skapligt trött. Jag fortsatte och kratta baksidan och efter en stund kom Jimmy och gjorde oss sällskap på baksidan, han satt upp en fågelholk och tog ner en annan.. Skulle sätta upp en ny där men brädan den skulle spikas i sprack på mitten så de blev två delar... Men laga lite så kan vi sätta dit den sen.
Sen åkte Jimmy till jobbet och vi gick ut på en promenad till affären och handla lite mat.
Hemma sen så fortsatte Theo att sova så jag tog fram kvasten och börja sopa av trottoaren framför huset. Grannen mitt emot hade gjort halva våran också så nu lär ju vi göra resten. Blev fin fint. Sen kratta jag framsidan vid bilarna och herre min je va me löv de va där. Blev nästan lite fint när de gröna kom fram.
Sen vakna Theo så då blev de matning innan mormorn kom över en kort sväng.
Ska bli spännande att känna efter i morgon hur ont man har.. Just nu kan jag lova att dagens jobb känns.


THEO OCH MORMORN.


HOCKEY KILLAR.


MODEVISNING.

Idag har jag varit iväg till Dannemora och fixat med modevisning med Cia.. Massor med kläder smycken och smink till försäljning och så klart massa fina kläd nyheter på alla modeller. De va riktigt kul att komma iväg en sväng och få greja lite, få sälja även om jag inte vann något på de, få träffa folk och vara jag en stund.


GOFIS.

Idag testar vi med kortärmat och passande nog sköldis body.


BODYN.

Nu finns sköldis bodyn på pop.. Dock korta ärmar och upp till 68. Så frågan är om de blir en eller inte. Kanske inte så varmt så man vill ha på han kortärmat under maj. Hmm.


MERA TAVEL TANKAR.

Jaha då såg vi ännu mer fint på kokosbutiken.se då....




De måste bli någon uggla + dem tre bil bilderna och så någon bild till och det hade vart lite skoj med en tavla där vikt längd osv fanns med. Ska göra en foto vägg över hans hylla avlångt ganska enkelt och rakt. Kanske kunde få in någon bild annat än foton där hmm.....


POSTERS.

Titta här vad jag hitta, ååå jag vart helt kär och galen. Som jag letat efter dem där med stort D. Nu har jag hittat. Så fina så perfekt så bra. Posters/tavlor till Theos rum. Just nu finns det bara två tavellister på ena väggen och jag vill verkligen ha upp något på väggarna. Har sätt en del fint men inte riktigt kunnat sätta tänderna i om jag verkligen gillar dem så mycket att jag ska beställa hem. Så det har som inte hänt något mer. Men nu, nu ska det beställas. Frågan är vilka..... Hmm. Många många va fina de gäller bara att se vart dem ska sitta innan man klickar hem dem så de blir bra när dem väl ska upp. Vem och vart kan dem tänkas passa in. Nu har jag något att klura på.

kokosbutiken.se är stället och vet ni va de finns annat fint och skojigt där också.





TORSDAG.

Kolla så söt jag är.. Idag fick jag på mig en ny pyjamas i en större storlek 68 två av mina i 62 är för korta i benen nu så mamma tycker de ser så obekvämt ut. Den här har traktorer på sig. Men annars har jag inte börjat ha storlek 68 än fast de är 4-6 månader ja har 2-4 månaders kläder än.. Mamma säger att jag kanske ska börja me lite större bodysar snart för jag är en lång kille men större byxor går inte än för jag är inte tillräckligt rund om magen för att dem ska hålla sig kvar.

Jag går i min gåstol massor nu, idag for jag omkring så mamma satt och gapa. Jag fick nästan tag på grejerna som låg i kanten på vårt bord vid soffan men mamma flytta på de så typiskt. Stolen är i vilket fall jätte spännande och de händer så mycket skoj när jag leker där.


HEJ PAPPA.

Behöver du nån hjälp i garaget? Jag kan hjälpa dig i så fall... De vore skoj.
/Theo


MERA FINT.

I brist på annat och att få orken tillbaka så är de tur att man kan surfa me mobilen, orkar inte ena sitta vid datorn.

Då finns de ännu fler fina saker på polarn som mamman vill ha till Theo. Väntar med spänning fortfarande på hur sköldis kläderna ser ut men jag verkar få fortsätta vänta...



SJUKSTUGA.

Bläää va vi mår dåligt idag.. De började i lördags när Theo vakna vid ett på natten med kvällningar och ordentliga spyor plus att han va lös i magen. Mot kvällningen vart han bättre och vi tänkte inte så mycket mer på allt. Va mest glada att han kryat på sig.

I söndags va pappa och Inger här och igår va mamma och Erik här....
Igår kväll när dem åkte mådde jag pyton och de dröjde inte länge innan jag spydde som en tok. Vid 23 vakna Jimmy och mådde lika illa så inge jobb för honom och lika bra de för jag hade inte klarat av Theo själv idag. Jimmy mår någelunda idag men inte jag.. Jag har fått feber också och mår så illa har spytt igen nu på kvällen. Pappa ligger också nerbäddad.. Fy farao säger jag bara. Jag har nog spytt 15-20 gånger under de här dygnet.. Jag vill bli frisk nu.

Dagens Theo, rätt glad och nöjd fast mamma och pappa inte är så underhållande. Kan också meddela att Theo går i sin gåstol nu sakta men säkert framåt och ibland även lite bakåt.


NYA UTE MÖBLER.

I morgon om de är fint väder ska jag ut på altan och kika hur man kan möblera där.. Idag va vi nämligen iväg och köpte ute möbler från blocket. Erik och mamma va här och dem hade passande nog kärran med sig med en gräsklippare åt oss så Erik ställde upp och åkte med oss medan mamma va hemma med Theo undertiden. Super trevlig familj som hade de och deras lill kille va precis ett år äldre än Theo, han va så härlig.

Så nu har vi ett stort ute bord med sex stolar och dynor.


DE BLIR MYCKE BILDER NU.

Dagens gos pojke :)


HÄR ÄR MINA FÖTTER.







MAT.



Hej jag heter Theo och jag tycker inte alls om majs och potatis.


JIMMYS FAVORIT.


ELMIA.

Jönköping och bilmässa med mina killar och Tilda och Patrik. Theo va så duktig.. Ytterst lite gnäll och gråt. Åkte efter kl 6 igår morse och kom hem 23 igår kväll.
Förkyld mamma bläää och pappan är och åker lastbil med Patrik idag. Tur Theo är någelunda lugn än så länge.. Men nog längtar jag lite efter pappan allt. Jag vill bli ompysslad.

 


<3 ÄLSKADE <3.





ÄNNU MER POLARN NYTT.




När jag såg de översta randiga blev jag lycklig för en stund eftersom Theo fortfarande är inne på storlek 62 och de randiga går till 68. De va ju såååå fint. Vill ha!!

Shortsen längst ner borde kanske passa bra i sommar...



DUSCHA MED MAMMA.

I morse duschade jag och Theo. Första gången själva och de gick super bra. Har bara badat badkar med honom så här långt. Men de där gör vi nog om igen. Brukar vara Jimmy annars som duschar med honom och jag som hjälper till men nu kan vi själva. Efteråt myste han på handduken framför tvn.


SÖTNÖT.

Varför luta sig bakåt när man kan luta sig framåt och leka med tårna.


UPPSALA.

Vi var en sväng till Uppsala idag på em med följde Theos faster Linda. En trött Theo sov undertiden vi var på gränby men när han skulle in i bilen sen vakna han. Blev mat på Ikea och sen en sväng till maxi och systemet. Köpte två tröjor till mig själv helt otroligt nog och lite kläder till Theo.. Å så sånt där roligt som mat och andra nödvändigheter. Aa just de en taklampa också och påsk present till både liten och pappan.


SKÖLDISAR HOS LINDEX.

Jaha då har de kommit ytterligare ett plagg på Lindex som jag vill ha till lill killen nämligen detta..



Sen tidigare finns dem här på önskelistan...



Om jag bara kunde få ett sånt där toppen erbjudande därifrån så man kunde handla alltihop. Kom igen nu Lindex skicka ut lite rabatt sms. Helst i morgon fm i fall vi åker till stan mitt på dagen.


MYCKET FINT.




De kommer bara massa nytt och fint från Polarn o Pyret hela tiden... här är ännu fler nyheter som Theo gärna kan få ha på sig framöver. Ser ni strumporna.... Sköldisar, me like.


HOCKEY.

Hej Theo här jag tänkte bara säga att de va jätte kul att titta på hockey med mamma ikväll. Ja va så arg innan men sen när jag fick se att de va Brynäs på tv då gick de bättre. Satt i mammas knä och va som klistrad vid tvn. Heja Brynäs!!! Nu somnar jag snart.


FINIS.


FIN FINT FRÅN LAGERHAUS.





Fin fina saker jag såg på lagerhaus nyss när jag och Theo satt vid datorn och spana runt...
Rosa grönt och vitt är ju himla vårigt/somrigt och underbart ihop.



5 ÅRS KALAS.

Hem komna från 5 års kalas i Knaby. Edith är inte så liten längre.. Kakor tårta och massa trevliga vuxna och barn. Theo börja bli trötter så vi tog oss hem efter ett par timmar. Han har varit riktigt kräkig idag men som tur var spydde han bara ner sina egna grejer.

Vi är också ett köksbord rikare idag. Hittade ett på blocket som kom ut sent igår kväll.. Ringde på fm och när Jimmy och Marcus åkte till jobbet idag tog dem Mackans kärra och hämta de. Så i natt kommer de hem och i morgon får jag in de i köket wiii. Ett sånt som vi försökt fått tag på men de gått åt pipan varje gång och vi vart för sent ute. Men nu så... Vill inte köpa ett nytt eftersom Theo säkert kommer göra fina märken i de så småningom så ett som ser ut som nytt men till mycket bättre pris rimmar underbart. Ek och sex stolar.. Äntligen kan man sitta några och äta tillsammans och maten får också plats.


DAGEN I BILDER.

Idag har vi varit hos Karin och Greta med Emilia och Ludvig. Promenad lunch fika prat och "lek". Super kul dag.


THEOBUS BILDER II.




I VÅRT KÖK.





THEOBUS BILDER.




LÖRDAG.

Gårdagen började med snö så Jimmy gick ut och satt tillbaka vinterdäcken på volvon. Sen åkte jag ock hämta Tilda Emelie och Livia och vidare upp till kyrkans hus och kolla på klädbytardagen. Fanns inte mycke kul alls.. Köpte en röd pop tröja och en me&i body som såg oanvända ut och ett par tossor. Hade vi kommit direkt vid öppning och inte 45min efter så hade de säkert funnits mera kul.

Sen hem och fortsätta med mat och efterrätts förberedelser. Jimmy pappa och Patrik åkte till "butiken" och börja demolera snitt kylen. Inger kom på em och gjorde mig och Theo sällskap, Theo fick en så fin leksak ska knäppa bild och visa sen. Tusen tack <3

På kvällningen kom Tilda och Patrik över och åt middag... Potatisgratäng fläskfilé bea vitlöksbröd och sallad. Och till efterrätten kom Jane och David och gjorde oss sällskap också. Cheesecake och kladdkaka med daim och grädde. Theo somna hos Jane vid halv tio och sov och vakna om vart annat en stund.. Efter elva åkte alla och sen va de bara hoppa i säng. Theo vakna vid sju och nu har hans frukost intagits i sängen.

 


RSS 2.0