LÖRDAG.

Gårdagen började med snö så Jimmy gick ut och satt tillbaka vinterdäcken på volvon. Sen åkte jag ock hämta Tilda Emelie och Livia och vidare upp till kyrkans hus och kolla på klädbytardagen. Fanns inte mycke kul alls.. Köpte en röd pop tröja och en me&i body som såg oanvända ut och ett par tossor. Hade vi kommit direkt vid öppning och inte 45min efter så hade de säkert funnits mera kul.

Sen hem och fortsätta med mat och efterrätts förberedelser. Jimmy pappa och Patrik åkte till "butiken" och börja demolera snitt kylen. Inger kom på em och gjorde mig och Theo sällskap, Theo fick en så fin leksak ska knäppa bild och visa sen. Tusen tack <3

På kvällningen kom Tilda och Patrik över och åt middag... Potatisgratäng fläskfilé bea vitlöksbröd och sallad. Och till efterrätten kom Jane och David och gjorde oss sällskap också. Cheesecake och kladdkaka med daim och grädde. Theo somna hos Jane vid halv tio och sov och vakna om vart annat en stund.. Efter elva åkte alla och sen va de bara hoppa i säng. Theo vakna vid sju och nu har hans frukost intagits i sängen.

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0