TÄNK ATT DE SNART GÅTT 8 MÅNADER SEN DE HÄR KORTET TOGS INNAN VI ÅKTE HEM FRÅN BB.

 

NYA KLÄDER TILL MAMMAN OCH PAPPAN.

 

ME AND YOU DARLING.

E
 

FIN KILLE MED SKJORTA.


TILDA OCH PATRIK.. BEBISMAGEN I VECKA 30.

 
Våra fina vänner Tilda och Patrik och deras bebis i magen i vecka 30. Nu dröjer de inte så jätte länge innan Theos lille kill kompis kommer till världen. Tänk så Patrik och Jimmy kommer lära dem allt om sina jobb och lastbilar. Vi spenderade midsommarafton hemma hos oss med dem och vi hade en toppen kväll. Tack fina ni <3
 

MIDSOMMARAFTONS BEBIS.

 

BRUDBUKETT 16/6.


UTE I TRÄDGÅRDEN.


SOMMAR POJKE PÅ ALTANEN.

 
 
 

EN BUS BEBIS.

 

UTFLYKT TILL GRISSLEHAMN MED JIMMYS SLÄKT.


THEO OCH MAMMA MYS.

Idag har jag och Theo varit till Uppsala och hämtat blommor till midsommar kransar som ska göras på beställning. Sen var vi till gränby och shoppade lite och efter de till Ikea för lunch och inköp av grind till trappen i hallen. Theo somna i vagnen efter lunchen och jag hade inte hjärta att väcka honom eftersom han säkert inte skulle somna om i bilen. Så de blev en liten promenad runt till lite olika butiker.. Motion och nöje bra kombination. Blev kläder till alla tre i familjen mycket på rea eller erbjudande och de är aldrig fel. Hade en super mysig mamma Theo dag idag <3


FLORA BILDER.

 


MORFAR DAGAR.

Idag och igår har Theo varit med sin morfar igen och mamman har jobbat på FloraBuketten. Gick galant som vanligt, vår snälla söta gulliga buse. Underbart att komma "hem" och mötas av uppsträckta armar leenden och goooos.
Har varit sjukt kul att jobba lite igen. Jeanettan och jag har skylta om och flytta om i butiken idag. Så skoj! Nästa vecka får jag klara mig utan henne, tråkigt men då ska hon tillbaka till blomsterskolan igen.


MINA NYA SKOR.

Och inte va dem dyra heller. 199 på skopunkten men föll för dem pladask så nu hoppas jag dem uppfyller mina förväntningar.


LILLA HJÄLPREDAN.


HALLEN.. DE GÅR FRAMÅT.

Idag har nästan hela golvet lagts. Medan pappa och Jimmy börja med de så var jag Theo och Linda till Östhammar på bakluckan och marknad. Bakluckan va tummen ner, inge skoj alls och marknaden helt okej men så liten mot när jag var där sist för kanske fem år sedan. Blev lite obligatoriskt godis någon liten lott med tredjepris på och en tröja till Theo. Räckte bra så. Innan vi åkte hem igen blev de toast på adas. Nu har pappa åkt hem och golvet är nästan på plats. Fortsättning följer i morgon beroende på vädret kanske vi är hemma och hjälper till annars blir de fallens dag och sen middag hos mamma.


TILL MORGONDAGENS BRUD.


NYA VAGNEN.

Idag har vi varit till Uppsala och shoppat blommor till brudbukett och en del plantor på grossisten. Efter blev de kika ny vagn, resesäng och ny bilstol. Vi kom hem med två av tre. Sängen från mormorn så vi kan sova borta lättare och vagnen vi har spanat på från Inger <3 tack underbara ni. Så nöjd med Theos vagn, fick med den direkt då de va sista av den färgen att få tag på i Uppsala. Annars hade vi fått vänta på nyaste kollektionen som kommer i höst. Och vem vet om den funnits kvar då eller vilka färger som finns. Fanns bara svart och röd kvar där vi hade tänkt köpa den från början och de kändes sådär. Va lite sugen på en helblå men de ville inte Jimmy.


JAG OCH LILL HJÄRTAT.


NAMN SMYCKEN.
Fina smycken från MySilver. Sidan såg jag första gången för flera år sedan efter kusin Therese beställde sina smycken. Ååå dem är ju så fina. Dem här två har jag verkligen fastnat för. Den runda vore så fin med Theo på ena sidan och 20111102 på den andra halvan. Eller den tunna brickan (3mm) är också fin, kanske med en liten "sten" längst ner.MÅNGA HÅRDA TANKAR.

Jag går och lägger mig grymt jädra irriterad idag, skulle ha sovit för längesen men va inte ett dugg trött plus att Theo somna nu vid 23 först... och nu när jag väl är de är jag så arg så jag kan inte sova pga de i stället.
Tyckte vi hade haft en bra dag idag med Jimmys familj/släkt och de har vi också men EN del av familjen har bränt många broar så många att efter ikväll vet jag inte om de finns några kvar.

Jag tog ett kort med mobilen på Theo på restaurangen vi var på, han va i famnen på Wicki Jimmys kusin... Tog de lite snett så Jimmys mamma och pappa skulle komma med i bakgrunden. Kunde ju va kul för Theo att ha en endaste bild. Ska tillägga att de va med mobilen och instagram vilket betyder att knappt ens Theo va annat än suddig.
Fråga Jimmy på vägen hem om han tyckte jag skulle lägga ut den på fb, ja fick jag till svar. Och så skrev jag farmor och farfar och tagga henne. De skulle jag inte gjort... Observera att farfarn inte har något med de hela att göra.
Nu på kvällen kom de, kommentarerna och att jag plus Theo och farmorn inte behövde ha något mer med varandra och göra kan man väl översätta de till. Hon har aldrig varit riktigt trevlig mot mig och jag har haft ett helvete tills jag lärde mig att blunda för hennes beteende. Innan och när Theo kom vägra hon ha något med honom att göra. Hon tänkte inte bli farmor! Nu på slutet har de lossnat lite, hon har försökt prata och röra lite vid honom men inte mer. Jag har hela tiden tänkt och ändå försökt för Theos skull jag vill ju ändå att han ska ha en farmor. Men nu kvittar de, hon kommer aldrig få ens en millimeter av mitt förtroende och jag klarar mig så bra utan henne och de kommer Theo också. Jimmy är van han har inte haft speciellt kul hela uppväxten men för en annan så tar se hårt när man möter någon som min svärmor. Kan man inte ens säga eller erkänna att man är farmor behöver man inte ha oss i sitt liv heller. Om man är i en suddig bild tillsammans med sitt första barnbarn och med ordet farmor får en att skriva massa skit på fb så har man inget med oss att göra. Jimmy säger bara skit i de hon är inte frisk hon är inte värld de och blir bara mer taggad när du visar dig svag eller sätter dig emot. Med mig visst då försöker jag blunda. Men när någon gör "illa" min lille Theo då kan inte mamman hålla tillbaka längre. Hur kan man vara så hjärtlös.


OJ SÅ MYCKET LJUSARE.

De händer just nu grejer i vår hall....


FOTON.

I måndags kom de ett gäng paket posten med massssor av bilder. Har inte framkallat en endaste bild sen jag började med varken digitalkamera eller systemkamera. Men de kändes lite onödigt att framkalla bilder från 10 år tillbaka men däremot så fick de bli bilder från de närmaste året. Så klart med Theobus i fokus. Och de blev ett gäng fast man bara valde ut dem viktigaste. Och jag blev glatt överraskad måste jag säga, dem blev finare än jag hade föreställt mig. Så nu blev jag sugen på att fota ännu mer och att framkalla lite mer förstoringar så man kan fixa lite tavlor till hemmets väggar.


NY BILSTOL.

Snart dags för en ny bilstol till Theo. Funderar på en Britax multi tech II. Har hört en del bra om dem men de är ju en djungel med allt som vanligt. Någon som har tips om en bra stol?


FINT KORTÄRMAT TILL THEO.Från polarn o pyret. Någon av dem här skulle vara fina på Theo nu i sommar och till hösten. Storlek 74 har han börjar med nu lite smått i t-shirts tröjor och bodyn. Byxor är fortfarande i 62 eller 68. Dock verkar name it har mindre brallor för i dem har han 74. Hellre lite större än tajta kläder.

ÖRBYHUS SLOTT - THEO GRETA OCH VINCENT.


I VÅR TRÄDGÅRD.
RSS 2.0