FULL RULLE.

Idag började vi dagen halv 7, Theo väckte mig genom att sitta och leka i sin säng. En väldigt förvånad mamma insåg då att han sovit där hela natten utan att vilja ha ny blöja grina eller komma in till oss. Underbart!
Efter frukosten var vi över till grannarna, Therese Molly och Aaron och lekte och prata en massa. Super trevligt som vanligt. Vi har verkligen toppen grannar på hela våran del av gatan kunde inte önskat bättre. Theo försökte lära Aaron (som är en vecka äldre än Theo) att gå men de gick sådär..
Vid lunch gick vi hem igen och förberedde oss för att bli hämtade av Emelie och Livia. De vart gränby resten av eftermiddagen. Några nya plagg till Theo och två till mig. 20% - 30% nästan överallt och är de inte de så köp 3 betala för 2. Hmm undrar om dem tycker försäljningen går trögt för att vara så nära jul.
Sen hem lagom till middagen, Jimmy kom hem efter halv sex med lastbilen så nu står den utanför huset igen, börjar bli en vana att ha insynsskydd.
Just de klippte grabben i morse också, bort med de långa lockiga håret i bak och jämna till de övriga lite. Mycket bättre!
Upptäckte också varför vi hade en så ledsen och arg Theo igår innan och vid läggningen. Ännu en till tand igenom, den sjunde för att vara exakt. Han har fått fem tänder på 20 dagar nu. Inte konstigt att han är på dåligt humör till och från. Älskade Theo <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0