VILL SOVA.

Theo är en riktig natt uggla idag. Han somna vid åtta som vanligt men vaknade vid halv tio igen och grina. Jimmy hoppa i säng vid 21 och vi skoja lite fint att Theo säkert skulle vakna under dem tio minuterna jag skulle hämta mamma så han skulle måste vakna och ta honom han som ska upp strax före fyra.
Som sagt halv tio grina Theo och jag fick ta upp honom. Lag oss i vardagsrummet och han somna, strax före tio lag jag honom igen och han vakna lika ledsen. Aja bara ta med barnet. In i bilen och han somnar, hemma igen sov han gott medan jag bar in honom och lägger ner och han vaknar.
Till slut är de bara byta blöja ge lite mer välling och gå och lägga sig med honom.. Tror ni han har somnat?! Näää! Men men får väl försöka hålla mina ögon öppna till han äntligen sover. Hoppas de är snart. Jäspar!

Här är några bilder från idag.


DAGEN I BILDER.


EN BRA DAG MED FINA VÄNNER.

Vilken bra dag vi haft idag. Jimmy och Patrik har grejat med bilarna och sånt dem gillar hela dagen och jag Theo Tilda och Joel har varit till gränby. Joel som idag är en hel vecka fick premiär shoppa idag. Riktigt trevligt och mysigt. Theo skötte sig exemplariskt. Köpte present till grann tvillingarna, en grej till vagnen och två plagg till Theo. Men mycket fint fanns de som vanligt. Väl hemma sen blev de grillat med tillbehör hemma hos oss. Tack fina ni för idag!


ONSDAG MORGON.


TVÅ TILL KILLKOMPISAR.

De händer grejer på gatan. Igår utökades barnaskaran med två små grabbar. William och Vincent kom till världen igår och våra grannar fick äntligen sina tvillingar. Nu blir de fullt upp för familjen som plötsligt blev sex stycken i stället för fyra. Massa grattis från oss!


FÖRSTA STEGEN.

Igår måndag tog Theo sina första steg på egen hand. Jag låg i soffan och han stod mellan mig och vardagsrums bordet. Jag trodde inte jag såg rätt när han kom mot mig nåt steg utan att hålla i sig. Men jag tänkte inte så mycket mer på de. Jag inbilla mig nog. Sen gjorde han samma sak en gång till och då förstod jag att jag faktiskt hade sätt rätt. Provade ställa honom mitt på golvet så han bara luta sig mot mina ben och sen knata han fem sex steg innan han satt sig på rumpan och va överlycklig. Han bara skratta och skratta. Han gjorde om samma sak igår flera gånger och när Jimmy kom hem visade Theo honom också vad han kunde. Passande nog hade jag Jimmy i telefon när Theo tog dem där första fem sex stegen. Än tränar han så inga spontana släppa och gå förutom när han står mot mig. Men de dröjer nog inte så länge innan han knatar på lite själv.


NYFÖDD.

I lördags när vi var i Södertälje fick Jimmy ett sms. Theos lille kompis hade kommit till världen. Patrik och Tilda hade fått sin lille kille äntligen! Så himla underbart roligt efter de tråkiga som hände tidigare när Theo låg i min mage. Nu har Jimmy och Patrik varsin liten grabb. Små lastbils killar som kommer åka med sina pappor överallt när dem blir större. Grattis till våra fina vänner!


TOM TITS.

I lördags bjöd vi Jimmys lillasyster och storebror och hans tre små grabbar på Tom Tits i Södertälje. Jimmy hade fått present från liveit från förra jobbet och de passade utmärkt som utflykt. De va riktigt roligt även för dem äldre.. Theo gillade de också, mycket att undersöka och titta på. Dem hade en utställning om människokroppen som va riktig intressant och vissa delar satt faktiskt sina spår.


NYA BILEN.

Idag har de hänt en hel del. Började med att Theo som vanligt dem senaste dagarna inte sovit bra alls vilket betyder att inte mamman heller har de. Vet inte om de är tänder eller vad de är men roligt är de inte. Vaknar och grinar gång på gång och kastar sig runt i sängen... Så inte många timmars sömn per natt. Samma gäller på dagarna när de är dags att sova. Eller drömmer han hemska drömmar?! Vill att de ska bli bättre så vi båda (alla tre) får den sömn vi behöver.

Pappa kom sen och satt fast den nya panelen mellan nya fönstren på huset och vi åkte i väg och kika på bil.
Väl hemma igen vart de fullt upp.. Två av våra tre bilar blev sålda inom en liten stund, båda köparna kom samtidigt.. Helt oplanerat. Medan var Theo och jag över till grannen. Theo lekte med Aaron och jag prata med mamma Therese.
Efter middagen åkte vi iväg igen och hämta hem nya bilen. Med toning och extraljus kommer de nog bli alldeles utmärkt. Skönt att kunna få plats mer än två i vår andra bil.


HÄRLIGA LILLA TEATER APA.


LITE OM PLOCKNING PÅ JOBBET IDAG.


THEOBUS.


LITE BILDER FRÅN THUN'S TRIPPEN I TORSDAGS MED EMELIE OCH LIVIA.


RSS 2.0