EN KVÄLL MED MÅNGA TANKAR.

Vi fick fika främmande på kvällningen.. Två killkompisar till oss kom förbi och de har pratats oerhört mycket om allt från lastbilar till verkligheten och känsliga ämnen. Och nu när de är dags att sova ligger jag vaken och tårarna rinner ner för kinderna. De gör så ont att dem man bryr sig om har de så tufft. En lättnad kom dock i och med att de lille ofödde livet antagligen kommer kunna klara sig igenom allt de här men än är inte allt säkert. Och resten.. De är tur att hon är stark och inte ger upp. Jag är så imponerad så otroligt imponerad av dem. Hur han sköter de här, han kommer få ett tufft år framför sig.. Dem tillsammans framför allt men hon är en fajter hon fixar de här och han också och vi kommer alltid finnas där att hjälpa och stötta. Alltid! Vi och många fler. Fina vänner som ger så mycket får mer och lite till tillbaka. <3


EN LITEN THEO I KARTONGEN.


VÅR FINA BAD KILLE.


KAMERA.

Undrar om jag borde köpa denna till Theo? Han är väldigt förtjust i just kameror så jag tror nog de borde bli en full träff. Är ju faktiskt 20% på polarn o pyret nu så man kanske borde passa på.
 
 

LÅST.

Just nu önskar jag att jag hade låst den här sidan ändå, så jag kunde skriva alla tankar och känslor jag känner just nu utan att vara för öppen.
Jag är ledsen och otroligt tagen så de gör ont i hjärtat. Jag tänker tänker och tänker. Känner och gråter. Overkligt och obegripligt är orden som snurrar runt runt.
Vi har vänner som just idag började genomgå något fruktansvärt jobbigt. Något som gör att just nu skulle jag vilja strunta i allt och bra va med mina käresta och våra vänner.
Med gråten i halsen och tankarna långt borta är de nu dags att försöka sova. Första besöket/arbetsdagen på fonus kontoret i morgon. Inte speciellt passande efter denna kväll men ett jobb är ett jobb även fast känslorna är överallt just nu och kommer säkert göra sig påminda där i morgon.

Stark är ännu starkare tillsammans <3


DEN 15/2.

Är alltid en dag jag vill sudda ur almanackan. En dag som för mig sen några år tillbaka aldrig har något gott med sig. En tung dag med många minnen men också en dag att va stolt över, en dag då jag förändrade mitt liv. Sen dess har den här dagen alltid kommit med jobbiga tankar aggressioner eller tårar. Inte medvetet från min sida men ändå så medvetet för de finna alltid inbyggt och minnena kommer som de känns alltid finnas där och göra sig påminda. Jag blir sur för allt arg och ledsen fast jag inte vill de just den här tiden på året. Just runt alla hjärtans dag och den 15/2. Många jobbiga minnen och känslor är inblandade i dem datumen.

Jag är så glad att jag idag har Jimmy och världens bästaste Theo vid min sida. Jag är rädd för hur de kunde ha varit om jag inte hade tagit de beslutet just idag för dem åren sen.. Jag är så mycket starkare av min erfarenhet men också så mycket känsligare och mer beslutsam att verkligen ha de liv jag är värld och älskad och sedd för den jag är och för de jag gör.

Tacka gud för att jag hade dem jag hade runt mig då för att orka kämpa mig upp igen. Och tack mig själv för att jag vakna upp ur värsta mardrömmen och tog mig ur allt och lämnade de bakom mig.. Minnena sitter i och jag minns de som de va igår men tanken på vad mer du kunnat gjort mig om jag inte tagit mig ifrån dig är svår att slå bort ändå.

Just idag är jag ledsen sur och arg som alltid de här dagarna men ändå så jävla lycklig att jag har de så mycket bättre nu än då! Tack finaste ni som hjälpt mig och fanns/finns när jag behövt er. Tack ni som förstår vad jag skriver om och som vet hur de varit...

<3


ATT ÄTA SJÄLV ÄR KUL OCH KLADDIGT.


MORFARMYS.


THEO vs JIMMY.

Fick ett par mms av Theos kusin Paulina nu på kvällningen. Hon hade fotat några kort på Jimmy som hon hittat hemma hos sin pappa. Hade jag inte vetat bättre så hade jag trott de va Theo på fotot. På den här va dem grymt lika. Jag fråga Theo vem de va på bilden och han pekar på skärmen och ropar pappa!!


FINA VILLERVALLA KLÄDER I SVART OCKSÅ.


VILLERVALLA I BLÅTT.

Villervallas nya vår kläder som just lagts upp på villervalla.se.. Såå fina! Dem här i blått skulle passa så bra på Theo.


VÅRAN TISDAG.

 
Idag är den här plutten på dagis i hela fem timmar utan mamman. Ska båda äta och vila. Lämnade 9 och fick åka hem på en gång och ska hämtas igen vid 14. Känns tomt tyst och lite smått tråkigt att va hemma så länge utan honom. Visst är de skönt också att slippa vissa delar och faktiskt kunna bla laga lunch utan problem och inte nog med de äta den ifred. Men de är så tyst, ingen som ropar TOTTO RORRI eller MAMMA. Men snart är ordningen återställd igen i alla fall tills i morgon när de blir samma vända igen. Och kankse kanske man kan få lite mer saker uträttade medan man är själv där hemma (Jimmy sover som jobbat natt)
 
Mamma älskar dig THEO <3

BAD POJKAR.

 
Theo fullkomligt älskar att bada med pappan. Mamman hon duger inte alls lika bra när de gäller att bada. Sen Theo va liten mini plutt så har de 9 gånger av 10 varit pappan som stått för badandet. Och så får de nog fortsätta för roligt har dem och Theo älskar att plaska runt i badet. Eftersom dem ses så pass lite i veckorna också så är de kul att dem får ha en sak/tid som är deras.

MUMIN HOS LINDEX.

                 
              
 
Fina mumin kläder hos Lindex. Dock tyckte jag de va mest bara flickkläderna som va sådär lite extra. Så känns de som att de är lite överlag överallt just nu. Roligare färger och mönster. Theo har börjat kolla väldigt mycket på sina tröjor när han har annat än ränder på dem.. (som de oftast är) Så fort de är bilar eller liknande så går han och drar i tröjan eller kollar sig i spegeln.

TRÖTTMÖSSOR.

I lördags va vi bjuda på middag i Valbo hos Tommy och Tina. Två av tre barn va hemma så Theo fick leka med tjejerna. 5 åriga Julia älskade att laga mat med Theo och att köra runt med hans vagn och vid matbordet skulle dem så klart sitta bredvid varandra. Vi kolla melodifestivalen innan vi åkte hemåt, Jimmy och Theo slockna i soffan tillsammans när Theo skulle nattas. En trevlig dag hade vi i alla fall. Och just ja, Theo fick ju en totto och en bä också.. Dem sitter ihop med honom nu kan man säga. Ni ska få se en annan dag.


GÅRDAGENS SÖTNOS.


DAGENS BILDER.


IDAG BLIR DEN HÄR LILLA KRABATEN 15 MÅNADER.. MER OM DE SNART.


I VÅRT VARDAGSRUM.


DAGIS IGEN.

Igår va Theo på dagis igen. Jag var med första timmen ute sen när han hade kommit in och börja lekt så fick jag åka hem. Morfarn va hemma hos oss så när de gått två timmar och klockan va tolv så följde han med och hämtade Theo och fick samtidigt se hur de ser ut där Theo håller till. Theo blev så glad när vi kom och han hade nog kunnat vara kvar en stund till utan problem. Vi han bara komma upp på torget så hade han somnat i bilen. En liten tröttmössa, men inte konstigt då han har envisats med att gå upp vid 5.30 hela veckan. Han fortsatte sova i sin säng när vi kom hem och sov två timmar. De tar på att ha kul på dagis. Eftersom han va hemma tre dagar den här veckan så får vi fortsätta skola in nästa vecka igen. Sova från och med tisdag.. Nog för att jag är säker på att han skulle kunna gjort de redan igår men bara lyda. Så jag som verkligen hade lite jobb och planer den kommande veckan får stryka de. Förhoppningsvis kan Jimmy va med honom på fredag i alla fall så jag kan åka på modemässan.


UNDERBARA MATEUS.

Jag älskar MATEUS porslin. Fick en gång en assiett av en av mina kusiner och sen dess är jag fast. Dock har de blivit dåligt med påfyllning men de lilla jag har håller jag kärt. Färgarna och formerna och alla fina mönster såå fint! Synd att dem kostar därefter också. Bilderna är från formex och jag va bara tvungen att gå förbi där och andas in massa inspiration och villll haaa!


NÅGRA TILL BILDER FRÅN IGÅR.


PAPPANS LASTEBIL.

Igår mötte vi upp pappan när han skulle sluta jobba och hade skiftbyte här bakom där vi bor. Theo och jag behövde verkligen lite luft så de passade så bra. Och Theo blev så glad när han såg både pappan och lastbilen.


RSS 2.0