NÅGRA FINA TRÖJOR FRÅN KAPPAHL.


BILDER ATT HA PÅ HUMLAN.

 
Alla barn som går på eken har ett litet bok/collage med bilder som
dem känner sig trygga med i fall de är hemlängtan eller man saknar
mamma och pappa lite extra. Sånt som dem känner igen hemifrån.
Så idag knåpade jag ihop Theos medan han va på dagis med pappan.
Blev rätt bra måste jag säga.
Tror dem har dem hänger vid sina små skåp/krokar i hallen.

THEOS TORSDAG.

Idag va han själv utan mamma i 30
minuter igen och ingen fara idag heller. Fick till och med en släng puss när jag vinka hej då. När jag kom tillbaka va han inne med fröken Åsa på solrosen och hälsa på så jag gick och satt mig med dem andra i stället så de han nog gå en kvar tjugo minuter till innan han såg mig. Han hade sprungit rakt in i en stol där inne medan jag va borta men Åsa trösta och de hade inte varit några rop efter nån mamma inte. Känns skönt!
Idag fick vi även äta lunch där och Theo skötte de helt okej även om de va väldigt intressant med allt som han inte skulle ha. Men fullt förståeligt då de va första lunchen där.
I morgon är tanken att Jimmy ska va med Theo där. Då ska lunchen intas utan föräldrar närvarande. De ska bli spännande att höra hur de går.. Känner att de nog kommer bli värre de än att lämna honom där själv när jag är i huset bredvid. Men de är bra att vi får lära oss
alla tre.

Efter 12 åkte vi hemåt så Theo fick busa lite med pappan... Och sen gick bilen mot Östhammar och Lottas där jag skulle göra lite jobb blommor åt Fonus. Theo somna i bilen innan vi kom från garage uppfarten hemma. Och sov till strax efter halv fyra. När hände se senast!?
Vidare åkte jag och lämna av honom hos morfarn så han fick äta lite gröt och busa medan jag va och handla mat.
Väl hemma sover han tillslut sött i sin säng nästan två timmar senare än vanligt för då ville man minsann inte sova inte.


DAG 3 PÅ HUMLAN.

Och idag va första gången jag lämnade Theo själv en stund. I 30 minuter va jag borta och de hade gått jätte bra. Inga problem alls sa dem. Mammas duktiga kille.


BILDER FRÅN DEM SENASTE TVÅ DAGARNA.

Lite blandade bilder på saker som hänt måndag och tisdag.. Dock inga dagis bilder men de kommer nog de me måste ha tillfälle att ta några bara. Faster Linda va här och hälsa på nu ikväll och Theo blev så glad.

Theo verkar trivas på dagis så här långt i alla fall. Han har inte varit ledsen än och inte varit speciellt mammig. I morse när vi kom innanför dörren tog jag av honom skorna och medan ja gjorde detsamma så försvann han fort som attan.... In i lekrummet så klart med overall mössa och vantar på. Så bara försöka få med honom så vi kunde klä av först. Sötnosen <3
Sen satt han länge och lag pussel med fröken Caroline, på en liten stol vid ett litet bord... Inget av de har hänt förr. Och han va så duktig och undra inte alls va mamma va och han kunde så många saker och djur vart dem skulle vara och hur dem lät. Så i morgon är de dags igen och på em ska vi på 1 års kalas hos kompisen Livia. Tror Theo kommer va en trött kille i morgon kväll.


P.O.P FLICKA.

Så otroligt fina rosa/vita kläder från polarn o pyret. Hade gärna köpt detta men nja passar inte till min lille prins. Men en prinsessa hade varit så fin i de.
Älskar den rosa nyansen, jag som aldrig varit någon rosa person.


FINA NYHETER.

Några nya fina polarn nyheter som jag spana in på nätet nu på morgonen. Den grön vit randiga tröjan är ett måste till våren. Såå fin. Tur vi har fått fina rabatt checkar att utnyttja.


LÖRDAG.

Igår började vi dagen med att åka till morfarn, tanken var att Theo skulle sova middag där men de blev inget av de. Mycket roligare att leka med bästa morfar!
Efter lek och våfflor for vi vidare mot Östhammar och 4 års kalas hos Theos syssling Elina. Kalasande och lek gjorde Theo helt slut så på hemvägen tog han en liten tupplur. Så väl hemma igen va de full rulle igen.
Bästa faster Linda som fick komma hem från sjukhuset en sväng igår em var över och hälsa på oss. Theo blev så glad att se faster och skulle leka och läsa böcker för fulla muggar. Lycka!


FREDAG.

I fredags var vi äntligen till fotografen eftersom han inte kom förra gången. Theo skötte sig bra, hade önskat att han var lite mer samarbetsvillig men för att vara 1 så skötte han sig bra ändå. Kan ju inte begära hur mycket som helst av en som inte förstår. Vi fick förhoppningsvis lite bra bilder i alla fall.

Sen åkte vi till Uppsala och hämta forden som varit på lagning. Åkte vidare till ackis och hälsa på Linda. Theo älskade sjukhus korridorerna och sprang runt som en liten vilde och undersökte stället. Efter några timmar åkte vi hemåt så Theo kunde få hoppa i säng.


NYA DOJOR.

Theo har fått nya skor, dock lite stora än men dem kommer passa bra i vår och sommar. Så himla fina, älskar såna där skor och med halva priset på rean så kunde Theo och jag inte låta bli när vi va i stan tidigare i veckan. Nu kommer Theo och pappan matcha varandra då puma är Jimmys favorit märke. Dem är otroligt smidiga att få på och ser väldigt sköna ut. Har ju själv ett par i svart ;)


BEBISAR.

Ännu en vän ska bli mamma.. Så underbart härligt. Verkligen de finaste och underbaraste som kan hända sina vänner och nära. Kommer alltid genast att tänka på när Theo låg där i magen och man kände hur han böka runt och höll låda. Alla sparkar och all kärlek. Så overklig känsla att någon bor och växer i magen. Två av mina barndomsvänner ska få sitt första barn i maj, en annan vän ska detsamma i juni. Och så många till som vi känner som ska få bebis i år. Och då har året knappt börjat. Lycka!

Kunde inte låta bli att kika in några mini plagg på mobilen medan jag försökte vakna (Theo ville upp kl 6) finns så mycket sött.


SPEGEL SPEGEL PÅ VÄGGEN DÄR.


I BRIST PÅ ANNAT.

Kollar jag på skor.. Något nytt par bör införskaffas inför våren så kan ju alltid kolla lite vad som erbjuds.
Börjar ledsna på allt nu så nu går jag på extra batterier och försöker sysselsätta mig med vad som helst. Under dagen har de varit ganska skapligt med bara låg feber, förkylning och hosta... Så julen försvann från vardagsrummet. Men mot kvällningen öka så klart febern igen så nu är de soffan som gäller och snart också sängen och sova. Jimmy är feberfri nu med hosta och förkylning "bara". Så de borde vara min tur att va kvitt den till jag vaknar i morgon.


NÅGOT BÄTTRE MORGON.

Theo vakna kl 6 men fick honom att ligga kvar till 7 medan jag halv sov bredvid honom. Känns lite bättre med febern just för sekunden i alla fall. Skönt de men än ska vi inte ropa hej.
Theo satt sig i soffan när jag slog på barnprogram och tro de eller ej han satt kvar hela 5 min och tittade. Just nu leker han med sin lilla golv mopp och "tvättar" golvet i vardagsrummet. De gäller att lära i tid.. Undrar om vi borde köpa honom en dammsugare också och en tvättmaskin. Han har ju redan ett kök han älskar att laga mat i. Våran sötnöt!


MER ÄN LESS.

Den här vecken har verkligen inte gått enligt planering. Stor suck!! De vände inte, ligger till sängs med mellan 38 och 40 graders feber. 38 går att stå ut med och va uppe men sen i natt pendlar de upp till 40 hela tiden. Just nu också och familjen kan lätt värma Theos välling på mig ikväll. Jimmy är lite piggare nu och uppe på benen men med lite feber som går upp mot 38. Morfarn kom nu på em och leker med Theo.. Bästa morfarn/pappan som alltid ställer upp. Fick äntligen riktigt host medicin på recept hoppas nu hostan dämpas. Ligger i sängen nu så jädra uttråkad gör ont i ögonen av att kolla på mobilen men blir galen av att bara ligga och göra ingenting. Theo är bara lite snorig och hostig som tur är och han sov riktigt bra i natt.. Vakna bara och hosta några gånger annars inne hos sig till kl 6 från 19.30. Och han somna på stört också. Hans fläckar börjar blekna lite och förhoppningsvis är dem snart helt borta. Så där ja nu va de bara en sak kvar.. Jag vill bli frisk!!!!!!


LILL KILLEN.

Efter vårdcentral besök och mat hos morfarn är de nu dags att sova. Theo sover som en stock sen några timmar tillbaka. Medicin intagen och mamman hoppas de ska hjälpa mot dem dumma utslagen/betten. 10-15 stycken som har funnits där sen lördagen före jul. Som
Började som små prickar han inte brydde sig om tills nu vid nyår när dem börjat klia och blivit stora upphöjda fläckar i stället. Bilden visar den på armen som ser ut som ett hjärta och är lite mindre än en krona. Hmm undrar ja va han åkt på om de är reaktion på hostmedicinen blandat med bett från morfarns ved.. Hoppas de lugnar sig och lägger sig av medicinen. De har aldrig dykt upp fler utan dem som redan fanns har ändrats. Vilket som så borde de väl ha räckt med tre veckors förkylning för familjen.. Vi blev fiska lagom till jul när Theo åkte på prickarna och nu strax före nyår för Theos del till nyår för Jimmys och idag för mig själv så är vi där igen. Hosta som är hemsk och killarna är förkylda jag fick feber idag. Så jädra less kan vi få va friska en liten stund så man hinner göra annat än och hålla sig innanför husets väggar. Vi vill träffa folk och Theo vill leka med sina kompisar. Snälllla gör denna sjukdoms period kort och låt Theo bli frisk från sina otäcka fläckar. Sova och hoppas på nolll feber när man vaknar.


RSS 2.0