PÅ KURS I FALKÖPING.

Gu så dåligt jag är på att uppdatera här känner jag. Just de med att skriva också men de får bli lite si och så tills tid lust och ork infinner sig. Är alltid så sjukt mycket så man orkar inte sätta sig ner.

Just nu ligger jag i sängen på mitt hotellrum i Falköping. Har varit hemifrån sen i söndags eftermiddag och känns mer och mer konstigt att inte va hemma hos killarna. Jobbigast va så klart första natten och de där med att hoppa på första tåget och lämna allt. Men nog är de skönt också, sova om nätterna, buffé frukost hotell lunch och middag och väldigt trevligt folk att umgås med. Sista natten nu och i morgon blir de frukost och lunch på hotellet/akademin sen dags att åka dem tre tågen hem och sen får jag träffa mina älsklingar igen. Theo har väl glömt bort sin mamma snart han och jag som alltid varit så nära varje dag hela tiden. Nej då men de kändes inte alltför skoj att åka hemifrån i söndag. Jag har haft många jobbiga tankar om detta inför resan.


THEO I UMEÅ.


KALAS PÅ JOBBET.

Igår va kungen och drottningen på besök i Östhammar och då tyckte dem på kontoret att vi skulle ha de lite festligt och kalasigt så de vart flaggor på fasaden planterade blommor på trappen tårta godis och inge jobb under hela em. När dem gick förbi oss ner mot torget kunde jag inte låta bli att knäppa ett kort.. När dem ändå bara va 1,5 meter från mig. Och nog vinka hon till oss allt.


UTE PÅ TOMTEN.


BRUKA DESIGN.

Tänk om man nån gång får tillfälle att komma till någon av bruka designs egna butiker och frossa i allt deras fina porslin och alla möbler och inredning. Finns några butiker i Uppsala (en i Östhammar) som säljer en mini del av deras sortiment, men i Stockholm där finns dem där stora egna bruka butikerna.. Himmelriket!
Djupa skålar, skålar som påminner om en blomma i formen, fina muggar, fat, skålar med text m.m ååååå vill ha!


BUSMONSTER MÖSSOR.

Tänkte beställa hem en eller två busmonster mössor till Theo. Man kan verkligen inte få för många mössor (eller hur Emelie) men så var de det där med att bestämma vilka som är finast och passar bäst och de är inte speciellt enkelt. Emelies Livia har flera därifrån och dem är så fina. Finns även med namn men jag vet inte riktigt om jag vill att Theo ska ha de eller inte, är både och de där. Här är några av favoriterna...


UNDERBART MATEUS PORSLIN..

Om man ändå vore rik. Så himla fint porslin, äger fortfarande bara de fina lilla fatet jag fick en gång när jag fyllde år. Har tänkt köpa fler varianter så många gånger men varje gång varit för snål. Skulle så gärna vilja ha en lite större skål och några fler fat/tallrikar, både stora och små. Dem flesta färger är så fina!
Grått vitt rosa lila petrol/turkos grönt.... Vill haaa!!
 

RSS 2.0