LITEN SJUKLING

 
Våran lilla skrutt fick sin 3 månaders spruta igår mitt på dagen och han va så ledsen och hängig hela dagen sen. Inte alls likt honom och på kvällningen kom febern. Stackarn va så varm och ledsen. Natten gick ändå över förväntan, han hade svårt att äta och ville mest sova nära. Nu på em börjar han lika mer sig själv igen.. Lilla vännen. Så svårt när dem är så små, Theo slapp febern på första sprutan han fick de vid dem kommande i stället. 
 
 
 

LITE LINDEX FAVORITER - JUST NU

 
 
 
 
 
 

KÖP 3 BETALA FÖR 2 - KAPPAHL

 
 
 
 
Sugen på dessa skönheter till lillebror, han har bara ett par bodysar i 62 än och den storleken har precis invigts. Och nog matchade dem snygga brallorna fint till plaggen också. Har en del byxor kvar efter Theo, dock bara blåa. Skulle sitta fint med en matchande mössa nu när de verkligen började bli höst ute över en natt. Burrr..
 

TIDEN GÅR - LITEN SAMMANFATTNING AV JULI

Åh så fort de går, kollar igenom bildarkivet på datorn. Måste lägga över massor med foton till den andra hårddisken (i fall datorn skulle paja) men tiden, när ska jag hinna med de. Skulle även vilja framkalla lite foton igen och knäppa fler vore också på sin plats. Har mest mobilbilder och inte alls lika mycket vanliga kort som de är från när Theo va plutt. Måste bättra mig! Samma när de gäller fotoböcker, har så många ideer på flera stycken men när ska jag hinna sätta mig och göra dem då. De är ju inte gjort på en kvart direkt.
 
Båda barnen sover, Jimmy städar timmerbilen så då kan mamman passa på och sitta på rumpan en liten stund. Hittade i vilket fall lite alla de möjliga foton nu när jag satt mig vid datorn och kikade. Här några från när Theo ville att jag skulle knäppa kort på honom med Victor. De är ca 1 månad sedan så Victor va nästan 2,5 månad här.
 
 
Och här några dagar tidigare ändå när storebror absolut skulle stå bredvid vagnen och mamma skulle hämta kameran och knäppa kort på dem båda när lillebror låg och sov.
 
 
Ibland eller jag menar ganska ofta är våran Theo en riktig buse, kommer på små och stora hyss, kommenterar allt man säger och härmas, trotsar som bara den för att nästa sekund vara världens mysigaste och omtänksammaste kille. En salig blandning precis som de ska vara.
 
 
 
Victor och mamman kanske kan få vara med på ett hörn också, känns som de här råka bli en liten bild bomb från juli månad. Och när vi ändå håller på så kör vi lite till från samma månad.
 
 
 
 
 
En otroligt suddig mobilbild men jag måste bara visa våran stolta stora kille som va på gränby och köpte leksak (bradbilen och ambulansen från tidigare inlägg) med sina egna sparade pengar. Tror han växte flera cm de tillfället. Han valde betalade och bar sin egen påse. Som han va lycklig! och mamman vart tårögd. Fina små tillfällen att minnas lite extra.
 
 
 
Theo har blivit en hejare på att cykla på sin nya cykel han fick i storebror present utav mormor och Erik nu i maj när lillebror kom. Han fick den ganska så omgående efter Victor föddes men fram till i början på juli så ville de sig inte riktigt han kunde ju cykla på den men han gav som upp om de blev en liten motgång (lik sin far men söt ändå) Men sen plötsligt så satt de och nu går de undan.. Man hinner knappt med när han drar på. (En liten skymt av Jimmys nya arbetsplats där på sista bilden också)
 
 
 
Å så avslutar vi med en liten Victor som växer så de knakar. Här kör han lite mys på täcket i sitt rum. Han visar också att han inte är någon still kille utan han ålar sig fram över täcket och blir så förbannad när de tar stopp i mellanåt och inte går någe bra. Fick vända på honom och ta en liten mys paus så han fick ligga och prata och skratta lite i stället en stund. För övrigt så har han ju vänt sig från mage till rygg men rygg till mage går de sämre med. Ännu har han inte (mitten på augusti) vänt sig helt än han hamnar allt som oftast på sidan i stället. Men så nära som han är så kommer de nog när som helst. Han till skillnad från Theo när han va liten är inte lika mycket på golvet för storebror är rätt ivrig av sig och springer åt ett håll och tittar åt ett annat så mamman vågar inte riktigt ha lillbror på golvet hela tiden när Theo är i farten. Så därav blir de inte lika mycket tränat heller. Men magträning de behövs inte för den här killen i alla fall för de är det enda han vill ligga på. Rygg va är de, nja kanske lite medan vi ligger och gosar och snackar lite sen ska jag över på magen igen.
 
 
 
 
 

PUST!

Pust och stön... Varför uppskatta man inte tiden med bara ett barn mer än vad man gjorde. Tänk så lätt allt va då... Idag verkligen måste jag till affären och handla, gapar tomt i kylskåpet. Och de finns noll möjlighet att släpa med sig båda barnen. Hade de inte varit så varmt så hade de ju funkat någelunda att ta vagnen. Dock får man knappt med sig några varor men en nödlösning i alla fall. Nu väntar jag på att pappan ska komma in, han måste kära klart grundet först bara. Sen ska jag smita 20 min till affären medan han äter middag och ska vidare ut igen.
 
Det var längesen jag kände ett så här starkt behov av att komma iväg en hel dag själv (och min andra hälft Victor så klart lär ju me) och bara göra sånt som är kul... Eller ja blanda nytta med nöje kanske. Skulle behöva iväg och handla lite grejer i stan och de är inte ens bara skojig shopping utan mycket måste ha saker. Men de spelar ingen roll va de är jag ska göra bara jag får göra de själv och inte hemma.. Vi har inte varit iväg speciellt mycket på Jimmys semester, en gång furuvik, två gånger Uppsala för mathandling och andra förnödenheter och en gång Älvkarleby till barnens mormor. Jag behöver få komma ut ur detta hus!!! Nu!!! 
 
Varför va man inte mer tacksam över hur lätt allt va med ett barn... Att få gå på toa ifred två sekunder är rena lyxen om man nån gång råkar få de tillfället.. 
 
 
 
 
 
 

DAGENS THEO.

Frågade Theo vad han kände för till middag idag, mamman och pappan ska grilla kött men de brukar inte gå hem hos herrn...
 
Mamman: Theo vad vill du äta till middag idag, kött, grillad hamburgare eller vill du äta pannkaka?
Theo: Hmmm jag vill inte äta hamburgare de åt jag igår ju (till lunch idag)
Mamman: Vad vill du ha då?
Theo: Hmmmm jag vill ha pannkaka ju...
Mamman: Aa visst de får du
Theo: Så bra..... (efter en stund tittar han på mig och lägger huvudet på sne) Betalar du da?
 
 

UTE PÅ TOMTEN.

Några just nu bilder från våran tomt. Förra året gjorde vi med hjälp av pappa om panelen på garaget och jag målade de lilla förrådet på sidan om (Dock ej dörrarna som vi fundera då på att byta ut). Denna sommar blev de panelen på huset på samma sida och dörrarna till förrådet blev målade då vi kände att de inte finns tid till byte.. Nu ser äntligen de helt ut från ett håll. Bara en massa brunt runt fönster som ska målas nån gång och hus grundet som ska bli grått efter dräneringen. 
 
Nästa sommar blir de ny ingång vid altanen och ett däck där, olja in hela lär också göra fast de kanske hinns med innan, ny panel på söder sidorna och säkert något mera. De är planen i alla fall för allt de kommer aldrig hinnas med i år. Vi måste hinna njuta något av våra små barn också. Vi har ett projekt kvar efter allt rörande dräneringen och de är ny entré trapp då den befintliga är helt slut rostig och plankorna är mer eller mindre murkna. Vill verkligen hinna få dit en ny innan någon kommer ramla igenom den. Den kommer aldrig klara en vinter till. Bara frågan hur man får till en? Och hur den ska se ut. 
 
 

RSS 2.0