MED THEO HELA NATTEN.



Så här ser det ut numera när Theo ska sova för natten, en hel rad med bilar längs kanten (oftast bara blixten och hans kompisar från filmen men ibland även andra favvo bilar) och huvudet det ska man ha i fotändan av sängen. Varför va som vanligt? 



GEGGAMOJA TILL LILLEBROR.

Dem här skulle jag vilja ha till lillebror eller i alla fall någon av dem då man inte riktigt är gjord av pengar.. 

 







Finns fina mössor till också och "haklappar/dregglisar" och de kommer säkerligen vara rea på dem innan de är dags för lillebror att använda dem.. Sådär lagom till de är höst och nya kollektionen släpps men som vanligt vill man ju ha de nuuuuuu. Börjar fatta lite smått att de ska klämmas ut en unge till snart, även fast jag mår som jag gör och känner den lille parveln mycket aktiv som han är men jag förstår ändå inte riktigt att jag är gravid och att Theo ska snart bli storebror. Vecka 29 idag, bara 11 veckor kvar till bf. 11 veckor går sjukt fort... 
 
 

FREDAG.

Ligger i sängen bredvid världens gosigaste Theo. Han ville sova middag i mamma och pappas säng, sova hos mamma mysigt sa han då jag redan lagt mig i sängen innan han ätit klart sin lilla mini lunch. Och efter att han himlar med ögonen och pussat och kramat extra mycket på mig så kunde jag ju inte stå emot. Sover annars mycket sämre när han ligger bredvid men nu är det ju bara lite lunch vila och inte för hela natten, jag har heller ingen plan på att sova någon länge tid utan ligger mest ner för att försöka vila bort min förkylning.

Tidigare idag så har han och Jimmy lekt massor på Theos rum, byggt lego, sjungit, sparkat boll, kört med bilarna och kollat lastbilar på telefonen. Mamman va med en stund till och från också men rackarns så hängig jag känner mig. De gör till och med ont i ögonen. Känns som dem rinner och svider men de är bra de sistnämnda och ser inte ut som nån inflammation eller nåt så de sitter väl bra ihop med förkylningen. Har så svårt att försöka äta och dricka när jag är förkyld, de smakar inge bra i vanliga fall och nu smakar de pest och pina. Sen nyår har de varit magsjuka och akupunkturen som jävlats med mig och så nu detta medan Theo har vattkoppor. Känns som att de alltid ska vara något som ställer till det. Theo är dock jätte duktig och jag är förvånad att de går så pass bra, de är nätterna som är värst bara. Men jämför jag med hur många andra sagt att deras barn haft de med och undertiden vattkopporna härjat så verkar detta väldigt lindrigt. Men så mycket kliar han ändå inte och de va ett dygn hittills där febern va plågsam. 






VAGN ELLER INTE.

Funderar på att köpa en vagn till babyskyddet, hade även dem tankarna när vi fick Theo men de blev aldrig av vilket jag ångrar lite. Då vi har en akta graco stol (både den efter Theo och en "ny" som Theos kompis Livia haft) så lär de bli en sån vagn i så fall. Om den passar till Theos vet jag inte då den har några år på nacken nu men gamla basen passar på nya skyddet i alla fall. Frågan är om man ska lägga några kronor extra på den mycket snyggare evon eller om man ska snåla ut och köra billiga varianten som inte är fullt lika rolig. Vore skönt att kunna köra lillebror i stället för att bära stolen överallt speciellt då storebror också ska med som tex till dagis och hem. Då min kropp är trasig och slut kommer de ta tid att komma ikapp och att bära tung bebis plus stol är inte de optimala för min kropp och rygg. Samtidigt känner jag att tänk om de är onödigt, tänk om jag inte kommer använda den så mycket som jag tror nu.. 
 




EN BUSIG KILLE.

Fick ett mms av Theos faster Linda igår, hon hade knäppt på Theo i helgen när hon va förbi här och lekte med honom. Våran lille galning som ska busa och spexa. Här iklädd endast t-shirt blöja och Jimmys foppisar. 





70%.

Idag är dagen... 70% avklarat. Natten har varit hemsk, halsbränna som tagit knäcken på mig, sov ett par timmar med reservation för att ha vaknat där i mellan för tre toabesök och att vända sig tjugo gånger för att de gjort för ont eller för att lillebror försökt trycka sig ur magen. Vid 23 vakna Theo och grina va så ledsen varm och hade de så jobbigt. Vi somna nog om vid halv 1 kanske 1... Och sov till 2. Sen samma visa igen, ledsen kille som hade de så jobbigt. Jimmy vakna av oss vid 3 och åkte hemifrån vid 4. Då precis innan han åkte skulle Theo få lite mer mot febern och lite välling men medan Jimmy gjorde i ordning somna lill killen och mamman gjorde honom sällskap. Vid 6 vakna han och sen har de varit full rulle. Mamman snorar än mer idag och huvudet dunkar. Jag som inte "får" vara mer vaken än jag redan är på nätterna för att orka med både mig själv och att få slippa må lika dåligt, spy lika mycket och inte åka dit och bli lika dålig igen. Suck! Förstod att denna natt skulle bli så här eftersom Jimmy va tvungen att jobba idag och inte kunde stanna hemma. Men i morgon ska han va hemma och i natt när Theo vaknar lägger mamman sig i källaren (om hennes psyke klarar va ifrån Theo) så får pappan ta natten. Morfarn (som alltid är guld värd) kom nyss innanför dörren, va gjorde vi utan honom. Theo och han leker lite just nu, kokar kaffe och lagar mat i Theos lilla kök. Jag ska vila hela förmiddagen, huvudet och näsan känns helt igenkorkad. Kanske jag orkar klippa morfarn när Theo sover, behövs och skulle gjorts många veckor nu men inte passats in orkats med eller funnits tid. 
 
 
I vilket fall så har jag unnat mig en 70% present till mig själv, den står på köksbordet och är så fin. Valde länge och väl då jag vill ha såå många av dem. Bild kommer sen när jag orkar mig upp ur sängen. Och om jag ska va ärlig så blev de faktiskt en till sak, den har jag däremot bild på och ser ut så här..
 
 
 
Rosé och med min fina rabatt på guldfynd kosta den mig inte många kronor alls därför tyckte jag att jag förtjäna den också denna gång, de har varit sjukt jobbigt under hela hösten och vintern och att känna sig lite fin med en klocka på armen piggar upp lite de me. Små saker gör skillnad. Måste byta batteri i mina två andra klockor så kanske man kan börja använda dem igen också, men eftersom jag har några smycken i rosé nu så passar klockan så fint ihop med dem. Hade även en rabattis där jag köpte min andra 70% sak så de kändes nästan liten lyxigt att unna sig utan att betala några mängder för de.. Vardagslyx i shoppingformat.
 

LITE SMÅFOLK TILL POJKARNA.

Under morgonen har vi legat på soffan och kollat på filmen om bärgaren om och om igen gissar på att de är sjätte varvet den snurrar nu. För att inte bli helt knäpp i skallen så låg jag och spana lite på nätet undertiden... småfolk kläder både på rean och vår nyheter. Fanns så mycket fint!
 
Till storebror...
 


 


 
 
 
Och till lillebror..










DAG TVÅ.

Theo vakna kl 04.50 idag, jäsp! Men han sov rätt bra i natt i alla fall så de va skönt. Vakna och ville sova med mamma och pappa vid 23-24 och somna om hos oss ganska omgående. När han vakna hade några prickar/blåsor börjar spricka, några såg de ut som att han hade kliat sönder. Och en del nya prickar hade ploppat upp lite varstans på kroppen bl.a. i ansiktet. Igår em hade han 38 graders feber och de har hållt i sig sen dess. Har dock inte tagit någon temp på honom idag än men han är inte riktigt lika varm nu på morgonen som han va igår. Nästan som vanligt med energi till tusen men blir ledsen för minsta lilla så inte helt pigg inte. 

Igår kväll kom mormorn och hälsa på också, hon hade varit med dem på sitt jobb på något möte med middag och åkte bil så hon stanna till här på vägen hem. Hon fyllde år igår så vi passa på att gratta henne lite när hon så passande kom hit. Jag baka sockerkaks bottnar dagen innan och igår gjorde vi tårta av dem. Skulle bli en liten stubbe men de blev inte så liten. Väldigt hög och mastig. Theo hjälpte till och bl.a. garnera den med färska hallon och strössel. Han själv ville inte ha någon tårta och ingen mat eller välling heller. Så han fick glass och lite päronsaft. Glassen åt han nästan hela sen ville han inte ha mer. Märks att de inte riktigt är som de ska med den lille herrn. Han frågar efter festis (päronsaften) men säger också ont i magen mamma vilket brukar betyda att han är hungrig. Nu på morgonen var de också bara festis som dög men bättre de än inget alls i alla fall. Några smörgåsrån och lite frukt fick han också ner under dagen. 

Är ruggigt trött idag och om någon timme eller två kommer morfarn hit igen. Han har bilen på service en bit härifrån och kommer förbi när de är klart. Sån tur att vi har morfar, va skulle vi göra utan honom. Även fast Theo är väldigt mammig just när han är hängig så underlättar de verkligen att kunna få vila sig lite till och från och bara kunna koppla bort lite. Får se dem kommande dagarna om Jimmy kommer vabba och va hemma med oss, hans lastbil ska in på lagning och blir borta en vecka så han kanske inte kan jobba så mycket ändå och vore guld värt som han va hemma lite också. Kanske morfarn kommer lite ändå och grejar i vårt sovrum, igår kom han med en kärra full med material så de finns att göra. Längtar lite tills allt är klart, inreda lillebrors rum och få sova inne hos oss igen. Har inte riktigt kommit till ro i de "nya" rummet än, sover ändå väldigt dåligt om nätterna och byte av rum verkade inte underlätta ett dugg. 


VATTKOPPOR.

Igår efter dagis upptäckte jag en prick på Theo i ljumsken när han satt på pottan. Vid läggning upptäcktes även fem andra på mage och rygg. Då våran Theo alltid i stort sätt har prickar på kroppen, otroligt känslig hud och väldigt lätt att få utslag av bl.a. viss mat. Den i ljumsken började bli svälld och uppblåst, aha vattkoppor va min första tanke då grannens Aaron fick sina första prickar igår för två veckor sedan och Theo och han lekt massor på dagis den dagen och på fredagen innan helg ledigt. Så inte speciellt konstigt om han åkt på de och att få andra prickar just den dagen två veckor efter Aarons första kan ju inte bli mer sammanträffande. Han sov mellan 20.30 och 05 i morse pigg och glad när han vaknade och har ingen feber och är mest som vanligt så här långt. De har ploppat upp fler prickar sen han vakna och alla dem första har fått blåsor nu så de känns som att de inte är några frågetecken längre, de lär vara vattkoppor.


Glömde jag nämna att jag vakna med ont i halsen i morse? Känns som jag inte direkt behövde de också just nu. Att försöka leva normalt och försöka äta lite ta hand om en vattkopprig just nu pigg kille och sen bli "sjuk" själv känns inte som någon bra kombo. Suck! Förhoppningsvis får han inte värsta slaget av koppe sjukan. Hoppas hoppas hoppas de blir lindrigt. 



VÅRAN LÖRDAG.

Igår ville vi göra något tillsammans och inte hemma, komma ut en stund. Så vi åkte iväg på en liten road trip, med början på thuns. Vi han inte ens komma hemifrån innan vi höll på att bli kvar hemma. Jimmy skulle fälla ihop Theos vagn och bära ut den till bilen. Problemet va att spärren till låset åkte upp när han precis hade lyft upp vagnen och hans finger fastna i låset... Ingen vacker och skön syn. Men efter ompysslande och omplåstrande så åkte vi iväg ändå... 
 
På thuns skötte sig Theo relativt duktigt, de där med att åka iväg med honom och shoppa är inte riktigt optimalt längre. Vart bara ett utbrott från hans sida på slutet då han stack iväg från oss och skulle utforska på egen hand. Jimmy och han satt och kika film en stund vid "filmhörnan" för att fokusera på annat en stund. Och alla leksaker va jätte kul att kika på. Theo valde ett par badbrallor med blixten på, dem behövde han så de va inget onödigt köp. Den höll han fast vid hela besöket. 
 
Jag som behövde uppdatera garderoben lite med några icke mammakläder men gravid vänliga hittade glädjande nog hela tre tröjor, längesen jag fynda tre klädesplagg till mig för runt hundra lappen styck. Har inte direkt varit så sugen på att köpa kläder till mig själv sen den här graviditeten började. Men nu när man både kräver en mindre storlek samt mer magvänliga plagg så finns de inte så mycket i garderoben som sitter som de ska. De mesta ser ut som tält och är för knepigt vid magen. Theo fick två tröjor, en mössa och badbrallorna.. Lillebror två par byxor och pappan ett par skor. 
 
Efter vi ätit lite mini lunch vid bilen åkte vi mot stan för att slippa alla fina kurovor på hemvägen. Stanna till på två ställen och sedan en liten hamburgare innan vi åkte hem igen. När vi va hemma igen börja mamman må sämre, för hon ville också testa en liten burgare så klart... Ååååå jädra liv, önskar så att jag kunde äta normalt och vad som helst igen. I vilket fall så blev resten av dagen väldigt lugn. Mys med familjen och bara vara.
 
Här är Theo och lillebrors shopping..
 

 
 



Såg lite alla de möjliga fina saker som gärna hade fått komma med hem men vill som inte köpa en massa sånt nu när vårt sovrum är under omvandling. Inte lika kul att städa och piffa då. Och desto roligare att köpa och inreda när rummet är klart sen.
 


 

VECKA 28 IDAG OCH DET ÄR 90 DAGAR TILLS VI FÅR TRÄFFA DIG <3



 




NY DUSCHAD TUFFING.






THEO KNÄPPER KORT.


Bus grodan ville att vi skulle knäppa massa kort före dagis här om dagen, han ville trycka och spexade på för fullt. 


 

POLARN VINDFLEECEJACKA.

Fick ett mail från polarn o pyret idag, 100kr rabatt på vindfleecejackorna. Toppen jag som precis tänkte ta och shoppa en till Theo. Kunde inte komma lägligare. Nu är det bara frågan vilken färg/modell det ska bli.. Lite sugen på den i turkos, bryta det gröna mönstret lite. Hmm.. Har fortfarande inte utnyttjat min bonus som går ut i slutet på mars så med den blir det ännnuu billigare. Perfekt!
 
 

ORDNINGEN ÅTERSTÄLLD.

Killen är hemma igen, ligger just nu och sover middag i sitt rum. Underbart att ha honom hemma och snacka om att de blir en helt annan ljudnivå. Killen kan både snacka för fulla muggar och kuta genom huset i 120 utan större paus om och om igen. Bästa älskade Theo! 

Under förmiddagen han vi med att kollar bilar film, leka med alla djuren och bilarna, plocka ur vårt sovrum och ställa in vår säng m.m i lillebrors rum, äta lunch och busa. Theo provade Jimmys tjocktröja och den va bara "lite" för stor så nu vet vi vad han kan ha på sig på knut nästa år. Lätt fixad utklädnad. Han sprang runt och sa dumma spöke och buuuuuu. 



USCH OCH FY.

Theo sover nu sin andra natt hos morfarn, i morgon får jag äntligen krama och pussa på honom igen. Mammas fina kille. Han har de så bra hos morfar, leker för fullt. Mamman då, jo hon har de inte riktigt lika bra. Jädra pest just nu kan jag säga. Kommer som de verkar bli tvungen att ringa förlossningen och be om en omgång dropp. Och eftersom jag inte varit där tidigare utan då på gynakuten så blir de väl bedömning först och sedan vidare till rätt avdelning. Undrar vart man hamnar då, spec. mvc kanske. Jimmy smått tvingar mig att ringa och prata med dem i alla fall, kan inte mer än i värsta fall få ett nej till hjälp och då får jag väl tjata/börja böla så kanske dem tar emot mig. Gör inget annat än mår jätte illa och spyr nu. Ingenting smakar inte ens vatten, spyr frukosten helt plötsligt eller får behålla den men spyr allt under hela eftermiddagen. Alltså ingen koll längre, tidigare under senare delen var de i alla fall antingen eller. Men inte nu. Idag kom allt upp under morgonen/fm kunde små äta lite på mina smörgåsar under dagen på em fick jag behålla en korv och lite mos men de är på vippen att de får vara kvar så dagens mat sen jag vakna tills nu när jag ska sova är... Nästan två små smörgåsar, vatten kanske högst 1 liter, en liten bit av en kaka med lite choklad på, en korv och lite mos + ketchup på. Vilket jätte intag av mat man får i sig. Och hela tiden känns de som man äter något som är mögligt. 
Jimmy och jag var till stan idag en sväng, skulle köpa ett par grejer till sovrums renoveringen, jag satt kvar i bilen medan han handla sen upptäckte jag att de var barn loppis i Fyris park en halvtimme senare så vi åkte dit en sväng. Första gången vi varit där och gu va med folk. Hittade en skaljacka till Theo för en hundring de va mina fynd de. Dit åker jag garanteraf igen. Kom också hem med en ny mobil vilket också va en av anledningarna att vi åkte in.
Nu sova för hela slanten så jag mår bättre i morgon. 


BILAR.

Theo är helt kär i sina bilar och kom in till mig i morse mitt i första cars filmen och sa mamma måste åka köpa Rödis. Jag vill ha sån. Och sen låg vi länge och kollade på min mobil efter någon bra sida med bilarna på. Hittade faktiskt på en som hette playlek eller något liknande och dem hade väldigt många ur både ettan tvåan och flygplan. Till och med Rödis. Har inte sätt den i någon butik heller inte Sally och Holly men dem hittade vi också på. Måste köpa dem mamma sa han igen. Gulle! Han vill så gärna ha Mack lastbilen men vi säger att då måste man vara snäll kille och lyssna på mamma och pappa så kanske man får den i storebror present sen när lillebror har kommit till världen. Han vet mycket väl om de för han säger varje gång sen när lillebror kommer. Funderar på om vi ska kika in på dialect i morgon efter Theos besök på Östhammars sjukhus, dags för astmakoll och se om de kan finnas någon liten bil där i alla hjärtans present så han får välja, men är rädd att dem inte är billigast på dem direkt. 









MAMMA KNÄPP KORT PÅ MIG.

När vi kom till dagis idag ville Theo att jag skulle knäppa kort på honom och han stod still i hela 10 sekunder, så här vart resultatet.
 
 


 

KULLERBYTTOR.

Igår kväll innan Theo skulle sova så kom han in till mig som redan låg och vilade i sängen.. Han började med att han ville mysa och kröp ner under täcket. Sen kom Jimmy in och skulle natta honom och Theo försöker slingra sig som vanligt... Mitt i de hela så gör Theo en kullerbytta i sängen och han utbrister KULLERBYTTA och så skrattar han och vill göra flera flera och flera och inte alls gå och sova. Undrar om de är något han lärt sig på dagis tro, för som sagt vi hade ingen aning om att han kunde de eller att han ens visste vad en kullerbytta är. Liten börjar bli stor! 

TRÖTT.

Denna morgon är jag ovanligt trött, somna strax före tolv vilket inte händer speciellt ofta.. Theo vakna 3.45 och hade nog drömt något för han ville in till mamma.. Barnet somna om vid 4.15 och sov till 5.15.. Mamman somna aldrig om. De första Theo säger när han vaknar är - mamma jag kissa pottan byta blöja sen sitta soffan äta lälling kolla film. Bara upp de! hungrig va jag också efter gårdagens spyor så bara på dem obligatoriska mackorna, drack tydligen för mycket vatten.. De va sååå gott med vatten! Allt kom upp, har inte hänt på morgonen på ett par månader. Morgon mackorna brukar peppar peppar alltid numera få va kvar även om jag börjar må illa direkt när jag ätit dem. Men men, bara ut i köket och göra en ny. Trött som ett as och så less på att spy. Undrar om Theo kommer somna vid lunchen på dagis idag också, sist han vakna tidigt lag han huvudet på bordet sura lite sen sov han.. 
Idag blir de sova middag och vila för hela slanten för denna mamma, åå nu vakna lillebror i magen också full rulle på en gång.
 

BELÖNING.

En vän till mig som också är gravid med bf i maj berättade att hon gav sig själv en belöning vid varje 10% som gått. Alltså för min del nästa gång vid 70% avklarat som de inte är så jätte långt till. Hon har de också lite kämpigt fast på ett helt annat vis. Och jag tror nog jag ska anamma hennes ide trotts att de inte är så många tillfällen kvar innan vi når 100%... 
Har redan sett ut två unna mig själv saker och tror även att jag ska slå ihop dem två sista tillfällena och slå på stort när bebis är ute och köpa en sak som jag funderat på en stund.. Som är välbehövligt för att min kropp ska orka och som kommer underlätta. Jag är sjukt värd dem små presenterna efter att åter igen gått igenom en jobbig graviditet. Jag förstår inte riktigt själv att jag klarar detta, att mitt psyke inte tar ännu mer stryk men de är inte över än. Världens bästa belöning när han är ute men f*n va jag kämpar varje dag för att nå målet. Önskar verkligen ingen detta, en gaviditet vill man ju hinna njuta av också.
 
En sak jag gärna vill ha är en ljuslykta från paradisverkstan, jag har en vit sen flera år tillbaka och jag fullkomligt älskar den. De finns dock alldeles för många som är fina så hur ska jag klara av att välja färg och utseende?! Skulle kunna ha bara deras lyktor (nästan) här hemma, behöver egentligen inga andra. De kommer bli min första skämma bort mig belöning, nu gäller de bara att bestämma vilken. Åå ja jag hade gärna skämt bort mig med en välbehövlig massage eller liknande i stället men de kommer sen när jag klämt ut ungen då behövs de ännu mera om jag ska få tillbaka min styrka. 
 
 
 
 
 

EN ONSDAG.

Fick nålarna idag efter jag lämna Theo på dagis och om de inte sker mirakel i morgon så va de dem sista under denna graviditet för på em idag har de kräkts och mått f*n. Barnmorskan tyckte att jag skulle hoppa över fredagen om jag inte kände mig bättre efter dagens stick. Och de gör jag ännu inte. Bara onödigt att ha tider att passa att sitta och åka fram och tillbaka till gimo två tre gånger i veckan för att ligga där och vila 30 min med nålarna i till ingen nytta. Känns lite som att nålarna sätter fart på illamåendet i stället för att lugna ner de. 
 
Idag slutade Theos fröken på dagis, eller en av dem för mammaledighet så jag pinade mig iväg för att hämta honom trotts att jag inte måste då Jimmy han hem men måste ju säga tack och hej.  Och på återseende så klart då vi säkert kommer ses lite varstans sen när bebisarna har anlänt. Theo gillar henne massor så tråkigt att hon inte kommer vara där på ett tag.
 
 

LESS OCH INGET LINDRAR.

I morgon ska jag få min femte omgång med nålarna, akupunktur mot illamåendet på mvc. Tyvärr tror jag de blir den sista för jag mår inte ett dugg bättre av dem snarare har jag börjat må sämre sen jag började med de. Inget verkar hjälpa mig att må bättre så jag har gett upp nu. Jag är helt enkelt allergisk mot Jimmy eller mina hormoner är de.. Och de spelar ingen roll vad dem ger eller provar på mig kroppen tar inte emot de och de finns inget som lindrar. De är idag 100 dagar till bf.. Jag blir ju inte direkt mindre runt magen, fogar och rygg är redan kämpiga. Lillebror är så sjukt aktiv och de gör mig ännu mer hängig. Hela eftermiddagen har jag bara spytt och försökt äta på något nytt efter men de går icke spyr bara upp de me och mår så sjukt illa. Har ändå sista månaden haft de lite lindrigare med spyorna förutom vid magsjukan då men sen snart en och en halv vecka tillbaka har dem kommit tillbaka mera. Inget mot i höstas men ju längre graviditeten går ju jobbigare blir de ju att spy också. De är nog att må illa hela förbaskade tiden och inte kunna äta, nån spya ibland går an men detta orkar jag inte mer... Kan jag bara få må bra!!!
Kvällsmys med världens bästa Theo <3

I LOVE....ROSA.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

FARLIGT FINT FRÅN VILLERVALLA.

 

MUMIN HOS LINDEX.

Jätte super fina mumin nyheter hos lindex! Blev helt förälskad i den där kombon, fanns liknande set till lillebror och flera andra matcha plagg. Köpte dem här byxorna på bilden under, kunde inte låta bli då han har en t-shirt här hemma med mumin på som han fått från Finland av Inger. Dem passar riktigt bra ihop..
 
 
 

MERA THEO I SNÖN.

Bilder tagna med instagram... Från helgen som var.
 
 

LILLEBRORS RUM.

Har inte hänt så mycket där på ett tag, stått rätt stilla med andra ord. De mesta är redan klart sen flera veckor. I helgen som va var vi in till ikea och köpte garderoben men ena stommen va så klart knäckt så de va bara åka in igen och byta. Nu står den på plats, inredningen ska dock monteras in i den ena och sen ska handtagen dit  på båda.. förutom de så är det bara tre eluttag kvar som ska monteras sen är de helt klaaaart! Det vore så kul att få inreda bebisrum där redan nu men icke, först ska vi bo där inne någon månad eller två. Sen när vårat sovrum är färdig rustat då blir de bebis piff för fullt. Känns så långt till bf men ändå inte. 
 
 

PÅ DAGIS.

Idag när vi kom till dagis hade inte fröknarna hunnit klä på så många barn overallerna än och Theo va inte alls sugen på att stå inne och vänta på sina kompisar så jag följde med honom ut så väntade vi där tillsammans i stället. Eftersom jag inte hade någon viktig tid att passa idag så gjorde de inte så mycket att va kvar några minuter medan han lekte och ville visa mig så mycket han bara kunde. Sen droppa dem ut en efter en och fröknarna också. Theos favorit kompis kom också vid parkeringen så han glömde nästan bort att mamma var kvar. Vinka och sen iväg och leka. 
 
 

BLIXTEN.

Den lille grabben i detta hus har blivit en riktig blixten och flygplans tok, bara dem som gäller just nu. Dem här blixtarna hitta vi på kappahl nu när vi satt och spana tillsammans...
 
 
 

SNICKRA VAR DET JA.

 

BARNTAVLOR.

 
Kollar runt lite på nätet efter fina tavlor till pojkarnas rum. Jag vill att lillebror ska ha en tavla med namn, föd.datum, klockslag, vikt m.m. men de finns ju massor av varianter. Tänkte göra en (beställa) redan till Theo men de blev inte av och nu känns de lite sent han har ju dessutom en målad variant med en skäldis på. Det finns ganska många sidor med fina tavlor på i väldigt olika prisklasser. Gäller bara att komma på vad det är man vill ha.
 
 

FINA VÅR NYHETER FRÅN ME AND I.

 

VÅR EGEN LILLA SNICKARE.

 

RSS 2.0