VÅRAN LÖRDAG.

Igår ville vi göra något tillsammans och inte hemma, komma ut en stund. Så vi åkte iväg på en liten road trip, med början på thuns. Vi han inte ens komma hemifrån innan vi höll på att bli kvar hemma. Jimmy skulle fälla ihop Theos vagn och bära ut den till bilen. Problemet va att spärren till låset åkte upp när han precis hade lyft upp vagnen och hans finger fastna i låset... Ingen vacker och skön syn. Men efter ompysslande och omplåstrande så åkte vi iväg ändå... 
 
På thuns skötte sig Theo relativt duktigt, de där med att åka iväg med honom och shoppa är inte riktigt optimalt längre. Vart bara ett utbrott från hans sida på slutet då han stack iväg från oss och skulle utforska på egen hand. Jimmy och han satt och kika film en stund vid "filmhörnan" för att fokusera på annat en stund. Och alla leksaker va jätte kul att kika på. Theo valde ett par badbrallor med blixten på, dem behövde han så de va inget onödigt köp. Den höll han fast vid hela besöket. 
 
Jag som behövde uppdatera garderoben lite med några icke mammakläder men gravid vänliga hittade glädjande nog hela tre tröjor, längesen jag fynda tre klädesplagg till mig för runt hundra lappen styck. Har inte direkt varit så sugen på att köpa kläder till mig själv sen den här graviditeten började. Men nu när man både kräver en mindre storlek samt mer magvänliga plagg så finns de inte så mycket i garderoben som sitter som de ska. De mesta ser ut som tält och är för knepigt vid magen. Theo fick två tröjor, en mössa och badbrallorna.. Lillebror två par byxor och pappan ett par skor. 
 
Efter vi ätit lite mini lunch vid bilen åkte vi mot stan för att slippa alla fina kurovor på hemvägen. Stanna till på två ställen och sedan en liten hamburgare innan vi åkte hem igen. När vi va hemma igen börja mamman må sämre, för hon ville också testa en liten burgare så klart... Ååååå jädra liv, önskar så att jag kunde äta normalt och vad som helst igen. I vilket fall så blev resten av dagen väldigt lugn. Mys med familjen och bara vara.
 
Här är Theo och lillebrors shopping..
 

 
 



Såg lite alla de möjliga fina saker som gärna hade fått komma med hem men vill som inte köpa en massa sånt nu när vårt sovrum är under omvandling. Inte lika kul att städa och piffa då. Och desto roligare att köpa och inreda när rummet är klart sen.
 


 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0