TIDEN.

Här händer de inte mycket men där hemma händer de desto mer. Sitter verkligen inte och rullar tummarna om dagarna, tiden springer förbi  och jag hinner i stort sätt ingenting. Har mycket önskan tankar och planer men har ingen aning om när jag ska kunna göra slag i saken. Så att hålla till här inne de ligger på hyllan. Har ideer och vet va jag skulle vilja klottra ner men får bli eftersom. Får försöka med nån bild då och då nu en stund i stället, blir en mini uppdate i alla fall. 
 
 
 
 
 
 

STOREBROR OCH LILLEBROR MYS.

 
 
 
Jag måste pussa på honom, jag måste krama honom... Jag vill bära honom, hålla i honom.. Sitta i soffan och knäppa kort jag ha han i knä mamma.. De är vår Theo de. Är så gosig omtänksam hjälpsam och gullig med sin lillebror. Varje gång Victor är ledsen ropar Theo på mig, säger man jag kommer snart ska bara hämta en sak svara Theo okej jag kollar lillebror inte kräks mamma. Varje gång någon av dem ska sova då ska de pussas och kramas annars kan man inte somna. Varje gång Theo ska kissa toaletten eller borsta tänderna ska lillebror va med och heja på och så han får visa lillebror va han kan göra. Jag hoppas detta håller i sig, fina fina omtänksamma lilla stora Theo. Fina killarna <3 måste nypa mig i armen gång på gång för att förstå att alla spyor och allt helvete gav mig dessa fina ögonblick och underbara barn.
 
 
 

FRÅN POOL BAD TILL GRÅVÄDER.

 
Förra helgen va de soligt och riktigt sommar ute och denna var de gråkallt regn och rusk.. Dock mycket bättre igår än under lördagen men kändes ändå lite för kallt för att fylla upp poolen igen även fast den lille badaren gärna hade hoppat i. Tänk att duscha kan va så hemskt, vatten i ögonen och skrik ibland och skratt ibland.. Men att bada och slänga sig i vattnet så hela han blir blöt de är bara roligt ...
 
 

EN SOVANDE SKÖNHET.

Hade min egna lilla mini fotostudio i Victors rum förra veckan. Fotade lite bilder medan han sov så sött på filten på golvet. Måste verkligen ta mig tid att fota honom oftare. Precis sådär som med Theo från början. Och samma gäller inte bara nu som bebis. Måste verkligen knäppa mer kort på dem, tiden flyger verkligen iväg och dem blir ju stora så fort. Och så himla kul att ha kvar sen och titta på och för dem att se när dem blir större.
 
Här är lite svartvita bilder på Victor ca 3 veckor...
 
 

RSS 2.0