24 DAGAR KVAR TILL BF.En lugn Valborg i detta hus.. Mamman pappan och Theo sitter i sängen och myser så här på kvällningen. Lillebror gör sig också påmind genom att böka ut sina knän i mammans sida och tycker ut rumpan så magen får en stor bula. Theo tittar plattan mamman sitter med mobilen och pappan lika så. Theo va de som bestämde vad vi skulle göra. 
 
När Theo hämtades från dagis idag fick vi veta den himla skojiga nyheten att de går magsjuka igen! Fyra ungar idag. Så nu är vi smått livrädda för att Theo tog med sig den hem idag. Spritade våra händer alla tre direkt och varje gång jag tar i Theo åker den fram igen.. Skit skraj för att åka på den nu in i de sista. 
 
Lillebror kan gärna få ge sin mamma den där smärtan och dem riktiga värkarna nu. Vi lovade för flera månader sen, säkert före jul att om Theo va duktig kille innan lillebror kom så skulle han få en Mack lastbil av lillebror. Han ville nämligen så gärna ha Mack. Och de har grabben icke glömt utan påminner oss om de hela tiden. Inte pappas minne där inte. Och nu finns Mack hemma! Redo för att lämnas till storebror från lillebror när dem träffas första gången. 
 
Fick även hem några nya plagg till grabbarna både idag och igår. . Polarns kom igår, kunde inte låta bli att klicka hem lite kläder med deras senaste erbjudande. Och eftersom de inte funka att åka till butiken fick de bli hem leverans. Så nu har Theo några shorts och lillebror några par bodys byxor m.m till sommaren. Inte bara Theos gamla plagg i garderoben längre. Kan behövas mer somrigt i dem små storlekarna eftersom Theo va en vinterbebis.. Inte riktigt samma typ av kläder som kommer behövas nu. Idag kom de hem lite maxomorra även de med bra rabatt. Syskon matchning. Tröjan Theo har på bilden och lillebror fick en body med korta ärmar med lika tryck. 
 
Och på tal om den däringa lillebror hela tiden så är det 24 dagar kvar till beräknat idag. Jag hade hoppats på en maj bebis långt innan vi ens visste att han fanns här i magen. Innan Theo till och med och om han inte har otroligt bråttom och vill ut inom fyra timmar så kommer de nog bli så. Kan ju tänkas gå över tiden och som längst blir igångsatt runt 7 juni. Men skulle de inträffa så kommer jag kräva en igångsättning redan strax efter bf pga mitt mående och jädrar om dem inte går me på de. Så de kommer bli en maj bebis och gärna redan till helgen! 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0