TORSDAG.

Idag började vi morgonen kl sex, skapligt förvånad mamma när hon såg vad klockan var och när hon insåg att Theo inte vaknat sen han somna vid åtta tiden på kvällen.. Han hade heller inte ätit mat sen kl halv fem på em.. Så han va väl både mätt och slut eftersom han inte vakna. Efter två flaskor mat gosa vi en stund och sen vid halv nio somna han igen och sov till elva och då var de dags att göra oss i ordning för en tripp till thuns med Emelie och Livia..

Hem kom vi med en tröja till pappan en jacka och lite strumpor till mamman tre par byxor och ett par solglajor till Theobus en present till nästa veckas födelsedagsbarn. Theo va vaken hela tiden vi var där men de gick bra ändå.. Vem vill sova när de finns så mycket att se... Och helst ville man se de från mammas famn.


HEJ HÄR ÄR MIN NYA "BIL".

 

 


BAKAT VARE HÄR.

Igår hade jag en otrolig energi.. Hade så mycket jag ville göra. De blev... Kolakakor i två modeller, hallongråttor, chokladsnittar och cheesecake. Cheesecaken stod i frysen så blev inget kort på den. Och idag var jag och Theo till kyrkis med Emelie ock Livia efter blev de fika hemma med Elin och Svea också. Theo och brudarna. Var tänkt att de skulle bli en promenad också men de sprack när regnet börja slå på en högre växel. Så nu fick vi provsmaka gårdagens gosaker bara och prata skit. Svea är snart tre veckor Livia är nio veckor och Theo strax fem månader. En anings stor skillnad i storlek och utveckling. Mellan Livia och Svea skiljer de bara sex veckor men massor i utveckling. Otroligt så fort de går.


THEOS KRYPIN.

Som några av er nog upptäcker på bilderna så sitter de en taklampa i rummet nu. Vi hittade den på Ikea som vi letat efter så länge (som varit slut hela tiden) igår när vi kika in där en snabbis. Så ikväll satt Jimmy upp den och de blev riktigt bra. De är ju ingen grön moln lampa men eftersom vi inte hittat den nånstans så fick de bli andra hands valet vilket jag är mycket nöjd med. Får köpa påslakan m.m i molnen i stället.
Han äger numera också två "bilar". Min gamla Bobby car som vi hade hem i helgen och en gåstol som köptes igår. Gåstolen och Theo har blivit bra kompisar dock är han lite för kort för den än.

 


FOTO MYS.

Theo och jag gosa i vår säng idag medan vi vänta på att pappan skulle komma hem. Och eftersom han trivdes så bra så åkte kameran fram. Blev bra många foton med systemkameran och ett par med mobilen. De är såå underbart att vara mamma.. Alla dem gånger de känns lite små tungt är som bortglömda när man får tusen gånger mer tillbaka genom mys skratt och leenden.

 


FULLERÖ I BILDER.


UTFLYKT.

Idag har lilla familjen varit på utflykt till Uppsala. De börja med att mamman fick gå in på fullerö, lycka! Sjukt mycket fint kan jag avslöja. Hade kunnat gå där inne en evighet men mina pojkar satt och vänta i bilen så gick igenom snabbt och försökte se så mycket som möjligt.

Sen blev de barnens hus där de köptes lite allt möjligt till Theo. Bland annat fynda vi en åkpåse till sittvagnen som ska börja användas inom kort.. Tänkte köra me liggdelen när vi är ute och går och han ska sova och sitt delen annars för han börjar vilja sitta mer och mer. Och åkpåsen kan han ha hela året sen. Fick den nästan 300kr billigare bara för att tjejen i infon kolla fel när jag fråga pris eftersom lappen va borta på just den där färgen. Så de säger man ju inget om hihi.

Sen blev de mat på Ikea och besök på lite andra affärer innan hemgång. Theo skötte sig som vanligt utmärkt. Våran lilla goding.


FIKA BESÖK.

Mitt på dagen kom pappa med pellets lådan som nu är ihop satt i källaren. Jädrar så stor den är. Med sig hade han också lite utemöbler som kusin T med familj haft där hemma, farmor och farfars gamla. Tack! Nu har vi äntligen något att sitta på vid den gigantiska altanen.

Pappa tog en promenad med Theo och Jimmy och jag gick över till grannarna där Pontus Johnnie och Patrik var. Där blev vi bjudna på glass och kaffe i solen. Trevliga grannar, Pontus farmor och farfar.

På kvällen kom Kew och fikade lite och Theo verkade gilla honom, dem såg ut att ha de skoj. Kul att de händer lite här hemma om dagarna. I morgon är Jimmy ledig då blir de en tripp till Uppsala. Pappa har förresten gjort klart vårt räcke nu och de såg riktigt snyggt ut. De kommer bli jätte bra när de kommer på plats.

Laddade över massor med bilder från kameran till datorn nu på kvällen så måste sätta mig och gå igenom dem snart. Måste framkalla så de finns några i pappers format. Så ska passa på att slänga in några här då också.


I VÅR TRÄDGÅRD.

Har det börjat blomma. Har sätt i rabatterna att de börjat blivit grönt men idag medan vi väntade på att Jimmy skulle ta sig ut så kikade jag en sväng och nu blommar de på sina håll. Satt en hel del lökar i rabatterna.


GOD MORGON SÄGER THEO.

Klocka fyra var de morgon idag tyckte Theo. Suck kände mamman som va sjukt trött. En månad nu med vaknande mellan fyra och sex. Men allt som oftast brukar han somna om nån timme till efter matningen i alla fall. De gällde inte idag. Pappan somna om och om igen även fast han vakna till och prata med oss flera gånger.. Så de va bara att hålla sig vaken.. Sov morgon nån gång ibland vad är de. Ibland vill jag också vara pappan i familjen. Nu somna Theo till slut i min famn.. Halv åtta hmm och han sover där än. Jag är så trött men nu är de omöjligt att somna om. Får ta en tupplur mitt på dagen i stället. De blir morfar mys idag.. Vi ska dit alla tre och jag har några små planer.


UTE PÅ TRAPPEN.

Har de hamnat lite penseer som jag köpte hos Lotta sist. Lite vårigare och jag fick pyssla lite. De kliar verkligen i mina fingrar. Så de tog inte mer än nån minut så var planteringen klar. Vi var förbi en blomsteraffär i Tierp igår när vi var dit en snabbis och då blev de lite påskliljor i kruka och massa snygga sticks också. Gäller och passa på när man har presentkort.


HAHA MAMMA SER DU VAD JAG GÖR.

Sen i helgen är de en liten grabb som har börjat suga på tummen. Så gick de me de.. Aja kan som inte göra något åt de så får se om han fortsätter eller om de är bara just nu. Ser ju i alla fall sött ut.


UTE MYS.

Igår var vi först till bvc, Theo väger nu 6410gram och är 65cm lång. Eller 64,8 som hon så fint mätte de till. Jag börjar bli rätt irriterad på deras mm. Hon sa först innan mätningen om han ska följa kurvan precis så ska han va 64.8 och så när vi mätte så låg Theo inte speciellt mycket still och halsen helt ihop dragen och så sa hon åå vilken tur han va precis 64.8. Hmm tänkte jag då. Oturligt nog tittade jag inte ner på mät grejen den här gången. Jag trodde faktiskt hon skämta när hon sa siffrorna. Så nu ska måttbandet fram och de ska mätas. Och hur i hela friden kan dem hinna se millimeters sträcken och hinna räkna dem också på dem där sekunderna han faktiskt ligger still. Nää skapligt fundersamt och irriterande är vad det är.

Sen åkte vi först förbi mormorn på jobbet och lämnade massa bilder och fick med oss en pop kasse hem. Ååå så fina saker de va. Får knäppa en bild och visa.

När vi åkte därifrån så blev de raka vägen till Alunda. Där väntade Karin och Greta Lena och Vincent Emilia och Ludvig på oss ute i solen. Och såå hett de var, helt sjukt man skulle lätt kunna tro att de va sommar om de inte vore för de gula blöta gräset... Hade en toppen eftermiddag med dem allihopa nästa gång vi ska vara ute i skog och mark ska mamman inte ta på sig kjol och ha med sig lite mer grejer bara. Och förhoppningsvis kunna vara med från början.

Här är Theo och hans tre små kompisar.


PRICKAR.

För några veckor sedan när Elin jag och Theo var ute på promenad och försökte få bebisen i hennes mage att kika ut så var vi förbi Wicki och prata och då precis fick hon dit en försäljare så vi fick va smakråd. Wicki shoppade lite sjalar och jag var snabb att paxa en av dem och idag när vi gick förbi fick den följa med hem och för inköpspris, de tackar vi mycket för. Man kan aldrig få för många sjalar hihi.


POLARN NYTT.

Kikade in en snabbis på polarn o pyrets sida medan jag lag över lite bilder till mormorn. Såg ett nytt plagg som borde funka bra till Theo i sommar. Kusin T tipsade mig om den modellen (visst va det dem här du mena?)
Tröjorna ser suuper sköna ut så dem borde funka i sommar också.


PROMENAD.

Idag på em var Theo och jag ut på en promenad i fin vädret. Planen var att vi skulle uträtta lite ärenden och sen gå hem igen men vi råka bli kvar en stund överallt så vi var inte hemma för än halv sju. Hoppsan. Först Cias där vi fick va me och se massa kläd nyheter från rut mfl sen förbi Heli och prata lite.. Och efter de till Wicki där Theos farmor också var, där vart vi kvar i nästan två timmar.. Så nu har farmorn träffat Theo hela fyra gånger sen han föddes och nu höll hon faktiskt om hans fingrar en sväng. De går framåt. Men de va riktigt trevligt nästan en liten släkt träff.


MORGON MYS.

Idag var de morgon kl 6.. Vakna flera gånger under natten och fick ge en arg Theo nappen. Men han somna om varje gång efter en stund. Mamman va helt slut så tog med täcket till soffan och myste lite där i stället. De gick bra en stund sen börja han bli arg igen.. Och hela morgonen så här långt är han som en bomb som helt plötsligt smäller. Dålig dag eller något annat som är knas tro. Nu har han somnat så får se om han är gladare när han vaknat igen.


MAMMA <3 THEO.


SÖMN.

Ååå jag va så trött igår kväll höll knappt ögonen öppna. Theos faster var förbi och gosade med honom medan jag låg i soffan under täcket och tittade på. Vid 21 somnade Theo och jag hoppade också i säng men ringde Jimmy så somnade inte för än nån timme senare. Och självklart gjorde Theo något han inte gjort på flera månader vaknat mitt i natten tror nog till och med att klockan va 00.03 eller nåt. Han gallskrek och grina som en tok. Kan han ha haft en dum dröm eller något? Han va helt förstörd. Jag va helt död och kommer knappt ihåg att jag hämta honom och att vi satt i sängen och åt mat.. Smsade med Jimmy och tillslut somnade Theo i min famn och jag slockna på stört jag också. Vaknade till vid tre när Jimmy kom hem och han lag Theo i sin säng. Vid fem tiden vakna han men somna igen när han fick nappen men vid halv sju var de dags att gå upp. Åå jag är så trött jag förstår inte varför jag ska va så slut... Men Theo däremot han är så här glad..


SOM JULAFTON.

I morse var mormorn förbi när hon åkte till jobbet och lämnade en kasse med saker till Theo. Sååå fina! Han kommer bli ur söt i allt. Traktorerna är tok coola men de kommer dröja en stund tills han har växt i dem. Men byxorna är de snart dags för och bodyn ska han ha i sommar. Tack mormor hälsar Theo <3


SÖNDAG MED TJEJERNA.

Idag på em har Sara och Bea varit här och hälsat på. Vi börja med en lång promenad och avsluta med fika och prat. Tack för idag tjejer <3


KLIPPSTUGA.

Igår kväll blev pappa av med de långa håret och idag vart de Jimmys skalle som fick sig en omgång med frisörsaxen. Passande så sov Theo lite över en timme så när han somna passa vi på att klippa. Lite svårt annars när han är vaken. Jädrar så lång hårig han var... Blev aningens stor skillnad.


MAMMAS GULLUNGE.


PÅSK ÄGG.

Theo fick sin första påsk äggs present igår av Inger. Jätte fina moln kläder i blått och vitt. Theo kommer bli så fin! Tack tack <3


UPP OCH HOPPA.

Trött mamma! Theo äter mat nu sen hoppas jag verkligen att han vill sova ett par timmar till. Jag orkar knappt hålla ögonen öppna. Känner inte riktigt att jag är utvilad och pigg än. Pappan vakna som vanligt inte ens när Theo grina och väckte mig så upp och hoppa va de ja.. Men i morgon då är de han som tar matningarna på natten/morgonen så de så. Har vaknat kl 4 5 i tre veckor nu så jag borde få förtjäna sov morgon i morgon. Även om jag först måste väcka Jimmy för att han inte vaknar av Theo så kan de va värt de. Theo har verkligen börjat men en dum ovana.. Vaknar han efter 6 känns de mer okej men 4 5? Tur han somnar om nån timme till ibland och tur att han är världens goaste unge.!


RAGGAR BEBIS.

Fick ett sms om 20% på barnkläderna på Åhléns så nu är jag sugen på att shoppa dem där byxorna och den där bodyn jag såg för inte allt för länge sedan. De skulle passa så bra i sommar när de är dags för bil träffar. Våran Theo skulle bli en riktig cooling.


GILLAR FRÅN KAPPAHL.








MAMMANS DAG.

Idag har jag varit till Östhammar helt själv.. Först ett frisör besök i morse som blev längre än väntat.. Brukar ha mörkt hår på vinter halvåret och ljust på sommaren.. Men den här gången när hon skulle bleka blev de inte riktigt som de skulle... Inställer för ljusa slingor blev de som de skulle i hårbotten och på vissa slingor och resten blev orange rött .. Hmm.. Så hon lag i en toning på de för att få bort alla olika nyanser.. Blev bättre men inte bra. Några ställen är se rött på fortfarande. Håret är inte lika orange men se är ju inte heller blont. Vet inte riktigt va jag ska kalla hårfärgen jag har just nu. Fick med en toning hem också.... Har fått bra kommentarer hittills men jag känner mig lite små rolig i skallen.

Efter sen hade jag tid för nagelförlängning bokad. Fick de i födelsedags present förra året och nu är det gjort. Får se hur de kommer fungera med lite längre naglar och hur lång tid de tar innan jag har sönder någon av dem.


ETT LITET CHARMTROLL.


Nu ska mamman göra trollet i ordning för ett besök hos morfarn. Så fort pappan kommit hem från jobbet och gjort sig klar så ska vi åka och hämta Cia och vidare mot Hökhuvud och sen Östhammar. Vi lämnar av pojkarna hos morfarn och sen ska vi på en två timmars "utbildning".

SCANIA TILL THEO.

Lastbil och kläder.. Klart killen måste gå i pappas fotspår i alla fall medan han är liten. Satt och spana vad de finns och hitta en hel del som kan passa lill killen.

 


TRADERA.

Fick hem en jacka till Theo i förra veckan.. Tradera fynd! 125 spänn för en polarn o pyret jacka som ser som ny ut. De får man väl inte klaga på tycker jag. Tanken är att han ska kunna ha den innan sommaren på sommaren och kanske i slutet på sommaren beroende på hur mycket han växer. Ville ha en som såg ny ut va röd och inte för dyr och de lyckades jag rätt bra med.


KÖK OCH BADRUM.

Såg ett så himla fint kök i fredags i stan.. Mest av allt var nog kaklet fint så de måste vi spara i kom ihåg fliken under renovering. Å va jag skulle bli glad om köket kunde fixas till snart. Jimmy vill helst göra badrummet först men de kommer han inte få haha. Ska jag laga mat i de där köket varje dag får han faktiskt ge med sig. Tycker ändå badrummet funkar som de är. Köket går väl de me men känns inte så trevligt att greja där inne eller sitta där när man har främmande. Synd att de ska kosta så mycket att göra dem där rummen. Kök och badrum är ju dem två dyraste tyvärr.


FREDAGS UTFLYKT.

I fredags var Theo Jimmy jag och pappa ute och åkte en sväng. Först lämnade vi in caddyn i stan för byte av framruta sen åkte vi iväg till thuns. Det var så himla längesen jag var dit måste va minst ett och ett halvt år sedan. Fanns som vanligt alldeles för mycket som man ville ha.. Han inte ena kolla igenom allt, inrednings prylar fanns det massor av den här gången men jag han bara slänga blicken dit en kortis. Caddyn va klar i stan och vi behövde besikta den innan dem stängde så då fick thuns klara sig utan oss. Hittade lite kläder till både mig och Theo i alla fall.

Efter vi hade hämtar bilen och besiktat åkte vi iväg och gjorde lite andra ärenden runt om i stan och på em kom ett sms från Elin att Svea va född så då blev se ett stopp på Lindex som låg närmast innan vi åkte hem.

En mysig och trevlig dag med tre av mina absoluta favorit killar!


LAMPA.

Vi behöver verkligen ha en lampa i vardagsrummet. Kikade in Mios sida på nätet med Inger i söndags och jag fastnade för den här att hänga över soffbordet. De känns inte så värst kul med en ful glödlampa som hänger ner över bordet. Ska kika in på mio vid nästa sväng till stan och se om den är lika fin i verkligheten också.. Hoppas hoppas! Fanns mycket annat fint på mio också men ack så dyrt.


HEJ MORMOR.

Hej mormor!
Här kommer inlägget du och mamma pratade om på telefonen.
Mamma hjälpte mig lägga in lite bilder, de står storlekar också så du vet.
Här ser du vad jag gillar för kläder från polarn o pyret och lindex just nu.
Dem är i den ordningen på bilderna.


Ååå du Inger du kan få titta du också om du vill :)

Jag saknar er båda!

Kram Theo <3









VÄLKOMMEN TILL VÄRLDEN.

I fredags föddes en liten prinsessa. Theos syssling Elin och hennes Joni fick en liten Svea. 2880g och 50cm lång. Vi hoppas på att få se lill tjejen snart. Theo har redan köpt paket till sin kompis.


THEO OCH MORFARN.


DAGENS MIDDAG.

Idag är pappa och Inger här och hälsar på. Jimmy och jag har städat huset, tvättat och gjort lite måsten.. Skönt när lite saker blir gjorda och man inte bara slöat bort dagen. Lagade tidig middag idag så dem fick i sig lite mat innan dem ska åka hem. Smördegsinbakad köttfärs röra med ris och vitlöksbröd.


LASTBILSPOJKEN.

När Theo låg i magen köpte pappan Scania kläder till honom. Igår testade vi några av dem för första gången.. Sockor body och nappe... Lilla sötisen.


<3 KÄRLEK <3


KYRKIS.

Idag fick mamman lite sovmorgon till halv sju, hade klockan ställd på sju men vaknade innan och jag han inte så mycket mer än vakna så börja Theo låta också. Rätt bra tajmning ändå. Han somna som vanligt vid nio. Morfarn kom igår efter jobbet och fick middag och mysa med Theo. Så de va han som Theo somna hos vid läggdags. Mys!

Nio ska vi till kyrkis med Emelie och Livia och så Cia och Selma. Får se vad de är för folk där idag kul att bara komma ut och sitta och prata med dem andra. Så lite bra va de ändå att Theo inte behöver väckas utan vakna innan av sig själv. Ser ut att bli fint väder idag så de blir promenad dit och en längre hem efter.


LILLA UGGLAN.

Nya pyjamasen invigdes i natt, så himla sött med små ugglor på. Ser ni nappen? Vadå ha den i munnen när man kan leka med den i stället.

pyvknäl tnn?@35.:7
Eftayln hyg 8 tysbammd;!1
K à
Ägo
Hälsar Theo, jag har ingen aning om vad de är han vill berätta men han "prata på" medan han knappa på luren.

Han är så med när man sitter vid datorn eller håller i mobilen. Han ska va me och kika men heller röra.


DE KLIAR I FINGRARNA.

De kliar i mina inreda/dekorera fingrar. Jag har ju ingen butik inga skyltfönster att skylta i längre och de måste jag säga gör lite ont. Låter kanske konstigt och knäppt men skapande är verkligen jag och jag hinner inte med allt jag vill här hemma när de gäller ommålande m.m hade jag kunnat göra de hade de kanske slutar klia lite.

Jimmys kusin Wicki som har en av klädes butikerna här brukar alltid vara glad om jag vill hjälpa till och igår när vi var förbi sa jag att de börja klia och hon sa direkt kom hit och skylta då. Tur man har så nu är järnkontoret igång med fullt tryck.


UPPE MED TUPPEN.

Sen jag tog studenten så har jag inte behövt gå upp speciellt tidigt om de nu inte är något speciellt. Sen Theo kom har jag ändå inte haft de så dumt. Från början upp var tredje timme och nu somnar han vid 21 och vaknar mellan fyra och åtta på morgonen. Dem där fyra fem börjar bli mer och mer vanliga och då är mamman trötttttt. Har man tur så kan han somna om en timme till men inte så mycket mer än så. Och inte kan jag hålla honom vaken längre på kvällen heller för då är han tvär slut.

Igår kväll vid 21 va de inte bara han som va trött... Han va såå övertrött och vägrade vara själv. Och mamman höll på och somna när de va matning. Så vi hoppa i säng samtidigt och jag somnade nog före honom jag klara verkligen inte av att hålla ögonen öppna. Om jag är piggare ikväll ska jag försöka hålla honom vaken till 22 få se om de gör nån skillnad.


VÄGNING.

Idag har vi varit till Gimo och vägt och mätt. Elin, Theos syssling ska ha bebis med bf på måndag nästa vecka och hon skulle dit också samma tid fast till mvc så vi åkte tillsammans.

Theo väger nu prick 6000g och är 64cm lång. Gullungen.

När vi kom hem blev de en promenad till torget tillsammans med Elin för att försöka gå ut ungen och en fika för samma sak men inget hjälpte.. En envis rackare hihi. Va förbi gamla butiken och sen också till Wicki och kika. Theo va så duktig och sov hela tiden. Nu är vi hemma igen och myser.. Theo äter mat och efter de ska mamman laga middag.


ÖSTHAMMAR.

I onsdags var vi iväg till Östhammar en sväng, hälsade på Eva som stängde ner sin butik samma dag. Vi börjde samtidigt och slutar samtidigt dock av helt olika anledningar men lite komiskt är de ändå. Fyndade i alla fall lite kläder från Capri Collection och några krokar från Uddesen. Mamma fick en tröja därifrån i födelsedags present också. Jätte söt ljung färgad med knappar trekvarts ärm och fina detaljer. Jag köpte tre plagg till mig själv som annars hade gått på 800kr så att betala 400kr för allt kändes inte speciellt jobbigt. Bara kjolen kostar 500kr i vanliga fall. Kul att fynda lite...

Sen var vi in till Lottas och hejade lite.. Karina och Elias var där inne och efter hon hade gjort klart sitt så vart de en promenad ut till Coop Extra och Stopp Outlet tillsammans. Där såg vi faktiskt tussilago! Ett riktigt vårtecken.

Vidare drog vi hem till pappa/morfarn och åt middag och myste lite innan vi åkte hem för att sova.
Helt klart en bra dag.


TUFFING.

Så här tuff gjorde Jimmy Theo i lördags när vi skulle åka och gratta mormorn som hade fyllt år. Håret börjar växa en aning men de går inte fort inte.


LILLA HJÄRTAT.


Kortet taget på 4 månaders dagen. Lilla hjärtat börjar bli stor. Vägning på tisdag så får se vad som har hänt sen sist. Han kommer nog bli en liten bus grabb för de ska vara full rulle hela tiden och det är riktigt kul att skratta och leva om. Äter på allt som kommer i hans väg.. Händerna är en favorit och smicksur blir man hela tiden så många ombyten blir det. Alltså inte bara kräks som orsakar ombyten längre. Han har också börjat använda sin bitring lagom till fyra månaders dagen. Greppar den ordentligt och in i munnen, ibland får man dock hjälpa till lite men allt som oftast går de bra efter några försök. Matstolen är en hit men när man ledsnar då hörs de ordentligt. Och magen verkar fortfarande vara en favorit när de gäller både att sova och bara ligga ner och greja. Rygg va är de? Stark som en tok och står och "går" ska upp och ner och vill sätta sig upp när man vill att han ska ligga ner på rygg. Vänder sig från mage till rygg titt som tätt dock går de lite svårare men rygg till mage. Men böka sig runt så man helt blötsligt ligger på tvären de är lätt som en plätt.

Gick igenom hans byrå med kläder idag, alla 56or är nu borttagna. 62 är det som gäller... Oj vilken skillnad när man jämför 50/56 mot 62/68. Liten börjar som sagt bli stor.

Mamma och pappa älskar dig!

KORTÄRMAD BODY ELLER KORTÄRMAD T-SHIRT.

Tips från er som kanske har lite mer koll... Storlek 74 kommer de vara som gäller i sommar. Någon som kan tipsa om vad som är smidigast/bäst/att rekomendera... kortärmad body eller kortärmad t-shirt?
Kan vara bra om man inte köper helt tokigt i fall man skulle hitta på några plagg som man gillar.
Dem här från polarn är inte alls dumma men vilken modell ska man ta....




CIA'S.

Igår var jag till min gamla butik en sväng och hämtade grejer.. Om man säger såhär, jag hade aldrig någonsin gjort om där inne så som se såg ut när jag kom in.. Men men alla har vi olika smak och jag längtar tills kylen är ute så jag kan säga bye bye till lokalen förr gått. I början råka jag säga att jag hade ett visst erbjudande på ett evenemang i maj på torget och att jag tänkte ha de själv på torget men igår sa hon att hon skulle ha samma grej som jag haft bara för att jag haft de. Suck. Så jag kan lika gärna lägga ner min plan. Varför kan jag inte hålla tyst. Tänkte få in lite pengar och samtidigt dela ut info om vad jag gör nu och eftersom jag kommer sakna butiken en del så vore de så kul att få stå där. .... Efter lite eftertanke så kom jag på att vi flyttat de en vecka framåt och då kommer de bli svårt att få tag på just de, yes! Varför tänkte jag inte på de. Kanske man kan fixa en annan sak i stället.... Idéer! Bra att Theo vill ha uppmärksamhet mellan man skriver så man kommer av sig.

I vilket fall så var jag in till Cia efter och lämna lite varor vi hade beställt ihop. Och hon hade lite ide torka så vi hjälptes åt att flytta om på några hyllor med inrednings grejer. Blev skit bra och de va riktigt kul att få greja de är en av alla saker jag kommer tok sakna. Får hjälpa andra skylta eller göra om hemma stup i kvarten i stället.

Så här blev de i alla fall.


SOL SOL SOL.

Theo somnade tillslut vid halv ett ett och sover än. Lag han i vagnen på mage och körde över tröskeln till vardagsrummet medan jag kikade tv och han låg och kika och vred sig ett bra tag men tillslut somnade han. Så skönt för både honom och mig.

Jag har hunnit greja lite små saker som behövde göras här hemma (har mängder med både smått och stort att ta tag i efter butiks försäljningen men hemmet lär skötas i första hand) solen såg ut att värma så gott så satt altandörren på glänt och gick ut en sväng och jädrar va fort batterierna laddades. Så härligt att kunna greja hemma på sitt eget. Tog bort lite ute blommor som var döda och sanerade efter min fina ute kruka som gått i bitar vid trappen på framsidan. Den andra av dem två som än så länge är hel får nu bo på baksidan i stället. Satt mig på trappen under altandörren och solen värmde mot husväggen. Drömde mig bort en stund till vår och sommar. Åå de kommer bli så underbart.


TRADERA.

Hämtade precis in posten och där låg ett paket med kläder jag budat hem från tradera åt Theo. Polarn o pyret body med lika brallor till. 60kr va som hittat dem ser knappt använda ut. Som nya! Fynd! Kikade på dem i butiken men köpte ett annat set i stället men nu är dem mina ändå för betydligt mindre pengar.


MAMMAS LILLA SPYPOJKE.

Stackars liten Theo idag. Många många spyor har de blivit tycker så synd om honom och kan inte göra något heller. Inte mer än att krama och trösta. Han vakna fyra i morse när Jimmy åkte fick mat och ny blöja och sen till slut somna han nån timme till innan han tyckte de va morgon. Han är ledsen och arg mellan spyorna och inget gör saken bättre. Spyorna har verkligen börjat lukta spyor nu surt och äckligt inte alls som tidigare när de va helt neutralt och bara lukta lite ersättning. Försöker få honom att sova lite men de vill man inte alls. Lilla lilla Theo bus. Jimmy kom hem med lastbilen på rasten och kramades lite med honom och försökte få han att sova men de gick inte för han heller.. Nu är vi själva igen men om några timmar slutar Jimmy och kommer hem igen sen är vi lediga tillsammans tills på måndag em, underbart <3


RSS 2.0