TIDEN GÅR - LITEN SAMMANFATTNING AV JULI

Åh så fort de går, kollar igenom bildarkivet på datorn. Måste lägga över massor med foton till den andra hårddisken (i fall datorn skulle paja) men tiden, när ska jag hinna med de. Skulle även vilja framkalla lite foton igen och knäppa fler vore också på sin plats. Har mest mobilbilder och inte alls lika mycket vanliga kort som de är från när Theo va plutt. Måste bättra mig! Samma när de gäller fotoböcker, har så många ideer på flera stycken men när ska jag hinna sätta mig och göra dem då. De är ju inte gjort på en kvart direkt.
 
Båda barnen sover, Jimmy städar timmerbilen så då kan mamman passa på och sitta på rumpan en liten stund. Hittade i vilket fall lite alla de möjliga foton nu när jag satt mig vid datorn och kikade. Här några från när Theo ville att jag skulle knäppa kort på honom med Victor. De är ca 1 månad sedan så Victor va nästan 2,5 månad här.
 
 
Och här några dagar tidigare ändå när storebror absolut skulle stå bredvid vagnen och mamma skulle hämta kameran och knäppa kort på dem båda när lillebror låg och sov.
 
 
Ibland eller jag menar ganska ofta är våran Theo en riktig buse, kommer på små och stora hyss, kommenterar allt man säger och härmas, trotsar som bara den för att nästa sekund vara världens mysigaste och omtänksammaste kille. En salig blandning precis som de ska vara.
 
 
 
Victor och mamman kanske kan få vara med på ett hörn också, känns som de här råka bli en liten bild bomb från juli månad. Och när vi ändå håller på så kör vi lite till från samma månad.
 
 
 
 
 
En otroligt suddig mobilbild men jag måste bara visa våran stolta stora kille som va på gränby och köpte leksak (bradbilen och ambulansen från tidigare inlägg) med sina egna sparade pengar. Tror han växte flera cm de tillfället. Han valde betalade och bar sin egen påse. Som han va lycklig! och mamman vart tårögd. Fina små tillfällen att minnas lite extra.
 
 
 
Theo har blivit en hejare på att cykla på sin nya cykel han fick i storebror present utav mormor och Erik nu i maj när lillebror kom. Han fick den ganska så omgående efter Victor föddes men fram till i början på juli så ville de sig inte riktigt han kunde ju cykla på den men han gav som upp om de blev en liten motgång (lik sin far men söt ändå) Men sen plötsligt så satt de och nu går de undan.. Man hinner knappt med när han drar på. (En liten skymt av Jimmys nya arbetsplats där på sista bilden också)
 
 
 
Å så avslutar vi med en liten Victor som växer så de knakar. Här kör han lite mys på täcket i sitt rum. Han visar också att han inte är någon still kille utan han ålar sig fram över täcket och blir så förbannad när de tar stopp i mellanåt och inte går någe bra. Fick vända på honom och ta en liten mys paus så han fick ligga och prata och skratta lite i stället en stund. För övrigt så har han ju vänt sig från mage till rygg men rygg till mage går de sämre med. Ännu har han inte (mitten på augusti) vänt sig helt än han hamnar allt som oftast på sidan i stället. Men så nära som han är så kommer de nog när som helst. Han till skillnad från Theo när han va liten är inte lika mycket på golvet för storebror är rätt ivrig av sig och springer åt ett håll och tittar åt ett annat så mamman vågar inte riktigt ha lillbror på golvet hela tiden när Theo är i farten. Så därav blir de inte lika mycket tränat heller. Men magträning de behövs inte för den här killen i alla fall för de är det enda han vill ligga på. Rygg va är de, nja kanske lite medan vi ligger och gosar och snackar lite sen ska jag över på magen igen.
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0