ETT TRÖTT INLÄGG.

Båda barnen sover ute i sina vagnar, minstingen kommer inte riktigt till ro men sover smått mellan varven i alla fall. Vi hamna just under parasollet på gräsmattan alla tre, regndroppar kommer så smått ner från himlen. Vi som skulle bada när Theo vaknat blir kanske inge av de.. Inte kul i 21 gradigt vatten mulet och små regn. Dem varma vindarna blev snabbt kalla. 
Mamman kikar nätet från sin telefon undertiden och försöker koppla av lite. Våran lille Victor har varit vaken bara en gång i natt (han somna 22.30) men tyckte de var morgon redan 5.20 storebror vakna också tidigt idag kl 6. Så de va bara att strunta i de där med att sova vidare. Victor har kommit in i en period där de är svårt att slappna av och sova på dagarna. Somnar han vaknar han gärna stup i kvarten och har svårt för att komma till ro igen sen.
 
Har kört stenhårt med nappen idag. Och favoriten den får vara kvar mer och mer i munnen nu. Lite svårt ibland och de blir kvällningar men en enorm skillnad, kanske om jag har tur kommer han kunna ta napp inom en snart framtid. Gäller i så fall att åka och inhandla flera för den här sorten har jag så klart bara hittat på ett enda ställe.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0