SAKNAR DIG.

 
Sitter och tittar igenom kort från när Theo bara va några månader.. Hittade några på min fina faster och Theo. När han va bara nån månad och vi var och hälsade på. Är så glad att hon fick träffa honom vid flertalet tillfällen. Även om dem gångerna egentligen var för få så här i efterhand tänkt. Men är säker på att du vakar över oss alla från din fina plats i himlen.
 
 
 
 

MUMIN.

För tillfället har jag snöat in lite på mumin när de gäller kläder till Theo. Kan de va alla fina färger som lockar.. Jag som inte brukar tycka om massa mönster och färger. Han har ett par plagg från nyaste kollektionen som finns på lindex. Men de kommer nog komma med några fler hem vid framtida besök.
 
 
 

THEO HAR FÅTT NY SÄNG.

Nämligen min gamla som min pappa gjort. När jag va lite hade dem den trävit men så klart fick pappa äran att måla
om den till vit lagom till den flytta in i Theos rum.


BAD GALEN.

Från att ha vägrat att bada till att skrika och blir förbannad för att man vill bara flera gånger om dagen. Vilken total vändning.
Så här ser man ofta Theo nu, på golvet utanför duschen med alla badsaker redo att bli avklädd för att få bada.. Även dem gånger man inte alls ska till och bada.


PÅ JOBBET.

I veckan gjorde jag bröllops blommor på
jobbet.. Vart riktigt nöjd med alla blommor. Även corsage men dem fastnade inte i mobil kameran bara vanliga och dem har inte överförts till datorn än.


ÄNTLIGEN.

Lagom till midsommar vart badrummet klart.. När jag knäppte dem här bilderna då på helgen hade inte listerna kommit upp men nu under veckan sattes dem också på plats så nu är allt klart! Och vilken skillnad de vart... Så nöjda!


UNDER ARBETE.

Lite bilder från pågående badrums renoveringen..


SÅ VA DEN GLASSEN SLUT.


FASTER LINDA.

Förra veckan tog Theos faster Linda studenten och självklart va vi på plats. Och en väldigt trött Theo som brukar sova vid den där tiden höll sig vaken och spana på alla och allt runt om kring. Lastbilen med studenterna på flaket va en stor favorit.. Och han skulle så klart gratta faster med massa pussar och kramar.. Huvudet på sen, blunda och sen pussas.. Han vet hur man ska göra! Och när han vill henne något ropar han atter Inda som han så sött säger.


GO UNGE.


ÖREGRUND.

Den 2 juni va vi i Öregrund och åt middag på briggen och glass på glassbaren med Jimmys familj/släkt.. Theos gammelfarmor fyllde 89! Mysig och trevlig eftermiddag.


HOS MORFAR.


RSS 2.0