Sommaren med Göran.

Vill se! vill se! vill se! Hoppas på att vi kan åka och kolla på den i helgen. Är premiär idag så nog borde det väl kanske kunna hinnas med. Jag håller tummarna i alla fall. Den verkar så klockren. Hahahaha.


  


Loveelliii.
Foto:sf.se


Trist.

Igår var det så segt att jobba, hela eftermiddagen gick i mini mini sakta fart. Suck och pust. Inte roligt alls. Inte nog med det så gick det mesta fel också, inte mycket jag kunde gjort annorlundare men tack vara "idioter" till beställare och liknande så blev det pannkaka. Dagen avslutades i armarna på min sötnos så det vägde upp dagen i alla fall. Vi va bort till graven med blommor, käka pizza med familjen + lite andra folk/släkt som jag inte träffat tidigare, kika nätet och bara myste. Skulle sova hemma men så blev det inte, va för svårt att gå upp ur sängen när hjärtat skulle sova. Fy va jag är less på herrns arbetspass, förr i tiden va jag också men nu är jag det ännu mer. Inge roligt att sluta jobba efter 18 och vid 20 måste han sova. Somna i alla fall där och gick upp när han åkte och jobba vid 2, kröp ner i sängen hemma och somna om igen. Tomt och ensamt men det gick till slut i alla fall. Nu sitter jag och tråkar på jobbet igen, skulle kunna ta mig för att städa en hylla eller två eller kanske dekorera några blomster men jag har varken inspiration eller lust. Suck. Har en och en halv timme tills stängning och tiden känns som en evighet. Undrar vad det blir ikväll då? Jag hoppas på lite pussar och kramar men vet inte vad han tänk ha för sig än så vi får väl se vad det blir. Kanske helt enkelt film hemma i soffan, det vore ju inte helt fel. Har nya Wallander - Kuriren på usbet i väskan så kanske den blir avvärkad vi får allt se.



Foto:Loveelliii.

Meeee.

 



Foto:Loveelliii.

Lekstuga.









Foto:Loveelliii.

<3



Foto:Loveelliii.

E4 och riks80.

När vi åkte hem från Valbo stanna vi till på köpis, vilket vi gjorde på vägen upp också. Handla lite presenter och kläder tills oss. Fanns mycket fint och skulle lätt kunna gå där länge till. Men så går det när man tar med sig herrn in då är det bara in och ut därifrån igen. Men jag ska inte klaga han följde med på det mesta jag ville. När vi kom hem tog vi Harras på en promenad och åt lite mat med Jimmys familj. Blev en tidig kväll för Jimmys klocka ringde 02,20 på måndag morgon och snäll som jag är så följde jag med han till jobbet. Så va bara vakna snabbt klä på sig packa maten och sticka. Va helt slut sen hela dagen i lastbilen. Sov en sväng i mellan åt och när vi kom hem slockna jag på en sekund. Stackars honom som har så varannan vecka fattar inte att han klarar de. Men man kanske blir van. Åkte bort till buddby sen och hälsa på lite och tog Harras med oss så Ronja och han fick leka sen drog vi hemåt igen för att sova.

Soluppgång.
 
 

Avlastning.
 

07,00-10,00
 
 
 

Kvällning.
 
 

Foto:Loveelliii.

Valbofest.

30 års festen i helgen vart så lyckad, hade det riktigt trevligt och mysigt. Träffa massa folk vi aldrig sätt tidigare och alla va verkligen så trevliga. Åt god mat och drack gott, vissa bada i nya poolen, hade lekar för oss, dansa och prata massa strunt och skratta tills tårarna rann. Va verkligen så härligt att vara iväg med Jimmy en helg utanför kommunen och träffa lite nytt folk och kul att träffa hans jobbar kompisar fast bara två av dem var med. Va väldigt mysigt där borta, så Gävle/Valbo vore kanske inte helt fel att flytta till ändå. Tommy födelsedagsbarnet och Tina som nyss hade byggt hus och många av dem som var med på festen hade just gjort samma sak eller just flyttat till ett. Många barnfamiljer och folk i våra åldrar då mest min då jag skaffat mig en liten plutt :P sorry sötnos. Inte nån trodde han va så gammal som han faktiskt är så det va lite kul. Vi sov i chevan som vi innan vi åkte gjort om till husbuss. Blev riktigt mysigt och gick hur bra som helst att sova där. Så nu kanske det kan bli lite fler tripper med den också.

 
 
 
 
 

Foto:Loveelliii.

30 års partaj.

Sitter och väntar på min lilla plutt som är seg. Han har till slut hamnat i duschen i alla fall. Sen är det bara resten kvar innan det blir bilfärd mot Gävle och Valbo. Jimmys jobbar kompis har 30 års fest idag så vi ska dit och äta smörgåstårta och dricka alkohol :) har chevan med så vi har precis gjort om den till husbil med säng och grejer. Kommer nog bli bra, när man är smått påvärkad kan man väl nästan sova var som helst. Haha. Ska in på köpcentret när vi ändå far förbi så nu kan mitt lilla hjärta få komma snart så jag hinner shoppa lite också..

Loveelliii.

Knep och knåp.

Jag har verkligen inte mått så här bra på länge, känner mig uppe i de blå och går och små ler hela tiden. Har varit lite försiktig med dem possitiva tankarna länge nu men försöker som smått att ge dem plats. Jag märker och ser att det jag har nu är på riktigt, jag ser dag för dag att det faktiskt är sant. Men jag vet varför det är så och jag har lite svårt för att blunda och skippa den där jobba biten men de va då och nu är nu. Blir det knas så blir det och jag måste försöka glömma dem där tankarna annars går det inte att njuta av nuet och hur glad och lycklig jag faktiskt är. För att allt annat har gått åt skogen förr, för att folk har betett sig som idioter betyder inte att det kommer hända nu. Men att få in det i skallen och verkligen leva efter de är en annan sak. Jag är så arg för att ni har gett mig anledning till de här. Men det ska inte få förstöra allt det här som jag har nu. Jag måste bara lära mig det, eller min hjärna för hjärtat det vet vad det vill. <3



Foto:Loveelliii.

Nattpass.

 
Sötnöten ville ha med mig på jobbet i tisdags, så efter min och Monikas shopping tripp till Tierp så hämta jag volvon och åkte mot Björklinge. Inte kan man väl säga nej till att hålla honom sällskap inte. Men först och främst Tierp. Hitta lite kläder, ovantligt va? haha. Mycke fint men va ju tvungen att välja och vraka då det fortfarande inte är så att jag är miljonär. Blev i alla fall fyra tröjor, var av två som åker på när vi ska till Valbo på 30års fest på lördag. Monika handla mycket fint hon också, men hon hade mera tur än mig då nästan allt va på rea. Varför kan inte jag ha lika tur. Hade det jätte trevligt, kika runt i butikerna och prata om både det ena och det andra. Trivs super med henne, så jag hoppas vi kan få till en fortsättning sen när "praktik" perioden är slut. I alla fall så åkte jag me Jimmy då på natten, han ringde precis när vi hade kommit hem till bruket igen så slängde i mig lite mat och åkte iväg. Hade det så bra så hela natten och vi va väl hemma runt fyra på morgonen. Jag låg och sov i sängen i lastbilen ett tag så man kunde vara pigg och hålla honom vaken när han skulle köra.

Så igår morse blev det sovmorgon, jag vakna elva och han halv ett. Efter 20 timmar bakom ratten så lät jag honom sova till han vakna så pyssla med lite allt möjligt under tiden. Sen åkte vi en vända till honom, hämta ut hans nya mobil på posten (så nu har vi båda nya, min är ju bättre så klart :P) åkte och hälsa på Wahlström och åkte hem och åt frukost och laga middag till senare på kvällen. Jimmy åkte till Mackan och jag städa lägenheten. Så nu är det skapligt där inne igen, kan inte förstå att det blir så dammigt och skitigt när man nästan aldrig är där. Men så bryr jag mig inte lika mycke den här tiden på året heller så det går väl lite längre mellan städningarna. 



Vid sex messa Magnus om skiftbyte och söt som jag är så följde jag me honom i natt också.  Känns så himla bra och i natt satt vi och prata om en himla massa som fick det att kännas ännu bättre. <3 Kom hem samma tid i natt och för att få sova så mycket som möjligt så var det bara att slänga sig i sängen bums. Somna som en stock och sov tills den förbannade klockan väckte mig, så det var bara att gå upp de medans Jimmy knappt märkte av oljudet. Idag är det som sagt jobba som gäller. Pappa är påväg hit och ska fixa lite saker. Monika kommer vid halv två och sötnosen lär väl vakna och gå ut med broders hundar snart så han kommer nog in och gör mig sällskap några minuter om jag har tur. Så förhoppningsvis så blir inte dagen så lång och seg nu när det är många järn i elden.

 

Foto:Loveelliii.

*saknar*.






Foto:Loveelliii.

Två till semesterdagar.

Igår va vi ute och greja, körde bort en bil och hämta en till. Jimmy fixa golfen, så den fungerar nu!!!! Wiieeeee får se hur länge bara. Vi va till bageri med Johnnie, åkte runt lite, kika på båt, greja med grävmaskinen, åt grillat, kika på corssåkning och myste hemma. Myste med min pojke, hihi. Nu kan jag äntligen skriva MIN. Mys mys. Känns lite konstigt, har ju varit vi länge men ändå inte vi. Men nu, nu är det verkligen så officiellt, öppet och inför allt och alla.

Idag tar jag det bara lungt, ska börja fixa mig i ordning nu och kanske åka en sväng till Tierp och kika, Ska höra med Monika om hon har lust att åka med kanske. Ja vi får se. Annars håller jag mig här hemma, har en del att greja med så. Som verkligen borde bli gjort, nu när jag är själv idag också och Jimmy jobbar. Får helt enkelt se vad som händer.


Foto: Loveelliii.


Snabb spolning.


När vi kom hem till Älvkarleby kom Johnnie och Pontus och hämta mig, Jimmy va tvungen att jobba åt Johnnie så då fick dem grabbarna dyka in i stället. Men de gick ju kanon det med så. Vi va ut och kika lite på lite saker som dem sätt på vägen dit så det tog ett tag innan vi kom hem til bruket igen. Vi åkte med när Johnnie skulle laga grävmaskinen och sen va vi ute en stund så klockan blev mycket innan jag va hemma i sängen. Vid fem kom Jimmy hem och gu så jag hade saknat honom.. . Sova några timmar till sen upp och jobba och det va bra segt, fy bubblan inte ett dugg taggad var jag men de gick ju bra ändå och Monika jobba fm den veckan så det hjälpte en del.

Under fredagen vart det också segt, men dagen rulla på till slut i alla fall. Va ute och gick med Mila och Emelie en sväng och sen kom Jimmy, Marcus och Patrik och hämta mig och vi åkte och bada, eller dem bada och jag kolla på för badkläderna va hemma. Senare på kvällen hände det inte så mycket, va hemma hos Jimmy och senare på natten följde vi med Pontus till stan och hämta folk och körde hem en av bilarna. Sen blev det sova.

I lördags va vi och bada på kvällningen på samma ställe som dagen innan, underbaraste stället. Dit bara ska jag igen och inte nog me det så är det inte några folk där heller så man får vara i fred och kan koppla av. Tur att inte så många känner till stället än. Vi var där flera timmar, Jimmy jag Pontus och Johnnie.. På slutet kom Anna och hade med sig Putte också. Vi bestämde att vi skulle åka in till Gävle och äta mat och kika runt så vi åkte hem och gjorde oss i ordning sen drog vi iväg, dem fick dricka så jag körde chevan. Blev max, tyvärr måste jag säga då det mesta roligt va stängt och max blir ju rätt ofta.
 Sen ringde Jimmy till Tommy så vi for iväg till Valbo och hälsa på honom och Tina frugan hans. Va jätte kul att träffa honom har ju bara pratat me han på telefon då man åkt med Jimmy i lastbilen eller han bara ringt ändå. Härligt folk är det och vi vart där några timmar innan vi for hem igen. Alla somna på vägen hem så klart så var bara att poppa musik för att hålla sig vaken. Va hemma vid tre men vi somna inte förän vid halv fem fem så va lite små trött i söndags.

Då tog vi det mest bara lungt, åkt till stan och kika. Jimmy handla lite och jag hämta ny mobil! så nu har jag en som fungerar och än så länge är jag super nöjd med den. Pappa och Inger va hemma hos pappa, dem va förbi hemma innan vi åkte och hämta apparaten så dem kunde baka bullar så vi åkte dit efter Uppsala och åt lite och jag klippte pappa. Va skoj att vara där en stund med Jimmy också. Senare på kvällen blev det inte så mycket, vi va hemma hos han och umgicks lite med hans mamma. Hon tog fram dem två långa slingriga varelserna dem har där hemma, ena lag hon på mitt huvud så jag höll på att hoppa högt. Ormar är det jag pratar om och dem har två där hemma i huset. Den här gången rörde jag dem ialla fall, så det blev framsteg men de kommer dröja innan jag gör som dem och har dem runt halsen.


Loveelliii.

Semester resume.

OJ, jag har visst missat en vecka här på bloggen. Har hänt lite för mycket tror jag så tiden har rullat på. Umeå va hur härligt som helst. Att träffa alla, få åka båt och vara vid vattnet. Va in till Umeå på shopping, kika in kusin och Mattias nybyggda villa, sov hos morbror och umgicks med mormor och morfar. Längta hem men ville ändå stanna kvar.

 
 
 

Foto:Loveelliii.

En söndag vid havet.

Började med tidig väckning för att vara söndag, upp vid nio och sen frukost och iväg in till Umeå och hämta mormor och morfar, mamma följde med och vi åkte kusins bil för att lämna den och ta mormor och morfars tillbaka till stugan. Handla lite på vägen tillbaka och efter ett par timmar satt vi här ute i solen och fika på hälla. Så härligt så. Va kul att m och m fick komma ut också och vara med lite, dem har inte varit ut sen i september förra året pga sjukdom och att morbror gick och bröt benet/foten. Man såg riktigt hur glad morfar var av att få vara här ute om ens det bara blev över dagen. Kusin och jag låg på klipporna och sola ett tag så nu har jag ett grymt snyggt märke på benet efter leggingsen. Inte sjutton trodde jag att solen tog någe då heller. Tur man hade bara bikini överdelen på sig, så de inte blev ännu mer roliga linjer. Låg nere vid vattnet på klipporna en stund och njöt medans dem andra greja vid huset. Bada fötterna lite fast jag va bra sugen på att hoppa i.

Super god middag som vanligt, morbror grilla lax fjärilar med klyftpotatis massa grönt och såser. Mums. Sen åkte resterande gänget hem så nu är det bara mamma, jag och morbror kvar här ute. Mysigt! Morbror drog me mig ut med båten sent igår kväll, precis när solen tänkte gå ner. Trodde vi bara skulle ut en liten sväng men vi måste ha varit borta mer än en timme. Åkte små kanaler och ut till havet. Underbart, jag älskart. Det är det bästa med att vara här uppe, vattnet. Satt och njöt för fullt hela tiden och jag sög in alla uttryck så nu går jag runt på små moln.






Foto:Loveelliii.

Ume.

Igår natt kom vi upp till stugan, kvart i två parkera jag bilen och det vart sängen direkt. Sov som en stock efter att ha kört nästan 60 mil och jobbat innan. Men det gick jätte bra, hade ju sån tur så världens bästa sjutsa mig till mamma först också och kommer och hämtar mig när vi kommer hem. Så skönt så man slipper den biten i alla fall. Igår gjorde vi inte så mycket, åkte på marknad till Vännes en sväng på em. Åt super god både lunch och middag som min bästaste morbror mäster kocken lagat ihop. Sent på kvällen vart de dricka, kort och båt åkning. Va ute och lag nät och med tanke på att jag va me så vart de ju trassel som alltid, jag för nog otur med mig. Körde på något så två av propeller bladen sa hejdå så det var bara åka i land och byta innan vi kunde åka tillbaka hem. Men de va så skönt att få ut på vattnet lite. Väl hemma igen blev det lite mera av allt och senare på natten hoppa vi i säng.. Saknar hemma lite. Men har det super bra och skönt, är lite ovant bara. Men jag njuter för fullt.



Foto:Loveelliii.

Dagen D.

Greja hemma igår kväll, packa, diska, tvätta och dona. Är nästan klar, ska bara lägg i lite av dem nytvättade kläderna sen är det bara åka upp åt norr. Ska bli skönt men ack va jobbigt det känns. Vill inte åka hemifrån, har till och me ont i magen över det och känner mig bra hängig. Förstår mig inte på mig själv varför jag ska känna så för men tror nog att jag vet ändå. Jag kommer sakna så enormt men samtidigt är jag så rädd eller inte rädd men orolig för hur det kommer vara under tiden och när jag kommer hem igen. Men jag antar att det inte är något att grubbla över, jag får väl skylla mig själv som inte tagit tag i det tidigare och nu innan. Det blir som det blir.

Efter jag packat och grejat klart kom Jimmy och vi kika på film och "åt" hallon milkshake, mums va det så sån måste jag göra igen, brukar jämt göra på jordgubbar men de här va inte alls tokigt. Har ingen aning om när vi somna för jag råka sova lite på soffan som vanligt, vad har hänt med mig. Är bra trött idag också, mest för att andra får sova när jag går upp. Fy det är så himla träligt att se någon annan sova när klockan ringer för fullt och ögonlocken vill slå igen. Men men bara upp och hoppa de. Får se om inte mamma får köra sista milena idag kommer nog kanske vara för trött för att köra hela själv i år, med det visar sig. Nu väntar jag på att klockan ska bli halv två så Monika kommer och avlöser mig lite så jag kan fixa några ärenden innan stängning och det är dags att åka iväg.

Kommer sakna.






Foto:Loveelliii.

HTM041






Foto:Loveelliii.

Upp till norr.

I morgon åker vi, det ska bli så grymt skönt men jag har lite ont i magen av det också. Jag vet nog varför men jag vill inte att det ska vara så. Jag kommer sakna någe enormt och längta hem som tusan och mest nervös är jag nog för hur det är när jag kommer komma hem. Men men jag får ta en dag i taget så får vi se. Kommer bli mysigt att åka iväg också bara med mamma. Men jag önskar och vill att du också åker med. Hoppas på fint väder och att det går bra på jobbet på lördag men de tror jag. Jag vet att hon klarart. Kommer kanske sitta lite extra taggad vid mobilen bara. Minnen från förra året.





Foto:Loveelliii.

Lunget före regnet.

Igår kväll börja vi fundera om det verkligen var torsdag idag, känns helt snurr och man vet knappt när vart hur vem eller vilket. Men tyvärr var det ju så och det var bara att ta sig upp ur sängen i morse dock efter att klockan ringt för tredje gången. Fy va jag inte gillart, att gå upp när någon får ligga kvar. Även om nu klockan faktiskt var nio när jag till slut tog mig in i badrummet.

Igår vart det en ta de lungt och ta det som det kommer dag och jag är mer än nöjd med den. Sov själv för första gången på en vecka nästan och det var faktiskt en aning tomt fast ganska skönt också. Fixa lite där hemma, duscha, åt frukost och kika tv en stund. Gjorde en sockerkaka mitt på dagen och tog med mig till Jimmys föräldrar så dem fick något gott till kaffet. Greja lite med stereon till bilen medans Jimmy försökte få ordning på blåa faran som ska gå till skroten. Jag han nästan precis ta på mig shortsen när dem elaka mörka molnen och blåsten kom igång. Efter en stund åskade och regna så det var bara till att gå in och klä på sig igen och få bort allt som låg ute. Jimmy börja med rödingen i stället och vi tro de eller ej åkte bort till Jarmo igår igen men den här gången blev det inte så långvarigt. Åkte förbi Martin på jobbet och sen hem igen och sen till Jarmo igen. Jag tror jag aldrig i hela mitt liv varit nere där så här många gånger som den här veckan. Haha. 

Efter lite grejande hemma igen så hoppa Jimmy in i duschen och jag fixa dem nya braiga låtarna till usbet, just nu är jag lite smått irriterad på mig själv som inte nog in det från bilen igår när vi kom hem så jag kunnat lyssna på allt braigt nu. Får offra mig om en stund och ta mig ett bad där ute. Vi åkte i alla fall in till stan vid sex tiden och va bort till biltema och gränby. Träffa Linda där inne <3 va så skoj att se dig vännen och prata några ord. Saknar dig! Jimmy klaga ovanligt lite på att få vänta på mig som ville kika och handla lite. Men så behövde han ju inte vara där inne så länge heller, en timme på sin höjd så jag va duktig och skynda på. Som tur var så visste jag ju vad jag ville ha och lite skoj ska väl pengarna räcka till uppe i Umeå också, finns bra mycke härliga affärer att svulla i där. Så han behövde inte stå ut så länge. Kika på dator också och det höll på att bli ett köp, men dem hade den inte hemma. Den hade varit perfekt och jag hade nog kommit hem med den annars. Det är farligt att åka till stan, haha. 

Åkte till mammas lägenhet på vägen hem och hämta lite saker som ska med till Älvkarleby/Umeå. Stanna på driven för en liten cheese och milkshake och sen tog vi rundan över Alunda hem för lite omväxling. Väl hemma blev det promenad med Harras, det är ganska lätt att övertala Jimmy numera. Eller det behövs knappt någon alls faktiskt han går med på det bara man nämner det. Träffa lite folk längs vägen så det blev både kubbspelande, Harras va bra duktig och så stanna vi vid Johan, Robert och dem en stund men alla jädra mygg höll på att göra oss mer prickiga än prickigast så vi gick hemåt. Börja kolla lite tv/dator och sen kom resten av hans familj in så det blev många roliga samtal och skratt.

Åkte hem till mig och kika på film och mitt i natten nångång ringde Erika så vi var iväg och hämta henne och bilen och körde dem hem till dörren. Hon är så himla go Erika, satt och prata länge i bilen så Jimmy blev väl galen på oss för han fick vänta. Underbara. Åkte hem igen och fortsatta kika film jag somna tror jag, för jag minns att jag vände mig mot Jimmy i soffan och sen är det mörkt. Han väckte mig och vi gick och lag oss i stället så det blev inte så många timmars sömn i natt. Det känns nu för jag är grymt trötter. Jimmy kom in nyss och han har sån tur att han får vara hemma och bara ta de lungt. I för sig är det inte så ansträngade att sitta här och blogga heller. Men på jobbet måste jag vara i alla fall. Snart kommer Monika och livar upp stämningen lite ska bli skönt att få sällskap och Jimmy borde komma med min lunch när som helst. Hungrig som attan är jag nu .. Undrar vad det blir idag?




Foto:Loveelliii.


UCE282.







Foto:Loveelliii.

Andra dagen på semestern.

Det förra lilla inlägget har en aning fel tid, så där sex timmar för sent. Men va då datorer, är jag förvånad. Sitter på jobbet nu och grejar lite va tvungen att kolla till stället då jag inte varit här något på tre dagar nu. Jimmy åkte till Östhammar en sväng så nu passar jag på att fixa lite och trixa bla inför resan på fredag, behöver både tvätta och knåpa med lite annat. Men han kommer nog snart hem igen, om nån timme i alla fall så jag bör kanske gå upp hem igen och sätta fart. Tvätten borde vara klar att hänga nu och jag skulle behöva diska och dona med. Suck så lätt det är när man håller till någon annanstans. Har knappt varit hemma sen vi gick ur lägenheten i söndags em. Va in tio minuter igår sen ut igen. Det är rätt skönt faktiskt att vara någon annanstans fast ändå är det nära hem, väldigt nära hem sådär två minuters gångväg.

Idag har vi inte gjort mycket heller, efter lunchen/frukosten åkte vi bort till Jarmo och prata lite åkte hem igen och greja och sen ut till Niklas och Jossa och hälsa på lite, försökte få liv i herrn så vi blev där några timmar innan han orka utanför dörren. Träffa Kemppi, spindeln alltså, fy satan vilket äckligt djur kan inte fatta att folk vill ha spindlar och inte är det små enar heller. Blääää. Både jag och Jimmy satt livrädda i ett hörn av rummet när dem plocka ur han ur buren. Ormar är hemska men spindlar är värre. Sen åkte vi ner till Niklas jobb och han hjälpte Jimmy me bilen. Där var också Peter, Gillberg,  Hackis och Carro så det blev många trevliga samtal och lite andra knasigheter dock mest från herr Gillberg. Haha den mannen. Efter lagningen av bilen åkte vi hem till Jimmy och åt mat, spagetti och köttfärssås så jag tror bestämt jag ska slänga in något gott i ugnen när jag kommer hem och ta med till familjen Eriksson/Höglund till fikat i morgon. Känns så när man ätit där senaste dagarna, dock för att Jimmy bor hos mig lite nu och då men de känns lite mera rätt ändå. 

I morgon måste de bli stan annars vet i sjutton när jag ska hinna. Får ta Tierp i alla fall, fast då blir väl mamma putt när hon ville att jag skulle åka upp till lägenheten åt henne men men vi får se allt visar sig. Verkar som de ska bli regn i alla fall så de borde ju passa bra med lite shopping. Nej nu väntar tvätten på att hängas och kakan på att bakas.







Foto:Loveelliii.
 

En regnig dag.

Undrar vad det blir idag då? Vakna halv elva men har nyss ätit frukost, vilket blev snarare lunch då vi åt pannkakor från igår. Dem är så underbart goda och smakar vanilj mums!! Jimmy grejar med bilen ute nu så länge det inte regnar och jag försöker greja lite annat som just nu består av dator tid. Jag skulle verkligen behöva åka en sväng till stan innan fredag, så blir det inte idag lär det bli i morgon. Jimmy har lovat greja me min bil i flera dagar nu också men det har inte hänt så mycke än, är jag förvånad? nej inte direkt haha men det går ju ändå.



Foto:Loveelliii.

Wonderful.






Loveelliii.

En dag i semesterns tecken.

Ligger just nu i sängen hemma hos Jimmy och datar lite, har i för sig gjort de senaste timmarna. Niklas har varit här och prata lite och Jimmy sitter vid andra datorn på andra sidan rummet och grejar just nu. Idag har de varit lugnt och så skönt. Vi kom upp vid halv ett åt frukost och åkte iväg till skroten och kika, blev där några timmar eftersom herrn hitta lite intressanta saker. Åkte hemåt han igen och åt pannkaka med resten av familjen. Va hemma och vila lite sen körde vi iväg mamma Eva till några bekanta där det skulle vattnas blommor. . . .

Sen lämna vi av henne och åkte till Jimmys bror och hans familj där även ena systern med delar av barnaskaran va. Fika lite och prata en stund tills Wahlström ringde och då åkte vi hemåt igen, träffa han, Pontus, Robert och Mattias på grillen en snabbis innan vi alla åkte hit för dem skulle hjälpa Jimmy me en bil. Sen dess har det inte hänt mycket, som sagt Niklas va förbi och annars har de bara varit lugnt och de är så grymt skönt att det inte händer något hela tiden. Tror bestämt att ögonlocken snart kommer sakta sakta åka igen och snart sover nog i alla fall jag som en stock. God natt på er!

Snygging bilder från Jimmys dator i brist på alla mina bilder som ligger på kameran eller datorn.






Foto:garaget.org

Äntligen semester.

Idag har det varit en otroligt seg dag, somna vid tre i morse och vi vakna vid halv elva gick upp duscha och va iväg till ica och köpte frukost. Jimmy stanna hemma och kolla pistvakt under tiden. Sen vart de grymt god frukost med färskt bröd och massa andra godsaker. Vid tre orka vi till slut gå utanför dörren och då hade vi plöjt igenom hela dvdn. Åkte bort till Steffe och hälsa på en stund Johan kom dit och sen åkte vi och åt smaskig mjukglass med en nyhet för mig, viol "sås". Smaka riktigt bra faktiskt. Sen åkte vi hem till Jimmy och där är jag än. Johan följde med och Jimmy har greja med bilen, jag har hjälpt Eva och Tommy och klippt gräset jagandes av hundra tusentals mygg!!! hatar!!! lirat lite badminton mot Johan och hoppat studsmatta och vart helt slut. . .  innan käka vi pizza allihop så de va väl värda minuter på studsmattan. Nu är Mackan också här och Eva har lite främmande som sitter här och pratar på. Kusin har kikat på min bil nu på kvällen, gick dock inge bra så jag får nog ringa till Sören i morgon och fråga om han kan kolla på den. Suck varför ska det alltid vara något som inte går bra och som man vill. Jag och min lilla golf verkar inte komma överrens längre och de är bra synd för den är så fin min lilla juvel. Men men ännu en orsak till att byta bil och ha en större hoppas bara pappa inser de han med snart. Nu om nån gång borde han ju. Har lekt papparatzzzi idag som alltid, knäppt på allt och ingenting men sitter med Jimmys dator nu så har ingen sladd att koppla ihop kameran med så vi får väl ta bilderna en annan gång. I morgon kan man göra vad man vill, äntligen semester och det är så underbart skönt så skönt. Känns verkligen väl behövligt och jag kommer njuta någe nog. Får se va de blir i morgon mer än ett besök hos Sören med bilen.. .. Någe skoj hoppas jag dem vill hitta på.

Loveelliii.

Full rulle.

Igår vart det ett helt annat slut på dagen än jag hade planerat. Jobba över pga att ingenting gick som jag hade tänkt det, va bra slut av både värmen och att allt gick åt skogen. Men efter att jag stängde och jobba ifred blev det bra, jag vet inte om jag kan säga att jag är super nöjd men de är helt okej. Nu håller jag bara tummarna för att dem ska bli nöjda och att det ska sitta ihop under hela dagen. Kommer vara nervös som en tok hela dagen. Men jag får väl höra dommen på torsdag.

Vart klart närmare åtta och åkte då bort till Monika med lite grejer hon skulle ha, fick macka och saft och satt och prata någon timme om både det ena och det andra. Alltid lika trevligt. Efter det va jag hem en snabb vända sen tänkte jag försöka med på att byta stereon i bilen. Gick väl sådär så ringde akuten, alltså Buddby som jag pratat med tidigare på kvällen om mitt lilla uppdrag. Åkte dit och han kom ut och greja med mig. Är fortfarande bra mycke kvar om skärm och så ska in och man måste fixa om kablarna en del för att få den att sitta på plats som den ska men de kommer nog bli bra. Ljudet var det verkligen inget fel på.

Efter en stund ringde vi dit Wahlström som kom på bajken hemifrån, me öl i mugghållaren och vinglig som alltid haha. Vi va in till Buddby och prata lite och dem drack öl. Johnnie cykla lite före oss ner till byn och Nicke brände en tok bra skiva till mig :D han kan han.. .

Vi åkte ner till bruket sen vid elva tiden, Johnnie hade hamna hos Jimmy, Mackan och dem så han såg vi inte röken av för ens vid halv ett tiden. Vi träffa Addex2, Törna, Emelie, Stoffe och en hel del andra folk vid fiket. Stanna där tills dem stängde och prata med folk och skratta riktigt riktigt mycket. Efter dem stängde åkte jag, Nicke och Törna bort och hämta Jimmy. Pilla följde med en sväng och sen hamna vi både här och var inom 50 skyltarna. Hade det faktiskt väldigt trevlig och roligt.

Kom hem vid halv tre tiden och sen både messa och prata jag i telefon till klockan va efter fyra och det va så värt det.. Så idag är jag mer trött än pigg om man säger så. Inte nog me allt så gick bilen sönder igår kväll sen också eller i natt kanske man ska säga. Så nu håller Jimmy på och försöker få fart i den igen. Blev någe fel knas me säkringar och hela fadderullan. Hoppas på att det kommer i ordning till em så jag kan åka till kusinen och co. Annars får jag försöka låna något att ta mig dit i. Men de löser sig det gör det alltid kanske bli lite sen dock.

Nej nu lär jag jobba vidare igen.. .. .


 
 

Foto:Loveelliii.

Grattis lilla ängel.


Idag går alla mina tankar och all kärlek till Dig/Er.



Foto:Loveelliii.

Flower for love.

Igår fick jag för mig att jag skulle göra en brudbukett av lite gamla blommor som ändå inte kunde göras något med. Idag när Jane kom in och hälsa på fick hon agera modell och så här blev det.







Foto:Loveelliii.

Love.




Foto:Loveelliii.

En helt vanlig dag.

Det är så grymt varmt! Känns som om jag ska flyta bort, som tur är så är det lite svalare i butiken i alla fall men att gå ut är det knappt frågan om så länge inte kunderna vill ha hjälp ute. Ska man vara ute bör man hålla sig under ett parasoll, vid en strand eller på en filt i bikini.

Arbetsdagen igår flöt på lite bättre än dagen innan i alla fall. Monika va kvar en aning länge än hon skulle också och jag fick mycke gjort efter det, mer än vad jag trodde i alla fall. Pyssla på där hemma sen också, inte mycket men lite i alla fall, man orkar ju inte köra på för fullt i värmen.  Sen igår kväll ringde söt Jane och sa att hon blvivit dålig, tänker på dig vännen och krya på dig massor. Jag önskar och vill göra allt bättre för dig/er och de gör så ont att jag inte kan mer än att finnas här. <3 Kärlek till dig!

Senare på kvällen efter halv elva var det dags för kvälls dopp, jag och M åkte bort till Aspo och bada. Va inte en kotte där så det var ju inte så fasligt jobbigt att visa sig i bikini då. M tyckte det var för kallt men jag plaska på bra jag. Var lite små kyligt i luften och blåste inåt så kan förstå tanken. Men så länge man va i så var det ingen fara. Bada nån timme sen åkte vi hem igen. Va bra skönt att lägga sig och sova nybadad så det kommer det garanterat bli snart igen, redan ikväll om jag har turen på min sida.




Samma strand men annat sällskap och inte alls lika mörkt ute.

Foto:Loveelliii.


RSS 2.0