Minnenas helg.

Många tankar och många minnen den här helgen. Det börjar redan nu när man gör kransar buketter och säljer ljus till kunderna som också har förlorat någon i sin närhet. I morgon har Jimmy lovat att vi ska åka till Valö och Gimo tända ljus och lägga dit en blomma. Vi ska också åka till Film och göra samma sak där. Hinner inte åka nu lika mycket som förr. Så dem här stunderna betyder mycket.

Mycket tack vare min kusin som gick bort började jag tänka annorlundare och bete mig på ett annat sätt. Varje gång något tynger mig tänker jag på henne på att jag är stark och att jag inte ska låta det där tynga ner mig. Jag är värd det bästa och jag ska ha det bästa. Livet är för dyrbart för att gå och må dåligt och att inte vara lycklig fullt ut. Efter allt det jobbiga jag har haft hjälpte du mig på fötter igen. Det finns bara en som du och jag hoppas du ser ner på mig och är stolt över vad du stärker mig till.

Foto:Loveelliii.

Ensamt här hemma.

Det blev en eftermiddag som man inte räkna med idag, Jimmys chef ringde på em och fråga om han kunde åka till Sundsvall idag. Så vid tre rulla han mot åkeriet sen iväg. Så nu strax är han framme i Sundsvall. Han ska sova där i natt och sen tippa i morgon bitti. Sen vidare neråt igen till Huddik och Gävle och sen mot Uppsala och hem så han kommer inte hem förän i morgon em/kväll. Känns så konstigt att han är så långt bort och länge. Första natten man får sova helt själv på många månader. Fy vill ha hem min kärlek. Är ensamt här hemma. Även fast jag vant mig vid hans natt passa nu men då kommer han i alla fall hem när jag sover... Men icke idag. Tur det finns telefon. <3

Loveelliii.

En natt på vägen.

Foto:Loveelliii.

Det tar tid ibland.

Lite dåligt med uppdateringar här känner jag. Orkar och hinner knappt med jobbet just nu och på den lediga tiden försöker jag hinna med alls som ska göras där hemma. 
Som sagt är väldigt slut hela tiden nu, kan kanske vara en kombination av höst, mörker och en förkylning som inte brutit ut på flera månader. Lite små smorig ena dagen bra nästa halsen tredje och så bra igen den fjärde så håller det på hela tiden. Man blir bra förvirrad. 

Allt är toppen annars, mår som en prinsessa och går på små rosa moln. Har aldrig varit lyckligare och gladare ( bortsätt från det jag nämnde tidigare då ) Kan inte riktigt förstå att det är på riktigt, är så man vill nypa sig i armen hela tiden för att verkligen se att man inte drömmer. 

Har gjort en himla massa sen sist. Kommer knappt ihåg vad haha. Men tråkigt och inget att göra de behöver man då inte oroa sig över. Igår kväll va jag hem till Jimmys föräldrar ( han jobbar ju natt :/ ) och fika, busa med Harras och kolla på tv några timmar, hämta min däck också va därför jag skulle dit egentligen men jag fastna där hemma. Va så trevligt så!  


Foto:Loveelliii.

Nu kan de säljas som aldrig förr.

Idag blir det mååååånga bilder. Och inte bara många utan bara bilder. Såhär ser det ut på jobbet nu. Inte klart men på god väg.

 
 
 


 

Som sagt, bättre bilder och fler blir det när allt är klart. Kanske både här och på butiks bloggen de får vi se. Så kika in båda!

Foto:Loveelliii.


Mys.

Helgen bestog mest av att träffa folk. I lördags blev det fullt hus, så som i fredags. Ekkah, Malin, Linda, Elin, Johan och Tobbe och så jag och Jimmy så klart. Kika film och drack alkohol efter taco middagen dem första två och vi hade. Va en mycket bra kväll men ack så seg man va dagen efter. Huvudvärk och trött. Drack knappt nåt men ändå så hade man de där som banka en i skallen. Men jag skyller på att jag sov konstigt eller nåt, för det lär ju ha varit de eller hur.

Låg hemma till sängs och i soffan till klockan va fem på em. Då blev det dusch och laga mat. En riktigt mys söndag. Sen åkte vi ut och kika en sväng och prata me folk. Handlade lite och sen hem igen och kolla på mera film. En slapp dag me andra ord.

Igår va det fullt upp på jobbet, gjorde begravning, hade försäljare här, besök av både en två och tre personer. Efter jobbet åkte jag till Ida och drack kaffe och prata strunt en timme innan hon skulle åka och jobba natt passet på jobbet. Åkte hem och greja ordning lite där och sen kom hjärtat hem från jobbet mitt i natten (för en gångs skull) och då blev det sova.

I morse va det kyrkan och begravning som gällde och nu på dagen ska det förberedas inför möte ikväll och kika över lite mera inköp till julen....

Hoppas på att dagen kommer gå fort. Känner att sängen och hjärtat där hemma lockar en hel del.
Loveelliii.


Taco tonight.

Fredagsmys måste ju följas upp av lördagsmys så klart.

Nu efter jobbet så fort Jimmy tvättat klart scanian bär det av in på ICA igen för att handla hem gosaker till kvällen. Sen ska de tas en stödvila och efter de är det full fart med matlagning.

Vid fem sex tiden kommer Ekkah och Malin och käkar mat, dricker lite alkohol och kollar på film och äter massa annat onyttigt. Så kan nog bli en trevlig kväll idag med. Säkerligen så droppar det nog in lite andra folk eftersom också. Har mina aningar om det i alla fall. Så som det lät igår.

Hoppas på att det kommer bli någelunda tidig kväller idag. Känner mig så slut och trött. I varje fall om det blir en ordentlig road trip i morgon då behöver jag sova för jag känner på mig att det blir jag som får köra hela vägen upp till Rättvik. Men de har vi inte sätt än, vi kanske stannar hemma och har söndagsmys i stället. En mys helg måste ju avslutas med söndagsmys annars går de ju inte!

Loveelliii.
Fredagsmys.

En ap trött elli som jobbar idag, nästan en halv timme kvar nu underbart!!!!!!!!!!!!!!!

Igår kom Johan och Tobbe till jobbet och prata lite, Jimmy kom också lite senare och Ida och Anna kom och handla. Så de sluta med att vi alla stod och prata massa strunt i butiken i nästan en timme. Efter jag stängt åkte jag och Jimmy ut till Magnus och böt bil och skulle tvätta lastbil men de va både för mörkt och kallt så dem strunta i de så vi åkte hem i stället.

Jag laga mat och Jimmy duschade... Sen ringde hans kusins gumma och ville ha skjuts så vi hämta henne och körde ner henne till Österby. Sprang in på ICA och handla och sen hem och fixa i ordning fika och grejer.

Sen droppa dem in en efter en där hemma. Först Johan och Tobbe, sen Ida och Anna och till slut kom även Linda Jimmys lillasyster och hennes kompis Elin förbi och kolla tv och umgick lite. Va riktigt trevligt!

Vid ett halv två åkte vi ut och körde hem lite folk som vi lovat tidigare, så va inte hemme förän vid tre. GÄSP. Sov i alla fall nästan sex timmar i natt. Bra ändå de.Foto: Loveelliii.


RSS 2.0