Loveellllliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.

Har haft en helt underbar helg!

Fredagen spenderades först hemma. Baka, tvätta och greja. När Jimmy kom hem blev det mysa lite hemma sen åka ut en sväng, hämta Magnus i Östhammar och på vägen hem träffa vi på Adde och Byris. Byris hade kört på ett råddjur så vi fick hjälpa till lite och sen bogsera hem honom så va hemma och i säng vid halv fem.

Lördagen va jag ledig!!!! Vi åkte till Thuns och Uppsala och shoppa, åkte till Bälinge med grejer till Jimmys chefer och sen hem och greja lite. Sov en sväng så man skulle orka vara vaken på kvällen. Sov tre timmar natten till lördagen, usch och fy. Åkte till Magnus vid nio och sen vidare in till stan i cadillacen. Magnus va på vaksala torg på oktoberfesten och vi åkte runt och myste i cadillacen. Underbar kväll/natt.

Söndagen spenderades först hemma i sängen/soffan till klockan va två. Duscha och fixa sig sen åkte vi hem till Jimmys föräldrar en sväng. Drog ut på en liten roadtrip; Forsmark - Öregrund - Raggarön - Älvsnäs - Sundsveden - Östhammar - Hökhuvud - Morkarla - runt i Österby och sen hem och kolla på film. I Östhammar åt vi middag och i Hökhuvud efterrätt med pappa Inger och hennes syster med familj. Kika på gamla bebis bilder på mig och kolla tv en stund innan vi åkte hem till Magnus innan hemgång. 

Bästa helgen på länge!!!!!!!



Foto:Loveelliii.

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0