KORTIS OM DAGEN SOM VARIT.

Är så grymt trött ikväll, denna dag har verkligen tagit på krafterna rejält. Inte för att jag mått väldigt dåligt utan för att vi har haft mycket för oss och jag har knappast legat på latsidan. Kroppen har fått jobba hårt och det har varit så skönt. Har som vanligt inte kunnat äta speciellt mycket eller varierat men de är ju vardag numera. Men har haft fullt upp med mina grabbar hela dagen så har kunnat koppla bort illamåendet en hel del. 
 
Vi började morgonen med att städa lite här hemma. Theo hjälpte till lite med att plocka in dem torra nytvättade kläderna och plocka upp sina leksaker.. Efter ännu en ägg jakt (tredje ägget han fått på tre dagar, denna dag från oss) så åkte vi bort till stora lekparken som ligger granne med Theos farmor och farfar passande nog. Hade packat med lite fika och mackor till lunch. Theo lekte och lekte. Åkte kana, gunga, lekte i sandlådan m.m och han va så trött efter vi ätit lite så de va bara åka hemåt, men de va ändå sov dags. De tog inte många minuter innan han sov sött i sin säng. 
 
Medan han sov började jag och Jimmy att greja lite ute och vid två gick jag in och väckte barnet som gärna kom med och gjorde oss sällskap ute. Han va med och dona med det vi gjorde, lekte sandlådan, körde skottkärra m.m. Hans faster Linda kom en sväng på em också och då kunde vi jobba lite mer ostört till och från. 
 
Efter middagen som blev lite tidigare eftersom lunchen vart så enkel kunde vi gå ut några timmar igen och fortsätta pyssla. Theo haka på men va sugen på att gå in igen efter en stund... Theos farbror Uffe med familj kom förbi med en present till Theo helt plötsligt sen ville han inte alls gå in längre och han verkligen satt sig på tvären och ville inte när han va tvungen att gå in sen för att sova. 
 
Theo har varit helt uppe i varv hela dagen. Han har kacklat på som en liten tupp hela dagen. De vart så tyst och skönt när han väl somnade haha. Han har pratat som aldrig förr idag, meningar och kommentarer vi aldrig förr hört honom säga. Han har sjungit och busat om och om igen. Han har varit himla dålig på att lyssna på va vi än sagt utan skrattat bort de eller låtsat som ingenting och ignorera oss för att sen stå och flina åt oss. Han måste ha fått för mycket sol och frisk luft idag. Han somna som sagt till slut men de tog tid. Sjöng och levde rövare i sängen ett tag först. Buse! 
 
Hoppas på en fin och solig dag i morgon också så vi kan vara ute mycket igen. Morfarn kommer nog och leker med Theo så får se va mamman och pappan kan tänkas göra. Mamman kommer nog va väldigt stel och ha ont i kroppen i morgon. Ovant att ta i som jag gjort idag men en otroligt skön känsla när man kan göra saker och inte känner sig bara matt och orkeslös. 
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0